12

Ботев Пловдив

преди 8 години

Преписвачи,Тервел е цесекар,но съдбата на ЦСКА се решава днес и не се знае все още колко цската ще има,а какво остава за директора на едното вече да е решено..Той лично опроверга информацията ,,на ухо''.

11

Пъзел

преди 8 години

На тези им избягаха футболистите те директор назначават...

10

tapakow

преди 8 години

прости хора *** народ да дерзае за един футбол тои 90 минути и след това история другто е език

9

gost

преди 8 години

ба комшията ми като е фен на левски сега се скасва от кеф и банкети сигорно дава един след друг живи издрави да са когато един се присмива на друг винаги има горен като цяло тае навсякаде атова е злоба и завист като цяло

8

Анонимен

преди 8 години

OTBOR NIAMA DIREKTOR IMA--KAKVO E TOVA GIVOTNO?ZSKA

7

Анонимен

преди 8 години

OTBOR NIAMA DIREKTOR IMA--KAKVO E TOVA GIVOTNO?ZSKA

6

зико

преди 8 години

Стадиона и базата са на министерството на отбраната.

5

Анонимен

преди 8 години

Цска на Божков не е създадено още ,че да има директор, а и едва ли изобщо се знае, за кое Цска става дума...

4

фен на ЦСКА

преди 8 години

Никога и никъде по света историята не се повтаря за нищо . ЦСКА ще си остане със славното минало и неясното бъдеще . Няма добър футболист , който да се залъгва с някакви мъгляви обещания за светлото бъдеще. Просто за съжаление този клуб си заминава в дълбоката посредственост на футбола .

3

Пенчо

преди 8 години

Тервел беше един от най-приближените хора на Перуката в БФС. На 28 години стана шеф на кабината на Боби - напълно паразитна функция изразена основно с обикаляне по света, и седене (без да взима и каквото и да е участие) по различини конференции организирани от УЕФА и ФИФА. Това е официалната му работа, неофициалната всички я знаем. Човек без нито един ден реален стаж и опит освен да е проводник на повелята на ръководството. Те в Челси, Милан, Реал, Барселона са *** и назначават опитни хора....

2

знайко

преди 8 години

до 1как закво им е този ще дължи 30_сет те милиона

1

Анонимен

преди 8 години

Браво, -най после имаме изп.директор--абе вие добре ли сте.Вие отбор и футболисти нямате за какво ви е нужен директор.Как пък няма един шеф в Армията дето да е добре с главата.Сигурно вече сте му определили и обезщетението при прекратяване на договора.Искам да ви видя как ще я карате със заплати в окръжна група.Там президента е и треньор и капитан и лекар и всичко.