41

ognyanz

преди 8 години

Да си припомним още, че правителството на Орешарски въведе допълнителна такса за производство на електрическа енергия от вятърна и слънчева енергия, а Плевнелиев сезира Конституционния съд, за да издейства нейното отменяне.vesti.bg/bulgaria/politika/plevneliev-sezira-ks-za-vei-taksata-6002826Все си мисля, че това не е станало без знанието на бат' му Бойко. А с тази такса щеше да се понамали дефицита на НЕК.

40

ognyanz

преди 8 години

Ето нещо, което е направено за да се намали цената на тока. Само че не е от ГЕРБ, а още по-малко от Делян Добрев:capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2015/06/21/2557438_pravitelstvoto_tokut_za_cialata_industriia_shte_e/?ref=cheteno24правителството призовава Европейската комисия (ЕК) да приключи по-скоро с проверката за свръхподпомагане на ВЕИ сектора и американските централи. Тази проверка беше образувана по искане на бившия председател на КЕВР Боян Боев по времето на Орешарски

39

Ред арми

преди 8 години

Кой беше този Делян Добрев? Този, който пусна в експлоатация хиляди мощности от фотоволтаици ли? Ами нека публикуват стенограмата на КЕВР за да се види кой е за и кой е против поскъпването на тока. Всичко останало са само празни приказки. Или ги е страх управляващите от това какво ще излезе?

38

Делян Добрев и ...

преди 8 години

... Трайчо Трайков са едни от най-изявените лобиисти на западните енергийни фирми в България.

37

Делян Добрев ...

преди 8 години

... го хвана шубето след като и шефът му тръгна да протестира с/у него.

36

Анонимен

преди 8 години

КАЛИНКАТА, с незнайната и невиждана диплома от САЩ.

35

Анонимен

преди 8 години

Това не е правителство... Пожарникарски цирк. Министър-председател - мишка..... Оставка!

34

Анонимен

преди 8 години

V GERB E DALAVERATA I V ALI BUDA I V 240-TE RAZBOINIKA.

33

Анонимен

преди 8 години

153 депутата имат участие във далаверата ВЕИ.Когато бяха стачките за високите цени на тока и корумпираната политическа класа,Мутрон се уплаши и обеща да съобщи имената им,но когато дойде на власт забрави ЗАЩО ЛИ??? Не забравят обаче мафиотската омерта,да не си търсят отговорност за престъпленията които извършват докато са на власт.

32

Анонимен

преди 8 години

Абе нагли долни Гербави *** и всичките ви подръжници. Какво стана с хамериканските тецове? Нали 3 дена слушахме, колко много сте направили, че от ФАЩ са ви свалили цените, а затова дръпнахте и 1млрд кредит. Ние заедно вожда на амуджите ГЕРБ свалихме цените на централите. За вас българи за вас го направихме. А то, какво се оказа! Вожда върти метадон за Сирия, фашагите от ФАЩ продават оръжия от БГ на фанатици, а ние ще плащаме сметката за това

31

Анонимен

преди 8 години

Слънчевият грабеж е 6-7 пъти по-голям като щета за джобовете на гражданите в сравнение с фалита на КТБ. Не една, а 5 проверки, вкл. международно разследване трябва да се извършат и проверката трябва да обхваща не само депутатите, а разкриването на всички действителни собственици. Оттам нататък мозайката бързо ще се дозапълни, така както с КТБ лъснаха касиерите.

30

Здравейте циркаджии

преди 8 години

Делян Добрев, ГЕРБ: Не трябва да се отлага решението за увеличаване цената на тока11 Юни 2015София. Изборите нямат нищо общо с регулаторните решения, особено когато регулаторът е независим. Отлагането би имало смисъл, ако имаше нерешим проблем. Не трябва да се отлага решението, това е мое мнение, защото в основанието на индустрията да претендира с това, че й се увеличава много тока, е защото наредбата още не е влязла сила. Дори не е публикувана, но ще стане в понеделник. Това заяви на брифинг в парламента председателят на енергийната комисия и депутат от ГЕРБ Делян Добрев.

29

Анонимен

преди 8 години

Дреме ми кой го подкрепя. На бюлетините за изборите ще ви нарисувам един прекрасен среден пръст на всички.

28

ужас

преди 8 години

Зад всички зелени централи който са главните виновници за цената на тока стоят политици,те си определят цената за изкупуване,те бъркат законно в джоба на всички българи,мястото им е в затвора.Мисия невъзможна - как енергийната мафия в Парламента ще се бори срещу себе си?!140 депутати притежават ВЕИ-та... Над 70% са на фамилия Стоянови.Крадливта Мента Стоянова е оправила цялата рода

27

anonimen

преди 8 години

Токът е сладка далавера, която трябва да се увеличава винаги.

26

Анонимен

преди 8 години

Очаквам поредният театър от Магнолията, за да скрие вината си за ВЕИ-тата и проблемите в енергeтиката. По обществена информация, бившата му другарка в живота и този с когото Магнолията играе карти, имат най-много ВЕИ-та

25

Анонимен

преди 8 години

А дали ще си пипнат общинските тартори от Герб?? Защото доста от тях блажат от Веи-тата и се държат досущ като ромските такива??

24

УУУ

преди 8 години

ЗАЩО ЛЪЖЕШ БЕ ДОБРЕВ ВСЕ С ОРЕШАРСКИ СЕ ОПРАВДАВАТЕ

23

Икономиката, глупако

преди 8 години

Добрев, дърпай шалтера и затваряме. Скоро ще останем само "общество" и от кой ще събирате такса?

22

Анонимен

преди 8 години

Вдигне ли се тока ако има истински патриоти по-добре да излизат от коалицията!