105

Mrs Farida Stephen

преди 8 години

Добър ден, аз съм регистриран частен кредитор пари. Ние даваме заеми за подпомагане на хората, фирмите, които имат нужда да се актуализира финансовото им състояние по целия свят, с много ниска годишна лихва от едва 2% в рамките на една година, до 30 години погасяване продължителност период до всяка точка на света. Ние даваме заеми в диапазона от 5000 евро до 100.0 милиона евро. Нашите заеми са добре осигурени, за максимална сигурност е наш приоритет. Интересува човек трябва да се свържете с нас

104

Справедлив

преди 8 години

Българска завист! Ние сме за оплакване и жалене! От каква позиция плюем Гърция искам да попитам? От позицията на най-гладните, най-бедните, най-завистливите, най-корумпираните, на най-големите чуждопоклонници и най-големите аутсайдери във всичко? Гърците винаги са били добре и ще бъдат! Прави им чест, че имат такъв силен министър-председател с куфат от козове! Западноевропейците клекнаха и се молят на Гърция. Още нещо дългът на Гърция не е гръцки, а дълг на френските и немските банки.

103

...

преди 8 години

до коментар 138: Ето заради такива като теб-плиткоумни същества, сме на това положение! Тези, които ни сринаха, наричаш приятели! Такива като теб, гласуват за Борисов, такива като теб, се радват че сме в НАТО, такива като теб, се радват, че сме в евросъюза и очакват с нетърпение да влезе евро валутата! Аман от глупци!

102

баста

преди 8 години

По лукавата усмивка на снимката месажът който дава Ципрас е пределно ясен. Ще ни гоните от ЕС ама на куково лято. Дори ще ни давате пари как и колкото ние си пожелаем.

101

До 155

преди 8 години

Да огромна е разликата м/у нас и гърците....Ние не сме толкова нагли като тях!!!Те винаги са получавали многократно повече от колкото реално са заслужавали, тяхната икономика е базирана на неща които ти едва ли ще разбереш. Но запитай се, защо ЕС отпуска такива огромни заеми на гърците, какво толкова допринасят държави като тях релно, замисли се малко :)

100

Анонимна

преди 8 години

Защо се възмущавате, ако смея да попитам ?! За това че примиерът им до край си отстоява позицията. В други коментари пишете за гадния ЕС, а тук колко бил нагъл Ципрас...Ако имаше кои да отстоява и нашите интереси така и ако ЕС ни коткаше по съсщиа начин въпреки грешките ни...Замисляте ли се каква е разликата между нас и гърците?!

99

Анонимен

преди 8 години

Гърците са много лукави хора. Мисля, че идеата им е да фалират, а сега залъгват ЕС, че ще правят реформи за да може ЕЦБ да продължи до последно да им налива ликвидност милиарди евра в банките. Така и да фалират ще имат милиарди евро под дюшеците

98

Бай Хой

преди 8 години

До бай Ставри. Драги ми бай Ставри, ние още от байтошово врвме все вървиме нагоре, напред и в правилна посока към светлото бъдеще и най-доброто все си предстои, и аха да се случи всеки момент, ама нещо все ни се разминава. Затова както се казва в една реклама - стига глупости! Вече трето поколение мизерства от лъжи, утопии и обещания. Така че ти си върви по правилния път на евроатлантическите ценности и евтината пропаганда. Аз предпочитам да вярвам на себе си.

97

Ala_Bala

преди 8 години

Нищо няма да се случи. Просто запада се страхува, че ще лъсне несъстоятелността на паричната система и това ще отвори очите и на други народи за неоколониалзма практикуван от западните страни.

96

един българин

преди 8 години

много прав е. И го доказва.Де да можехме и ние да имаме такива политици..

95

Анонимен

преди 8 години

Гърция иска всичко а на практика не предлага нищо.Обещава само да изхарчи парите ,които ще й дадат и после пак да обясни,че не може да ги връща.

