5

Анонимен

преди 8 години

Дългоухото Хорхе-аржентинския фашист с двойно гражданство и сатана ns титла пак се изказва в преносноия смисъл и се подмазва на еврейските ционистични юда-***.Всъщност Втората световна война бе дело на еврейския фашизъм(ционисам) под ръководството на Интернационала и праотците на сегашните диярии Bildenberg Group.

4

Наблюдател

преди 8 години

е ква е тази фурна, с какво я донесоха до масата ?

3

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 2А какъв е смисъла в това да скочиш най-високо или най-далече... Да тичаш най-бързо, с или без препятствия? Да вкараш повече кошове или голове.... и т.н.Мисля си, че както във всички спортове, така и при тези рекорди не трябва да се доказваш на някой друг освен на себе си.Освен това, рекордите в книгата на 90% са повече куриози и интересни факти, а това е весело и забавно за повечето хора които не са си завряли главата в ГЗ.

2

Анонимен

преди 8 години

Всяка нещо като го направиш най-голямо, най-далго и тн. влизаш в книгата... Какъв е смисъла, защо... на кого се доказват.

1

ЦК на либерастите

преди 8 години

Като направят пица с 1.5км диаметър да се похвалят ! Американците такава изпичат с една бомбичка дейзи кътър и всичко става на пица!