33

Анонимен

преди 8 години

Pricinata e yasna Kradec I to Ot Bulgarski Proizhod .A da vidim sega Vasite komentari za Bulgarina Kradec

32

Анонимен

преди 8 години

кметът на Видин /от БСП /хванат в далавери с общински и държавни поръчки беше съден ,но милия роден червен съд го оправда и възстанови на кметския престол .. ...така че кметовете си знаят -плащат на когото каквото трябва и така...

31

истината

преди 8 години

Кметът на Ботевград не е арестуван и не е задържан под стража съобщи Окръжна прокуратура София.Бъдете коректни и не използвайте невярна информация на "журналисти" от клюкарски сайтове!

30

123

преди 8 години

Те всички на БОЙКО са такива, да не би да си мислите, че са ангелчета ?!?99% са крадци!

29

Анонимен

преди 8 години

КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИЧКО ДО ПОСЛЕДНАТА ЧЕРГА..И НА БЕСИЛОТО!

28

Асеновец

преди 8 години

А какво стана с Цветанов? И кмета ще направи същата постановка като физкултурника. Ще го осъдят фиктивно, ще се намеси дългата ръка на Боко тиквата и хайде с оправдателна присъда

27

Анонимен

преди 8 години

Поредният театър от държавната мафия :) !

26

А ТАКАА

преди 8 години

А КАКВО СТАВА С МИЛИОНЧЕТАТА ДЕТО СЕ ИЗПАРИХА ПРИ СТРОИТЕЛСТВОТО НА МНОГОФУНКЦИОНАЛНА СПОРТНА ЗАЛА АРЕНА БОТЕВГРАД!? МАЙ КМЕТА СИ ГИ ПОДЕЛИ С ТРЪНСКИЯТ "МАЙСТОР" РАШКО СТАЙКОВ, ШЕФ НА "Р.С. ИНЖЕНЕРИНГ" - ГЕПНАЛ С БЛАГОСЛОВИЯТА НА ГЕРБ И СОФИЙСКАТА ЦЕНТРАЛНА БАНЯ И СГРАДАТА НА НОВИЯ РАЙОНЕН СЪД!А ТАКИВА ПРЕГРЕШЕНИЯ БОКО НЕ ПРОЩАВА!

25

Анонимен

преди 8 години

KMETA BIL OT GERB--NO TOVA NE E NOVINA,SINA MU BIL OT GERB,NO I TOVA NE E NOVINA. TOVA NE E NOVINA.VSICKI KRADZI SA OT GERB I TOVA NE E NOVINA,NO MVR I PRAVOZASHTITNITE ORGANI NA CIA STRANA SA ? NA STRANATA NA PRAVOTO ILI NA STRANATA NA GERB?

24

Ели

преди 8 години

Те всичките в Герб действат по тоя начин, не само градоначалника на Ботевград. Мутренска история!

23

az

преди 8 години

do 32 НАРОДА СИ ИЗБРА БУДА И *** МУ brato to nqma narod ti iska6 da izbira tva nedorazumenie narod li mu vika6

22

Анонимен

преди 8 години

НАРОДА СИ ИЗБРА БУДА И *** МУ!!!!!!!НЕ СА ВИНОВНИ ТЕ ПРОСТО НА НАРОДА ТОЛКОВА МУ СТИГА АКЪЛА И ЗАТОВА СИ ПАТИ!

21

Анонимен

преди 8 години

А милата и тиха Картофка, кога? Този хемелеон е ясен, кой бил на власт с него, да си крадат заедно. Ще има и за тях, ще има и за него. Усладило му се власт и кинти. Всичко зависимо от него. Феодал. Сега ще купува прокурори и следователи. Ако не успее, съдии. И след 10 години ще е оправдан или по давност.Искам да съм кмет кат моя татко,да краднем тихо, сладко, сладко!

20

Ред арми

преди 8 години

Не само кмета на Ботевград трябва да арестуват. Премиерът, Президентът и цялата им крадлива герберска шайка също трябва да бъдат арестувани.... Да не забравяме и престъпника, осъден на две инстанции, Цв. Цветанов

19

citizen

преди 8 години

Хаха, софииската кметица... Абе, ти кога последно си бил в София?

18

Анонимен

преди 8 години

Този лаком селчо ще го тикнат/ много малко вероятно/ в зандана. Ще си плати и по живо по здраво. А софийската кметица кога? С ресурса който разполага отдавна трябва да е в дранголника, особено за далаверите на Топлофикация. А за оскъпените и никачествени ремонти? И още колко.

17

Анонимен

преди 8 години

То няма общински кмет в бг, който да не е за затвора.

16

озадъчен

преди 8 години

Тц тц, за какво ли са го прибрали горкия човечец?***, той чист като сълза.

15

citizen

преди 8 години

Ивончето, дали не е една известна ботевградска общинарка, с тарифа за сексуални услуги?

14

Реформатор

преди 8 години

Кметът отдавна е любимец на партиите и сменя боята всеки път, щом се смени властта, като ветропоказател. При това, трупа богатство от що може,безпардонно и нагло. Той коли и беси, всички му се кланят. Типичен местен феодал, като повечето нашенски кметове от новия ни т.н. демократичен период, след диктатурата на пролетариата.