95

Боби

преди 9 години

До Шоп 188Колега една акция от тези компании да е на частен собственик, а това е факт и съда не може да блокира активите. Ето колко лесно и елегантно се тушира ЕС/САЩ поредната провокация.

94

Крим

преди 9 години

Всичко бързо утихна, господа! Белгия ще отключи всички руски сметки вече утре. Добра новина, нали? Моля ви, не пипай Русия, ако искаш добро за себе си! Наистина!

93

Анонимен

преди 9 години

194 ДО 160 PSЧАСТ ОТ РУСКИТЕ ЗЕМИ (ДН. БЕЛОРУСИЯ УКРАИНА )ВИЗАНТИЯ НАРИЧА МАЛАЯ РУСЬ ЩОТО ЕПАРХИИТЕ ТАМ 6 БР СА БИЛИ ПОД НАДЗОРА НА ВИЗАНТИЯ А ДРУГТЕ 19 НА ВЕЛИКАТА РУСЬ ПОД ЕПАРХИЯ НА КИЕВСКИ МИТРОПОЛИТ. И ТОВА Е ОТ 1334Г. ПРЕЗ 17 ВЕК РУСКИ ДЪРЖАВНИЦ ВЪЗПРИЕМАТ ТОЗИ ТЕРМИН И НАРИЧАТ ГИ МАЛОРУСИЯ . ЛИТОВСКИ СЪЩО ПОСЛЕ СА ВЛИЗАЛИ В МАЛОРУСИЯ. ТОВА Е САМО БИЛ ТЕРМИН НА ВИЗАНТИЯ ОПРЕДЕЛЯЩ ЗАПАДНАТА ЧАСТ НА РУСИЯ С ВОЛОГОДСКО ГАЛИЦКО (ПОРУЧИК ГАЛИЦИН) И ДР. РУСКИ КНЯЖЕСТВА С КНЯЗЕ НО 1 ЦАР ВСЕЯ РУ

92

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДО 160ЛИТОВСКИ НЕ Е УГРО ФИНСКИ ЕЗИК.ЕСТОНСКИ Е УГРО ФИНСКИ. УНГАРСКИ ФИНЛАНДСКИ И В ДНЕШНИЯ СИБИР КОМИ И ДР. СА УГРО. ИСТОРИЧЕСКИ СЪЩО ИМАШ ГРЕШКИ.ЛИТОВСКО КНЯЖЕСТВО И ПОЛША СЕ ОБЕДИН.1559 .НО 1772 СЛЕД СЕВЕРНАТА ВОЙНА РУСИЯ И ШВЕЦИЯ СИ ПОДЕЛЯТ АВСТРОУНГАРСКИТЕ ЗЕМИ И ТЕЗИ НА ЛИТОВСКО-ПОЛСКИ .РУСИЯ ДОРИ И ЗАПЛАЩА НА ШВЕЦИЯ МАКАР КАТО ПОБЕДИТЕЛ МОЖЕШЕ ДА НЕ ГО ПРАВИ. НП КУПЕНОТО НЕ СЕ ОСПОРВА...ДОКУМЕНТИ ЗА ТОВА СЪЩЕСТВУВАТ. МАЛОРУСИЯ ТОВА СА ОМЕСЕНИ ОТ ЕДНА СЛАВЯНСКА

91

Аз

преди 9 години

Не се съмнявам, че руснаците ще се оправят бързо - помните ли преди година холандците искаха да арестуват руски дипломат за някакъв секс-скандал уж - еми до три дни неизвестни пребиха един холандски дипломат в апартамента му в Москва и всичко бързо утихна.

90

Анонимен

преди 9 години

Еврогейовете в безсилната си злоба ще прецакат агентурата си - петата колона в Москва. Та кой има имоти и сметки в ЕС? Олигарсите, ясно е.Боли го шлиферът руския мужик, че ще му забранят да пътува в Европа или да прави трапсфери. Разбира се, това е и намек към агентурата - нищо не правите, ще ви спрем кранчето!те затова и убиха Немцов, че го бе ударил съвсем през просото - ядене, пиене и ***, вместо да сваля от власт Путин..

89

До Анонимен 186

преди 9 години

А, не я отменя, само я нарушава така ли? Много умно! Конфискувано е И дипломатическо имущество. Нека взимат олигархическите имоти, много добре ще направят, но те запорират посолски имоти в Белгия. Белгия е гарант това да не се случва. На един нецивилизован ум не му е ясно защо са тези конвенции и споразумения, но те са за да има поне малко ред и сигурност в света.

