39

...??

преди 8 години

....изтикали турците от майка ни, макар че аз мислено не се сещам за нито един паметник на руските освободители. ..Като стане въпрос за " 3-ти март", ходим на паметниците на болшивизма...?!?Не е ясно какво е изследвал др.Марков, като историк, видно от инициятивата му.Имало е т.н. за нас Освобождение, но да се изчерпва събитието, като акт на върховна славянска и християнска любов, без да е ясно какво рочно са славяните и без да искам да се лишавам лесно от вроденото ми човеколюбие, винаги....

38

...??

преди 8 години

Никога не съм коментирал какаквото и да е било по фороми, понеже ги намирам за еманация, видна, словестна проява, тъжна картинка ня всеобщото духовно и интелектуално, национално падение. Дори, често ми е мъчно да съм част от тая издухана вече нългарска нация. Другаря Марков, вместо да предлага Цар Борис III за награда на диктатура съсипала полвината свят, избила три пъти повече хора от колкото са загинали във ВСВ и то всичко случило се по време на последователя на сатаната- Сталин, чиито съврем

37

Анонимен

преди 8 години

На бас, че Путин не само няма да награди цар Борис, но вярвам, че дори няма да даде отговор на писмото. Преди навлизането му в голямата политика, в интервю за малка руска телевизия споделя, че изпитва силна ненавист към украинците като нация и към българите. В голяма степен влошените ни отношения в момента са дължат на личните пристрастия на Путин.

36

до 54 кратун

преди 8 години

Ти наистина си кратуна.Как искаш да ни третират като бяхме член на оста Рим,Берлин,Токио. И ако червената армия не беше в България, границата ни с Гърция щеше да е река Марица Пловдив щеше да е между народен град. Това го искаше Чърчил. И за какви репарации говориш ,репарации плащахме на Гърция за зонлуците които са вършили нашите окупационни войски там.Всички заводи и централи след 1945 г бяха построени с помоща на СССР

35

Баш демокрЪт

преди 8 години

Малко справка- Кобургите са чифу..ска фамилия и винаги са били *** на западните крадливи лихвари. Те никога не са били българи и никога няма да бъдат, само вижте сина му като дойде от Мадрид как оправи българите за 800 дни! Борис не е пращал българи на източния фронт, защото цялата ционистка *** на запад знае, че българин ръка на руснак няма да вдигне! Всичко знаят на запад, затова са всички тия статистически институти и сега, за да ви моделират и изучават, а накрая да ви заливат с помия.

34

Кратун

преди 8 години

....този факт обаче не попречи на руснаците да ни третират като държава загубила войната да ни накрат да им плащаме репарации. Цялата тази история с предлагането на цар Борис III за руска награда е жалка.

33

Анонимен

преди 8 години

Нещо цялата работа смърди на газ

32

Анонимен

преди 8 години

До ПатриотТака е.В трудни времена да си на кормилото иска да си държавник.Не ***.Царят явно е разбирал, че целта оправдава средствата.Ще си остане в историята като противоречива личност.Но така е когато целта оправдава средствата.

31

Патриот

преди 8 години

Нацистите го убиха,защото са разбрали ,че ги върти!Абе ако трябва да бъдем честни в трудно положение е бил Борис 3,но факта ,че е преследвал опизицията и ,че неговият режим е избивал дисиденти си оставя!

30

Анонимен

преди 8 години

Първо го убиват, след това го награждават посмъртно. Типично по сталинистки.

29

дгд блядове

преди 8 години

Срам нямате, ***, скрийте се някъде! Какво следва подир това? Сигурно Георги Марков посмъртно за герой на НРБ или Немцов с награда от Путин?

28

xxx

преди 8 години

До циркаджиятанали червената армия беше "непобедима"! Пък и що чинат братушките тъдява?

27

358

преди 8 години

Цар Борис III е забранил всички партии заради "партизанщина",така както и Алеко описва тази българска черта с политканстването за изгода. Ако сега беше на власт нямаше да я има тази вечна въртелжка ,която на луд направи народа . Да се менят във власт различни абривиатури , то не бяха СДС-та, БСП-та,ДПС-та ,ББЦ-та ...и безкраен брой продажници , които само се оправдават с този който е бил преди тях .

26

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен относно окупационните корпуси в Гърция и МакедонияАмо ако наистина им е ценна и скъпа руската кръв, проляна за Освобождението на България 1877-78 г., трябва да считат тази "окупация" за довършване делото на Освобождението на българския народ. Санстефанският мирен договор от руснаци е подписван, не от българи.

25

цирк

преди 8 години

Той не прати войници на източния фронт, но изтрепа хиляди българи които бяха против фашизма и че България помагаше на германците на източния фронт. Нашия ВМФ унистожи 5 руски подводници в Черно мори.

24

adn

преди 8 години

До спароу дж.Кай цар? Борис е бил в гроба, когато са дошли "***". Не пиши тъпотии.

23

Анонимен

преди 8 години

Ами рашките едва ли ще се съгласят защото въпреки че не сме изпратили войски на източния фронт с окупационните корпуси в Гърция и Македония сме освободили съответните германски части за източния фронт

22

Папашка и Тотошка

преди 8 години

Леле леле и Братушките са Изкрейзили нещо!!! То все едно да направим Анте Павелич и Иван Михайлов видни герои на Комунистическия строй... Леле... Тоя свят съвсем се е побъркал....

21

до 27

преди 8 години

Лозунга на комунистическите държави, който беше най-отгоре във в-к Работническо дело как беше, помните ли? "Пролетарии от всички страни - съешавайте се"! Ето за това се наричат леви партии!

20

до 28

преди 8 години

Няма разлика между фашизма и комунизма! Не го ли разбрахте бе червени тролчета?!