4

peter nikolov

преди 8 години

лъжа! ктб е създадена да обслужва мафията/южен поток + купуване избори /събитията в украйна и натиска на американските сенатори за отказ от ЮПоток , събори банката,тв 7 ,бареков ,разпада на групата на бареков, защото комисионните за потока са вземани предварително,както беше и АЕЦ Белене! лошото е че тези проекти бяха много добри за нашата икономика, но бяха инструмент на руската и българската мафия за ограбване на народа! но и американците правят същото! затова българите трябва да се обединят

3

Стамен

преди 8 години

много правилно казано. няма какво да се заблуждаваме, това е самата истина.

2

Анонимен

преди 8 години

"... "Различните хора, наблюдатели, анализатори, експерти, ще видят по различен начин, различна част от него. Но, с времето нещата ще се изясняват. Важно е с каква поука и с каква по-добра практика ще създадем като контрол, прозрачност, ефективност на надзора и въобще по-добро функциониране на банковия сектор у нас", смята той..."А за вълшебната фраза "отговорност за взетите решения на заемания пост", с изписана конкретика на ясен и разбираем български език - ни вопъл, ни стон!

1

darkman

преди 8 години

Склонен съм да се съглася с тезата на доцента, КТБ беше обречена така или иначе. Дано Вазов има шанс за поста на управител в БНБ, кандидатурата му е една от малкото достойни.