88

Анонимен

преди 9 години

*** бранете руската собственост,тя е ваша !

87

До Одисей 1

преди 9 години

Искаш да кажеш че, едно решение на съд може ей така да отмени международна конвенция, действаща вече десетилетия след края на световната война, на която се крепят международните отношения и сигурността в света? Ако беше толкова лесно, светът отдавна да е хвърлен в желания от вас хаос, но не е! Съдът е политически пристрастен и решението му лесно може да бъде оспорено. Член 30 точка 1 - неприкосновеност на собствеността на посолства и дипломати - за да го отмениш, трябва да се подпише нова конвенция.

86

Анонимен

преди 9 години

Решението на съда е в пълен разрез с Виенската Конвенция за неприкосновеност на дипломатическата собственост! Това е толкова недопустимо, колкото не може да бъде. А всяка държава се яваява гарант за изпълнението и. Белгия си изми ръцете по много наивен начин, като каза че, не била разбрала какво е станало. Цялата история е каубойска, мирише на тор и лесно може да бъде оспорена, точно както казват руснаците.Иначе, нямам нищо против да конфискуват някое олигархическо владение, но покрай това са запорирали и дипломатическа собственост на посолството. Съвсем изперкала работа.

85

до Одисей 1- 180

преди 9 години

Аз за арбитражния съд не пиша. Ако е за въпрос преувеличавам(малко) и признавам че САЩ също са помагали в ключови моменти на Русия

84

велика нация

преди 9 години

Това ще е обеца на ухото на Русия. Повече няма да се впускат в излишни жестове към лъжливите свинарчета от ЕС. Няма нация с по-дебел врат от Руската. Сами са се оправяли и сега дори могат да хвърлят" френските си колеги" на гърба си и да ги влачат , където си поискат

83

Анонимен

преди 9 години

"Съдът призна руската държава за виновна, че е ..." кой съд бе, хора?!?Какъв съд?!?Този съд няма юрисдикция в Русия, а "правото" върху което се гради "присъдата" му, не е ратифицирано в Русия. Всичко това е една нагласена политическа провокация срещу Русия.Самото съдене и отсъждане е подигравка с правото, защото този съд е нелигитимен. От там нататък каквито и решения да вземе, те са нищожни.Друг въпрос е, че взетите от този съд решения по принцип са незаконни.

82

Анонимен

преди 9 години

Долара е куха валута русия и китай вече се разбраха да търгуват с собствена валута дори и газа и нефта предстой всички държави в бригс да направят същото. Асетете се къде отива долара. Да не говорим че уса в скоро време няма да може да плаща само лихвите 18 трилиона са това.

81

до 177

преди 9 години

Защо се чудите?. Така са им наредили от САЩ. Както на нас наредиха да спрем южен поток.

80

До Анонимен 176

преди 9 години

В бозата която написа има едно вярно нещо - руснаците наистина са наша цивилизация! Както казва Волен Сидеров, цитирам по памет, "имам бащинско отношение към Русия, понеже ние сме им положили основите на цивилизацията".В останалото си се начел на великоукрска пропаганда. Благодари на чичко Ленин че, ги създаде като държава та да им цитираш глупостите. Отвори картата на Рус да видиш каква част от Украина е влизала в нея, ако не ми вярваш, само севера около Киев.

79

До юрист

преди 9 години

В Белгия има запор на дипломатическа собственост! Това е в разрез с Хаагската международната конвенция за дипломатическите отношения, а държавата трябва да е гарант на тази собственост. Белгия обаче, казва че, не била разбрала за този запор. Историята е съвсем незконна и руснаците имат с какво и ще я оспорят по всички закони и правила. Това е голямо "НЕ" в дипломатическия свят - съвсем отчаяна мярка. Чудя се защо са побесняли толкова!

78

Стойчев

преди 9 години

Европейските фирми има къде да се насочат,но,руските трудно ще се наместят на който и да е пазар...

77

odessa

преди 9 години

tia shareni kubeta mi naviat misylta za marshirovka pred bykingamskia dvorec. :)

76

патриот

преди 9 години

Не знам коя държава е по- измислена. Тук може да поспорим...В един паралелен свят, в който България не бе управлявана от дупедавци, българската дипломация отговори на изказванията на подпийнали имперски чички и обяви, че Русия е просто една по-голяма Македония.Дадохме им азбука, отпуснахме им стари наши територии, измислиха си нация и сега се мислят за голямото добрутро