32

Пинокио

преди 8 години

"Янукович отрече обвиненията, че е присвоил милиони долари държавни пари, които държи в чуждестранни банки". Това е достатъчно, за да му "вярваме".

31

путлер капут

преди 8 години

върни парите мръсен крадецщо не идеш в донбас нали те обичат там що се криеш в рашистан ?

30

Анонимен

преди 8 години

Типично в стила на западната пропаганда пропускат част от интервюто където казва,че 90% от населението на Крим е било несъгласно с превратаджиите и на референдум е гласувало за присъединяване към Русия.Това не им изнася и го съкращават от интервюто.И още нещо не им изнася статусът на Крим.Той не е бил област а автономна република.Това хич не им изнася.Защото е имал свой парламент и правителство.

29

Анонимен

преди 8 години

Точно казано

28

Анонимен

преди 8 години

ukraina triabva da bade zalicena ot kartata--taka triabva da se postapva s tazi fashistka dargava.

27

Анонимен

преди 8 години

До до 22Днес е пуснат на свобода основният заподозрян за убийството на украинският журналист-Олес Бузина....Неизвестен е внесъл гаранция от 200 000 долара----да ти намирисва на нещо???----------------- На какво трябва да намирисва, а? Какво не те устройва? Че заподозрените се пускат под гаранция ли?

26

majorski

преди 8 години

Това е човека който е виновен за катастрофата в Украйна ....да имаш властта в ръцете си и да разрешиш да ти я вземат по този смешен начин ????Ако този човек знаеше колко хора щяха да умрът заради този конфликт ...по добре да си беше изцапал ръцете тогава на Майдана ...но да спаси животите на хиляди Украинци които сега умират ....заради нео-нацистите подкрепяни от США и ЕС !Тогава той не си изцапа ръцете с кръв но неговата съвест лежът избитите в конфликта в Донбас, запалените в Одеса ,Харков

25

Dublin

преди 8 години

Да бе почти ти повервахме, ако тука утре тръгне протест срещу цените на тока, пак ли САЩ ще стои зад протеста :)?...согласие правительства на продажу за 180 млн. долларов Воротанского каскада ГЭС американской энергетической компании Contour Global Hydro CascadeТаких ГЭС из каскада 3 . Продали свои ГЭС АМЕРИКАНЦАМ , А ВИНЯТ РОССИЮ ...da namiras prilika s Marici-te na Dragalevskia kradec...Izkupuvaneto za zulti stotinki na cast ot energeticeskata mreza suzdava lost za NATISK otvun...

24

Анонимен

преди 8 години

ДО 31..."Министерството на нефта на Ирак вече утвърди сделката. След сключването на контракта, дялът на ЛУКОЙЛ в Западна ***-2 ще състави 75%. Останалите 25% принадлежат на иракската държавна нефтена компания. Извличаните запаси съставляват 13 милиарда барела нефт"

23

Анонимен

преди 8 години

САЩ и ЦРУ винаги са играли срещу Русия с провокации,подкрепяне на терористични групи и НПО против Русия.Русия дръпна икономически именно в периода на двата мандата на Буш младши, когато имаше атентати срещу САЩ(дали истински или провоцирани е друг въпрос) и когато целта на Буя бе да лапне Ирак и неговия петрол.

22

Анонимен

преди 8 години

ДО "-ДА..Бандеровците са фашисти---и затова са *** и не взеха парите на руснаците.." ИМА ПО-ВАЖНИ НЕЩА ОТ ПАРИТЕ И ЕДНО ОТ ТЯХ Е СВОБОДАТА...робската психика на хората от тази част на света НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ СВОБОДА А ОТ ХЛЯБ..И ЗАТОВА НЯМАТ НИТО СВОБОДА НИТО ХЛЯБ

21

ФАКТ

преди 8 години

В Украйна има фашисткия преврат организиран от САЩ!

20

Анонимен

преди 8 години

Янукович беше олигарх и един от крадците на украинскиянарод.Обаче той се опита да прави това, което е добре за Украйна -да има добри отношения както с Русия, така и със запада.В един момент обаче американците поискаха от него да тръгнесамо със запада и то протув Русия. Те искаха да направят ВМ базав Крим. След като Янукович отново започна да гравитира междудвете сили ЦРУ му спретнаха преврат.Ако Путин е хитър ще прави подобни неща в Мексико - само такаще спрат провокациите.

19

Анонимен

преди 8 години

Аха, добро утро Пенчо. Кви са тия самопризнания бе Янукович. Видяхте, че това е най-голямата глупост да се стрелят двата народа. Сума ти момчета загинаха и от двете страни заради дървените ви глави. Това си е направо безумие да се стрелят руснаци и украинци. Абсолютно безумие.

18

Анонимен

преди 8 години

До до 22 .."И да ти напомня кой ги отказа тези 15 милиарда долара-"...т.е. Украинците са прости защото приемат 5млрд$ за 23 години от САЩ а отказват 15 млрд$ от РУСИЯ САМО ЗА 2014 Г..НАЛИ БАНДЕРОВЦИТЕ СА ФАШИСТИ И МИСЛЯТ САМО ЗА ПАРИ????

17

Анонимен

преди 8 години

До Картографиста Това е комунистическата философия:ВСИЧКИ СА МАСКАРИ...ЗАТОВА ПРЕДПОЧИТАМЕ НАШИТЕ МАСКАРИ...и нещата се размиват..нито САЩ нито Русия са идеални..все едно да кажеш:нито ФЕРАРИТО нито ЗАПОРОЖЕЦА са идеални.

16

Анонимен

преди 8 години

До истината "В отговор на въпрос на журналистите, дали са верни съобщенията за това, че САЩ са похарчили 5 милиарда долара за развитието на демокрацията в Украйна, Нюланд отговори, че наистина САЩ са вложили 5 млрд. долара считано от 1991 година, от момента в който, Украйна стана независима държава след разпадането на Съветския Съюз........ГЛУПАВИ УКРАИНЦИ..ОТКАЗАХА 15 МЛРД$ НА ПУТИН????ЗАЩО ЛИ???

15

Анонимен

преди 8 години

Volen go znaem!Tova na snimkatata nee li edna ot kuchkite na ***?

14

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 11Доказаха, че стрелците на майдана са обучени в Полша. Какъв Беркут те гони? Майдана си беше спонсориран от САЩ, а целта Крим (военните бази и наместване в Черно море). Но точно това не се случи и сега газ пикаят!

13

до15

преди 8 години

Точно си е увеличение, и то прието, влизашо в сила от 1 август, цената за киловат става 48,78 драми, та да те питам пак :) ако тука вдигнат цените на тока с 20 %.......