94

Анонимен

преди 8 години

Ше требе яко пресни да печатат за да върнат щот и пресни са взели,танто за кукуриго,но щом са взели тия милиарди на туй дербномилионно население,явно на некой са дали,едвали на съседите пречислили,яко на некои са се отчитали,епа тия сегиз се ослушват и що неща им предлагат за свършване,кат нещат да ги вършат ще връщат,ама абрахами,пантери,хамери,и от другите на що се отчитали,що ли имат много от тях,те и тъй не мърдат,тях никой немож ги накара да мръднат повече от за едни рапани,миди,раци,знаят.

93

Анонимен

преди 8 години

До 138,, нашите приятели- американци и европейци" - по *** коментар не бях чел, абе какви приятели са ти американците и европейците? Ти нещо да не се дрогираш, вземи се наплискай с малко студена вода да отрезнееш едното. И ако случайно страдаш от ниско самочуствие, че не си европеец, еми има и други континенти и помощ ще получим от така наречените,, приятели" казано меко ама на куково лято

92

Алекс

преди 8 години

Дано не се огъне Ципрас за реформите. Да изпадат от еврозоната че и от ЕС и да взимат пари от който е достатъчно глупав че да им даде. Гладни години ги чакат и ще е добре ако не се налага да им слушаме мрънкането за напред. В крайна сметка кой каквото сам си направи никой не може да му го направи.

91

Вуте

преди 8 години

До бай Ставри 132:Само когато гъркините започнат да проституират и да си продават децата в България и гърците да плячкосват банкоматите у нас, ще повярвам че сме по добре от тях!

90

Анонимен

преди 8 години

141-ви, какво ти достоинство имат гърците? Това да се репчиш още нищо не значи. До високите пенсии го докараха гръцките политици ПРЕДИ Ципрас. До падението ще ги докара самият той. Но и в България има хора, дето се водят по акъла на полу-*** или кагебисти.

89

Трайчо

преди 8 години

До Анонимен 138: Трай коньо, за зелена трева.

88

София

преди 8 години

НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ДА ГЛЕДАТ, СЛУШАТ И ДА СИ ЗАПИСВАТ-КАК СЕ БРАНЯТ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ, КАК СЕ ПРОТАКАТ ПРЕГОВОРИТЕ ЗА ДА СЕ ПЕЧЕЛИ ВРЕМЕ И КАК НАКРАЯ ГЪРЦИТЕ ЩЕ ПОЛУЧАТ МНОГО ДОБРИ УСЛОВИЯ ЗА ДЪРЖАВАТА СИ И ТО С ДОСТОИНСТВО!

87

Анонимен

преди 8 години

До 114 анонимен ПРЕЗ ТИЯ ГОДИНИ КОЙ ВИ ИЗБИРА ПРАВИТЕЛСТВАТА И ПОЛИТИЦИТЕ АЗ ЗАЩОТО НЕ. КАКВИТО СА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ТАКИВА СА И ПОЛИТИЦИТЕ ИЛИ НЕ Е ТАКА ОТ КОЛКО ГОДИНИ СТЕ В ЕС НЕЩО ДА СЕ Е ПРОМЕНИЛО НЕ КОЛКОТО ДО РУСИЯ ДРУГИТЕ В ЕВРОПА ПО ПРОСТИ ЛИ СА ЧЕ ПРАВЯТ БИЗНЕС С РУСИЯ ИЛИ ??? ВИЕ СТЕ НАЙ УМНИТЕ ИМА И ДРУГО ГОЛТАЦИ КАТО ВАША МИЛОСТ ЧАКАТЕ НЯКОЙ ДА ДОЙДЕ И ДА ВИ ПОКАНИ НА СОФРАТА НО НЯМА ТАЯ ПЕСЕН Е ИЗПЯТА ИСКАХТЕ ДЕМОКРАЦИЯ СВОБОДА КАПИТАЛИЗЪМ ЕТО ВИ ГО СЪРБАЙТЕ ПОПАРАТА И ТОЛКОВА

86

МЛАДЕНОВ

преди 8 години

До бай СтавриПО-ДОБРЕ "***" ,КАКТО ВИЕ ГО ОПРЕДЕЛЯТЕ ,ОТКОЛКОТО БГ "ЛУСТРОТО" !!!