24

Анонимен

преди 8 години

Ислямът винаги е вървял в пакет с всякакви ограничения,предимно за жените.Не е учудващо,че новото течение залага на това.Само,че Европа и Америка се напълни с такива "невинни" правоверни и сега ще берат плодовете на криворазбрания хуманизъм.Идват с хиляди ,заради войните в Близкия Изток и рано или късно ще ислямизират Европа тотално.лед 20 години християните ще бъдат малцинство.

23

ebu do 27 Gligor

преди 8 години

Evropa ne jelae İsliama tolkova kato religia kolkoto kato normi na sotsialno povedenie i na4in na jivotİslama e RADİKALEN zapomnete go i imenno tova e nujno na Evropa. ,,Jivei kolkoto i kakto e nujno a ne kolkoto i kakto ti se iska ,, jALKO e 4e dnes sveta vijda v İD litseto na istinskia İSLAM a ne e taka.

22

bebok

преди 8 години

Lesno e.Kato ne iskash da si xristianin-prigotvi se.Idvat salafiti.Religia ne se bori o oryzie,no s druga religia.Taka che ateisti s texni "europejski cennosti" niamat shansove.

21

Наблюдател

преди 8 години

Запада сам си зареди бомбата ислям от криворазбран либерализъм. А тя вече цъка.....

20

78610

преди 8 години

До тоя дето вика алах е велик... ей безмозъчен плазмодий знаеш ли колко много има като тебе дето повтарят като папагали разни думи без никакво съдържание. Аз бих казал че има една велика сила която ви е създала и която ще ви изтреби като *** когато му дойде времето!!!

19

Анонимен

преди 8 години

Allah e Velik !!!

18

ебу бекир

преди 8 години

Но едно е сигурно. Процеса не е естествен. За да е такъв поне век е нужен.

17

ебу бекир

преди 8 години

Преживе Кадафи каза " след 50 години " но Европа като че ли се старае да съкрати времето. Дано човечеството узнае по скоро същината на всичко това защото хич не е нормално. Какъв е залога ?

16

ебу бекир

преди 8 години

Европа доброволно сменя религия. Но защо ? Навярно след като приключи процеса ще узнаем.

15

Jakob

преди 8 години

Аз съм дефинирал понятието секта. Щом протестантство е различно от това , което пише в Библията...Отговорът на въпроса Ви е в самия коментар.

14

Ник

преди 8 години

До JakobПрав си!

13

Jakob

преди 8 години

А дали в Библията е писано за протестантство и православие или хората си го тълкуват както си искат. Едните били евангелисти , другите били последователи и незнам си още какви . А Исус дойде само с една книга и това беше Библията ,с която да проповядва вярата в един единствен Бог. След смъртта на Исус , всеки един римски император, който е дошъл на власт е променил Библията в своя полза, и за това Корана се проповядва само на оригиналния си език за да не се промени както Библията.

12

Ник

преди 8 години

До JakobДефинирай понятието "секта"? Казваш - отклонение от "истинската" религия? Коя е "истинска"? И къде? Може би под "истинска" имаш в предвид "официална"? Това означава западното протестантство да е "секта" в България, а православието - секта на запад. Религията и особено вярата, ако са истински, не може да имат национално-етнически привкус.

11

Jakob

преди 8 години

Тази чалга до толкова промила мозъците на хората в България , че чак не могат да разберат очевидната истина за този свят. Всяко отклонение от истинската религия се нарича секта и се използва за политически цели. Но нали сектите са забранени чрез закона, но на някои държави така им оттърва да не ги виждат сектите за да има разделения между хората , защото тогава хората най - лесно се манипулат както и чета в коментарите на днешните мислещи хора.

10

Izbegal

преди 8 години

Кат ни знаити ко пишити тия ша свършат нашта рабута и после ши ги изтрепими и гутоу

9

Анонимен

преди 8 години

Аз съм хуманист. Никакво трепане и заравяне, а връщане в държавата, откъдето са дошли. Там какви ще ги правят, си е тяхна работа, ако искат да се колят, стрелят, взривяват и т.н. Светото писание, освен историческия слой има над 70 нива на проникновение, та салафитите са в голяма грешка. Този джихат се отнася за вътрешните пороци в човека, а не да трепят другите хора. Поради тази причина да бъдат обявени извън закона в ЕС.

8

GENERAL GADORIAN

преди 8 години

До ДС или вече SSЩе дойдат извънземните и ще ни спасят! Няма начин да не се намесят хахахахахаха

7

ДС или вече SS

преди 8 години

Май трябва да проумеем, че исляма е пагубен за човечеството. Ще дойде време, когато няма да можем да ги спрем. Дано не е скоро.

6

GENERAL GADORIAN

преди 8 години

Европа ще си плати много скъпо за този флирт с тия индивиди! Казвам индивиди защото нали се сещате!

5

Анонимен

преди 8 години

Svine