24

Анонимен

преди 8 години

Събудете се овчици, България е обявила война на българите.

23

Ghost

преди 8 години

И на мен ми прилича малко на някаква провокация...или просто неприятна случайност. Да нападнат точно тия дето са интегрирани, образовани, работещи и плащащи данъци и сметки.А сред ромите те са 1 на 1000.Аз не съм расист искам еднакви правила и задължения за всички.

22

Анонимен

преди 8 години

Как пък никъде в пресата не се появи съобщение, че е задържан криминално проявен ром. Ми те /ромите/ дори не знаят какво значи това!

21

Смирение

преди 8 години

Понеже на някои още не е ясно какво е правил в църквата отговорът е, че е водил богослужение, защото е пастор в нея. И точно такъв Човек и синовете му биячите са намерили да наднат..... Прости им, Господи те не знаят какво правят

20

Анонимен

преди 8 години

Чета коментарите и ми става ясно,защо Бълария в такова положение. Наистина културата и съзнанието на Българина е ударила дъното.

19

Анонимен

преди 8 години

Всеки, който удари ром се обявява за криминално проявен. Докато ромите, представете си се връщали от църква! /Само не се разбра какво са правили там. Да не са отишли да крадат свещите?/

18

Анонимен

преди 8 години

Това е геноцид срещу българите в собствената им държава от иззедниците български в парламента и заптиетата им

17

Баба Пена

преди 8 години

Ха ха ха ха ха ха "...тримата от ромски произход, бяха жестоко пребити на спирка в квартала. Те се връщали от църква в съседен квартал." Е, това е върха. Роми на църква. Те на училище не ходят, а на църква ?! Чиста провокация.

16

Анонимен

преди 8 години

Какво значи "криминално проявен"?Що не е в панделата?

15

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 6Ти и подобни като тебе,да не се мислите за Исус Христос бе пубер пъпчасал такъв? Носил ли си някога пушка на рамо или да си тичал с противогаз в най-голямата жега,по някой стръмен баир,а потта ти да стига до устата ти и да се давиш в нея?Да не си мислиш,че при не дай си боже някакви размирици,ще те гладят с перо по празната кратуна?Ей такива като тебе празноглавци,които не знаят какво искат,заслужават да им свалят гащите и сто каиша на гола!

14

Анонимен

преди 8 години

Питайте ги дали са имали билети. Отговора е ясен - българите черпят, няма проблеми.

13

Анонимен

преди 8 години

До 5На дърт.вярваш ли. И каква е тази църква? Майката си сти у дома, а правоверният и мъж с децата е на църква .

12

Спонги

преди 8 години

Интересно, в редките случаи кпгато пострадалите са от ромски произход веднага намират виновни, а когато банда *** бандити пребият българи никой не ги открива.

11

Анонимен

преди 8 години

Стига джавкахте тая държава дава повече пари за кучета отколкото за деца и пенсий

10

Анонимен

преди 8 години

Похвално е това, че бързо са заловили човек, налетял да бие роми, за които няма сведения, че са извършили престъпления.Питам се обаче, защо не си дават такъв зор, когато пропищи някой беззащитен пенсионер не-ром? Образуват дело срещу неизвестен извършител и после го прекратяват по давност, макар че в повечето случаи в един район или в едно село вилнеят едни и същи *** и не е нужно да дойде Шерлок Холмс или Еркюл Поаро, за да ги залови.В случая в "Дружба" като че ли се действа показно.

9

Анонимен

преди 8 години

Пуснете момчето!!!

8

Анонимен

преди 8 години

този който ми редактира мнението, да го изтрие цялото.изтриването на една единствена дума малко или много променя смисъла. в момента за каква група става дума? от китове ?!

7

Анонимен

преди 8 години

У нас нещата тръгнаха по грешния начин.Ромите създават големи проблеми, но няма никаква логика да бъдат пердашени някои от тях на случаен принцип - върви си човекът по улицата или се вози с градския транспорт и изведнъж скачат да го бият само защото е ром.Съвсем друго щеше да е, ако тези яки момчета бяха отишли да набият някоя крадлива ромска фамилия, която тероризира от години цяло село, а полицията не предприема ефективни действия. Има такива случаи.

6

do 6

преди 8 години

to koga krajbite im se vika vra6tane ot 4erkva xa xa

5

Анонимен

преди 8 години

кво си мислите че и те не са крали ли, малко бой за респект, като по бай тошово време...айде не ги правете на светци!!! Както се казва : боят не разгражда, той ИЗГРАЖДА, за това са се оставили на течението, няма кой да им изгради характера!