26

Държавнически подход

преди 8 години

Твърди правила и да се отстояват . Разходването на ресурса - само по медицински показания!Консултации , хоспитализации само през личния лекар ,както е в Холандия! и по спешни показания . Реалност - в момента -движещ мотив е Страха ....и давай на орташката сума...Да се счита като закононарушение искане от сорта " Вземи си от джипито талон"?!?! и последваща разправия в кабинета на джипито ,без медицински издържани аргументи.

25

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

---------------------------------------Проблемът е, че цялата система на ЗОРНОВОЛНОТО здравно осигуряване е порочна.

24

sante

преди 8 години

koeto nema cena, ne struva, za bukluk e.

23

Анонимен

преди 8 години

Бойко няма да пипаш магистралите че без тях сме умрели.

22

Анонимен

преди 8 години

Тоя ще се откаже и от майка си само да не изтърве кокала

21

хола

преди 8 години

абе този от *** по *** неграмотен и крадлив на всичко отгоре и много лъжлив бойко до кога ще го траем явно не ни идва акъла в главата

20

Анонимен

преди 8 години

Затова ли С,Дянков отараши здравната каса в предишния мандат?

19

Анонимен

преди 8 години

Дава човека. Дава от личните си спестявания само и само да ни оправи. Браво Бойко!

18

Анонимен

преди 8 години

После ми твърдите, че ГЕРБ и Борисов не били популисти, ами хайде да поглуднум дефиницията зя поплизъм и изказванията сега. Когато удин управник няма истински приориети, няма и как да взима управленски решения.

17

Анонимен

преди 8 години

Гледа, тук няколко пичове дават ценни съвети и умни неща! На кого бе, пичове, ги давате, на тоз нискочелия? Не бъдете наивни!

16

Анонимен

преди 8 години

Махнете монопола на здравната каса. Оставете ме като самоусигуряващ се сам да си избера къде да си дам парите за здраве. Когато ги дам на частна здравна каса или застраховател, душата ще им извади в болницата, за да не го източват през безумните клинични пътеки.Номера е както при енергетиката, либерализация и бой по канчето срещу картели. Който харчи обществен ресурс, трябва да бъде под денонощен безмилостен контрол.

15

ognyanz

преди 8 години

Бойко за пореден път подкрепя някаква реформа, но се съмнявам, че знае какво точно ще се прави. Освен за пари и магистрали, за друго не говори.

14

Генерала

преди 8 години

БЛЯ,БЛЯ.........ДРЪН ДРЪН ЯРИНА....

13

Анонимен

преди 8 години

Много ми е странно,когато говорят за реформи в здравеопазването и за парите,които се отделят за здраве.Всичко ,което давате като средства е за лечение на болни хора.Какви средства се дават за това ,хората да бъдат здрави.Болестта се превръща в чувство на неудовлетвореност и изтощение,което пречи на тялото да трансформира положителна енергия за своето възстановяване.Лекарствата и болниците не лекуват.Те разболяват .

12

Анонимен

преди 8 години

В тази система колкото и пари да се налеят все няма..... ако ще и печатница на пари да имат на собствено разположение все няма да стигат. Всяка година се откриват нови болници, нови здравни пунктове - предимно частни а парите се делят после между всички... Отделно, че отиваш да ти вадят зъб а ти пишат трепанация на черепа примерно... едното 30 лв. другото 300.И народа си плаща допълнително(щото така е свикнал...а после реве по форумите).

11

anonimen

преди 8 години

do 8:nikoi ne laje,i dvamata sa pravi,za tova ne glasuvam na vaprosite ti

10

Анонимен

преди 8 години

най-добрия премиер на България в последните години остава Иван Костов.

9

Ясно...

преди 8 години

Тиквата вече е събрал 8 милиарда лични средства и е готов да ги даде за здравеопазване, понеже е готин! Лично да ги даде, забележете! Прав си "политолог", ей, майка му мечка! Такъв чок тарикат за премиер не сме имали! Слава на тоя народ, родил и отгледал такова галактическо явление!

8

uu

преди 8 години

"... в здравната система всяка година се дават 8 милиарда лева - публични и частни средства"/Бойко Борисов - Министър-председател/"...за 2009 год. разходите за здравеопазване са били 2 млрд.лв., а през миналата година - 4 млрд. лева, като за този период хората не са станали по-доволни или по-здрави: /Владислав Горанов - Министър на финансите/Това са думи казани на един и същи форум през няколко минути.КОЙ ЛЪЖЕ???? Аз мълча... Имате думата!!!! Зелено - ББ;Червено - ВГ

7

Анонимен

преди 8 години

Интересно след като не одобрява Борисов , червения *** какво ще каже за неговите ментори Станишев и Орешарски , които освен скандали нищо друго не свършиха.