8

kup

преди 8 години

toka ste bade namalen s 29,8%! :) s parite ot taksi na hora i tovari ot eu, usa, nato i dr. na teritoriata na rbg.uvelichenie na danacite za investitorite v rbg ste ima s 31,9% :)

7

Дебелогъз депутат

преди 8 години

Цената на тока трябва да скача всеки месец,защото простолюдието в България трябва да е в страх,напрежение,постоянно трябва да бъде заплашвано че цената на тока ще скача,така то няма да мисли за глупости-че заплати и пенсии били му ниски.

6

?!

преди 8 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

5

Анонимен

преди 8 години

Има начин да се намали много цената на тока, като се ликвидира физически седерастията. " *** = демократично мислещ комунистически мошенник"

4

бг-в

преди 8 години

То голямата икономика дето я имаме и нея да затрием.Двата блика на АЕЦ Козлодуй са напълно достатъчни в момента да покрият потреблението.Тецовете и ВЕИ-тата на свободния пазар и когато цената им стане конкурентно способна тогава да се включва.

3

Анонимен

преди 8 години

Цялата схема с издаване на разрешителни за изграждане на централи с ВЕИ си беше добре подготвена от политическия ни елит.Запазване на преференциални цени за изкупуване на тази енергия за 25 години напред обрича обикновения български гражданин на феодална зависимост от енерго-преносните фирми и гарантира повече от добри приходи за собствениците на ВЕИ.Нормално би било квотите за производство на ток от ВЕИ да се получават на търг с даване на най-ниска цена за изкупуване от НЕК.

2

до 1

преди 8 години

До АнонименКакто виждам, троловете не ги е еня когато им се вдигат разходите. По класическата формула :" не е важно да ми е добре", ще вият активно от радост, ако на гърците им се стъжни. Скъпият ток не е скъп, защото им е натресен от любимите господари . Колкото повече тояги на голо, толкова по-голям кеф! Радва им се и си ги избира.

1

Анонимен

преди 8 години

Като изритат всички ВЕИ-та и махнат американските Марици цената ще намалее.