96

факти и размисли

преди 8 години

Живея в малък град в провинцията и когато преди няколко години бяха първите протести срещу цените на тока отидох от любопитство да видя някой познат.Две трети от всички протестиращи бяха ...цивилни полицаи!След това Борисов падна и по времето на протестите срещу Орешарски в града бе останал само един полицай!Другите ги бяха мобилизирали в София.И така месеци наред.Сега май пак са ги мобилизирали,но тоя път да протестират.Нещата се връзват-МВР прави това дето им каже БСП.Винаги верни на ПАРТИЯТА!

95

Анонимен

преди 8 години

Протеста на полицаите е поръчан,спонсориран и подкрепян само от БСП.Затова сега видяхме лицето на протеста,но не и мозъка.Мозък няма-както е казал народът ни червен кон и умен комунист няма!Ако тая я снимат без униформа бих казал,че е фолкпевица.

94

българин

преди 8 години

След като миналата година полицаите пребиваха протестиращи аз не подкрепям протеста на полицаите.Искам всеки бил проестиращи да бъде съден за побой над невинни хора.Не подкрепям побойници та макар и в униформи!Те биха хората тогава все едно,че са еничари.След събитията от миналата година съм отвратен от тях!

93

Анонимен

преди 8 години

ВИТАНОВА - Министър, Бъчвата - в Сливенската пандела !

92

До Будю Мутрев !

преди 8 години

Г-н Мутрев, уволнявайте Шматката и назначавайте Витанова за вътрешен министър. Ако сега не го направите, Витанова е на път да стане премиер. Сам знаете, че след като Румен Петков ви уволни над 1 млн. еднокопитни ви избраха за премиер. Хайде Будьо, не се потривай , а махай Шматката !

91

Анонимен

преди 8 години

Писах само къде е съдебната система в цялата работа, че се стигна до тази безнаказаност, за да си повярват, но коментарът ми беше изтрит без видима причина. Мога да се обзаложа, че статията е поръчкова във връзка с наближаващите избори.

90

наблюдател

преди 8 години

Очаквам поне 100 пъти повече подкрепа за това моме!Във БГ кръглите *** са поне милион и триста.Е айде хайрлия да ви е!

89

бг

преди 8 години

Е,аз пък не я подкрепям! Не я подкрепям за това,че си позволи да бие протестиращи,да си прави инсценировка и превързва ръката за пред камерата,за това,че от позицията на полицай агресивно коментира и неподходящо си е сложила на стената снимка на Хитлер!-ми доста е просташко и арогантно не се прави така има си начини може да си изкажиш мнението,ама по правилно!

88

Анонимен

преди 8 години

Преди дни във Facebook бе създадена група "Ние подкрепяме Анна Витанова", която бързо набира съмишленици, като само за няколко дни страницата е харесана от над 13 000 души. - А КОЛКО СА В ОТПУСК И НЕ ЗНАЯТ ЗА СТРАНИЦАТА? БЪЧВАРОВА МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ ПРИМЕР ОТ АННА ВИТАНОВА, А И ПОЛИЦЕЙСКИТЕ ШЕФОВЕ СЪЩО...

87

Анонимен

преди 8 години

Когато следваш закона и искаш да го прилагаш сялата му сила,без да правиш разлика към национална и религиозна принадлежност те изкарват расист или престъпник.. и сега е така

86

А.Димитрова

преди 8 години

Да, има право на лично мнение, може и книга да напише....Никой не е спрял личното мнение на дамата. Хора които нямат търпение да крепят моралните устои на институцията в която работят - нямат място там. Това не е изказване на човек - пазител на реда! Да, има право на лично мнение, но не и на мнение подтикващо към насилие (на някои места това си има име - расизъм!). Да напуска полицията - пък като иска да раздава правосъдие - после в затвора, където е мястото на всички с подобно разсъждение!

85

до 130

преди 8 години

Повтарях думата позиция стократно,въпреки,че повторението на думите в даден текст е недопустимо.И знаете ли защо,защото много хора бъркат агресивното поведение с отстояване на позиции.Не мисля,че полицейската агресия,като нейната е добро начало за положителна промяна.

84

Анонимен

преди 8 години

127 лошото е ,че позицията на институцията е против работещият Българин. Лошото е ,че ние търпим и се примиряваме за неработеща полиция,съд и прокуратура и сега не става въпрос само за конкретният случай.Държавата работи против нас,тя ни унищожава.

83

Анонимен

преди 8 години

от нея освен xxx актриса друго няма да стане.

82

Анонимен

преди 8 години

Вярно е ,че е изявила позиция и е направила своя избор.Той си е неин.Последствията също.Понякога силата да изразиш позиция не е достатъчна да понесеш последствията.Щом нейната позиция е различна от позицията на институцията ,в която работи,най-достойна позиция е да напусне тази институция ,която я принуждава, да върши неща в разрез с нейната позиция.

81

Анонимен

преди 8 години

До офицер ти политика ли си бил? защото когато Аз служех ни учеха да уважаваме пагона

80

Новото правителство

преди 8 години

Анна Витанова МВР шеф, Бат Сали министър на образованието. За министър на културата предлагам...Вежди Рашидов!

79

Анонимен

преди 8 години

За разлика от други полицаи,политици и журналисти тази дама има смелостта да заяви позиция.Но на нас такива не ни трябват,трябват ни безгласни и послушни.

78

ch

преди 8 години

Луди ли сте? Тая комплексирана *** само се чуди как да раздава палки. Няма кауза за нея.

77

Анонимен

преди 8 години

13 хиляди това е горе долу 90 % от народа според русолюбската патриотарска ***