102

Анонимен

преди 8 години

Не са паднари от МарсМестят се от място на вястоКато не е техен теренътЩе плащат наем някъдеЦял живот подаръци

101

художника

преди 8 години

...именно ДПС са раздали спирали против забременяване в ромските махали...----------------------------И как сами да си ги пъхнат тези спирали бе бат` Сали? Па и ти виждал ли си някога спирала, та говориш глупости? По цял ден къркат, гледат порно и после се правят на "мачовците" от филмите. Спрете им тока в НЕЗАКОННИТЕ бараки и раждаемостта ще намалее драстично.Ромите само се хранят през горната глава, през останалото време мислят с долната- Те това е!

100

Анонимен

преди 8 години

ИЗЛИЗА ЧЕ И ВАШИТЕ,ДЕПУТАТСКИТЕ БЕЗУМНО ВИСОКИ И НЕЗАСЛУЖЕНИ ЗАПЛАТИ СЕ ПЛАЩАТ ПАК САМО ОТ БЪЛГАРИТЕ ,ЗАЩОТО ТЕ НЕ СТРОЯТ ПО ПОЛЯНИТЕ БАРАКИ А КАТО НЯМАТ ЖИЛИЩЕ СИ ВЗЕМАТ ТАКИВА ПОД НАЕМ ,РАБОТЯТ И ПЛАЩАТ !

99

жоро с.

преди 8 години

това "нещо" е български народен представител, непредставително вкаран в парламента, покровителстващо етническата нетолерантност и злоуъпотребите с електроенергия. за капак, и мъдрости ръси. търпелив мат'риял и туй то.

98

питам

преди 8 години

Странно чувство е това на верно. Хората наричащи се българи като че ли изпитват удоволствие да насъскват другите етноси срещу себе си. Може ли да отговори някой българин който не се е засегнал.

97

Анонимен

преди 8 години

-Как да плащат данъци-те когато трябва да дават не знаят , знаят само да вземат. -Данъците не само за недвижимо имущество, сигорно плащат осигоровки и др.

96

gost

преди 8 години

интересно мие дали знаят какво е и нап ами да кажем църква тя ром ме съмнява де го даваха да е ходил на на църква аз поне не сам виждал набoжен ром пак и те на кои господ да се молят като не са християни а тия малоумия по нова не можаха ли да се досетя тия ги гъбаркат яко

95

ген.Луков

преди 8 години

Един баш мошеник дава акъл.

94

опитайте

преди 8 години

Ако успеете за момент да се абстрахирате от ненавистта си към ДПС бихте си спомнили как движението балансираше политически а съответно и социално ситуацията в България. Но нали е " турска " и това дразни нечии уши. ....А бе чупете си главите кат не разбирате от дума. ....

93

до 149

преди 8 години

Ако малцинствата в една държава нямат свой политически елит който да ги представя в парламента то тогава в една или друга форма те ще си търсят правата по не политически начин. От близо 1 месец насам това ясно се вижда. Набийте си го в главите. На всякъде по света е така.

92

До 147

преди 8 години

Щом като искаш да им благодариш на ДПС ,благодари им по френски,но не карай и хората да го правят.Глупостите ги говориш ти,платен ***

91

Анонимен

преди 8 години

че кой беше спасителят на тези роми, когато нямаше Д-П-С

90

Анонимен

преди 8 години

Който не плаща данъци - трябва ли да гласува - въпрос за референдума?

89

Анонимен

преди 8 години

Електоратът на ДПС вече съвсем не вярва на Местановци и т.н. Убедиха се, че са измамени и оостанали без поминък именно от тях. Какво друго остава на тази изкуствена партия,освен да си търси друг електорат, а това са ромите, които лесно могат да бъдат излъгани и подмамени, поради това че са неграмотни и лесно купени. А сега да си зададем въроса, кой има сметка да се създава напрежение между роми и българи преди изборите.Отговорът е лесен.

88

bb

преди 8 години

За тези положения в страната сме виновни избирателите, че избираме такива политици, които съсипаха държавата и основно бълг. етнос. За съжаление и тези управници са същите, работят срещу българите и православието. Жалко,че нямаме смелост да гласуваме за правилните партии и хора!

87

Анонимен

преди 8 години

който не работи, не трябва да яде!

86

Анонимен

преди 8 години

Който не плаща данъци, не трябва да има право на глас на изборите. Просто е.

85

Пена българката

преди 8 години

Ако всеки от нас, отиде утре и си струпа един коптор пред Народното събрание, дали ще ни го узаконят?

84

българина

преди 8 години

ако дпс са спасители на най гадните малцинства значи партията е етническа от най чист вид, т.е. незаконна. идват избори да даем властта само на националистически и патриотични партии и да изметем дпс завинаги. те унищожават България заедно с турция и сащ. трябва да смачкаме и всички техни проводници тук

83

Анонимен

преди 8 години

Да не се караме с ромите, та ние сме едно цяло. Даже мисля, че трябва да се поомешаме малко, да скрепим дружбата, дето се вика.