10

Еврогей Толераст

преди 8 години

Той не е виновен, бил е болен човек. 3 месеца санаториум с 5 звезди е максималното наказание разрешено в закона. В случая обаче има смекчаващо вината обстоятелство, защото той е мюсюлманин, затова трябва да бъде пуснат за да може да се моли. В санаториума джамията не е достатъчно голяма.

9

балама

преди 8 години

Още не е разпитан, а версията "тероризъм" вече е изключена. Може ли западнярите да са такива *** добитъци!? Касапницата вече започва, а те още преживят и мучат.

8

анонимен

преди 8 години

изобщо не е луд това е терорист от босна той си връща на австрия зарадивойната в босна и убитите му съграждани и те понеже са телета не реагиратграц е родния град на хитлер

7

ХА ХА ХА

преди 8 години

исляма е "религията" на мира

6

.

преди 8 години

Кое е интересното в този трагичен случай?Кръвта още не е засъхнала,следствието не е започнало,извършителя не ерзпитан,но на медиите е НАРЕДЕНО ДА ПРЕДСТАВЯТ СЛУЧАЯ КАТО ИЗВЪРШЕН ОТ ЧОВЕК С "ПСИХИЧЕСКО РАЗТРОЙСТВО".

5

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 1Ей *** а защо някой не те гръмне теб заради простотията ти??При опит за бягство, например.

4

Анонимен

преди 8 години

Как още никой в Австрия не е поискал разстрел за лудия??Това ако беше в див *** до сега да имаше протести по селските площати и искане за линч.Това австрииците колко са "смотани".

3

Анонимен

преди 8 години

Ама как така "неразпитан", питат бг "медиите"??Я веднага, О-СТАВ-КА!Това ако беше в Бг досега да бяха обвинили полицията и прокурата в бездействи.

2

Веска

преди 8 години

Ах, както у нас, при тях също извършителите на престъпления са познати на полицията.

1

Анонимен

преди 8 години

А защо е още жив?! Егати европейската толерастия! Ами онзи Брейкявик, който изби над 70 деца защо не го гръмнаха например при опит за бягство или при нападение на надзирател, защо го бавят?! Сега лудака се храни 3 пъти на ден, тренира, гледа ТВ, а почернените семейства живеят в ужасни мъки! Трепане му е майката! Луд, нелуд, това са убийци и заслужават смъртна присъда!