28

Анонимен

преди 8 години

Верно ли че,Карадайъ си е закупил апартамента за 6 бона? Ако е така трябва да бъде съден за измама.Такава цена и по времето на комунизма нямаше.

27

Иван Иванов

преди 8 години

В последните месеци си мислех за всичко,което се случва в България в последните 25 години,за етническото напрежение(което всички медии и управляващите политици се опитват да ни втълпят,че не съществува) и осъзнах че проблема си е в нас Българите,а не в малцинствата.Защо за толкова години никой не се запита(след като ДПС е доказана малцинствена Про Турска партия),защо в нея е пълно с Българи?Преди 100 години всички такива щяха да бъдат бесени на площадите за предателство към Държавата,а сега гордо крачат в Парламента ни?Няма лошо турското малцинство у нас да си има собствена партия,която да защ

26

Анонимен

преди 8 години

Ми какво да чакаме от кадри на ДС. Те така са си ги възпитали. Без капка морал и единствената цел е келепира. С други думи комунисти и в червата.

25

Анонимен

преди 8 години

Ама Борисов не можеше ни немски ни английски на Пресконференцията в Германия , забравихте много бързо за шменсти-капели

24

Мустафа Ибрахим

преди 8 години

Този мазен и тъмен тарикат има апартамент и в Турция, защото е турски агент.Ама много е нагъл и ***. Доката Местан е мазен, мазен - шарлан му капе от мутрата.

23

Анонимен

преди 8 години

Ако някой не знае какво е зомби да го послуша този като говори и ще му стане ясно !

22

88888888

преди 8 години

KARADAIY e primer na deviza -ot obora v parlamenta

21

citizen

преди 8 години

Трябва да сме толерантни, "братя"...Само ще оставя това тук:h t t p://y2u.be/XYFpb_YCCL8

20

Анонимен

преди 8 години

Този защо се прави на ***, по-скоро с тъпотията си мисли народа ***. Да не си е купил кило домати, че да не знае колко пари е дал. През колко време човек си купува апартамент или недвижим имот, че да не помни какви пари е дал. Прокурорът Дребнирибков защо мълчи или пас са му сложили нещо в устата да мълчи.

19

Анонимен

преди 8 години

Този има вид на недоносен ***. Жалко за избирателите на ДПС щом този ги представлява.

18

Анонимен

преди 8 години

Като гледах този крадлив *** този сутрин как ломотеше нещо с говорният си дефект, как спазил законите и какъв математик бил си казах, да не чакаме някакво подобрение на нещата у нас а влошаване. Това недоразумение го наричат "острие" на ДПС. Ако бе само той с мед да го намажеш. Крадльовци са всички и ако не усещат какво чудо се задава си е за тяхна сметка.

17

Анонимен

преди 8 години

До СРАМ И ПОЗОРТемата е друга,така че не я измествай,защото ще се сметне за манипулация!

16

Анонимен

преди 8 години

ТОЗИ НАГЛЕЦ СЯКАШ НЕ Е ЧОВЕК И НЯМА ДУША ! ГОВОРИ КАТО РОБОТ,МИСЛИ КАТО НАГЪЛ ПОЛИТИК И НЕ МОЖЕ ДА ДАДЕ ЕДИН СВЕСТЕН ОТГОВОР С ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ. ГОВОРЕНЕТО МУ ДРАЗНИ УХОТО ,А РАЗСЪЖДЕНИЯТА МУ СА ВРЕДНИ И СЛУЖАТ САМО НА НЕГОВАТА АНТИБЪЛГАРСКА ДОКТРИНА !

15

EU

преди 8 години

А защо се крие че Тодор Живков и Пенчо Кубадински умишлено създадоха Етнически конфликт 1986 , тоест Възродителен Процес , този Етнически конфликт е за Европейския Съд а не на Склад в България

14

ведага

преди 8 години

КАК СИ ПРИЕХТЕ 16милиарда ЗАЕМ БЕЗ ДА ПИТАТЕ ХОРАТА,ТАКА ПРИЕМЕТЕ ВЕДНАГА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ СЪС ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПОНЕ ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ И СУБСИДИИ ЗА ПАРТИИТЕ ОТ 2,50лв.ЗА ГЛАС И НОВИ ИЗБОРИ. ЗАЩОТО НА РЕФЕРЕНДУМА ЩЕ ЗАМАЖЕТЕ САМО ОЧИТЕ НА ХОРАТА НО ГЕРБ И ДПС ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ПРОТИВ И НЯМА ДА МИНЕ НО ХОРАТА НЯМА ДА РАЗБЕРАТ ,ЧЕ СТЕ ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ .КАКВО ОБЩО ИМА МЕЖДУ ГЕРБ И ДПС??????????? И РАБОТЕЩА СЪДЕБНА СИСТЕМА

13

Анонимен

преди 8 години

ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СА ДУПЕДАВЦИ НА ДПС, обичат да ги оправя Местан и Доган

12

иван

преди 8 години

Ето защо трябва всички българи да гласуват, за да не влизат в парламента индивиди като тоя, който не може да се справи с българският език, но може да се оправи с правосъдната система да не го подведа под отговорност. Българино призовавам те не се оставяй да ти определят битието такива като това подобие на човек.

11

xmen7

преди 8 години

главите им искам на всичките ***

10

Анонимен

преди 8 години

ЗАЩО ВСЕКИ, КАТО ГО НАСТЪПЯТ ЗА ГАФ ИЛИ ЛИЧНО ОБЛАГОТЕЛСТВАНЕ ЗАПОЧВА ДА ПРАВИ АНАЛИЗИ НА ОБЩЕСТВОТО И ДА ДАВА АКЪЛ?!?!! Как пък един не беше виновен за нещо, дори при 90 и повече срещи със закона минават метър? А видиш ли дебелия, ставаш депутат и си купуваш имунитет! И щом те хванат на тясно, че си газил лука започват да говорят я за език на омразата, я за възродителен процес или за нетолерантност и стават преследвани?

9

СРАМ И ПОЗОР

преди 8 години

Борисов и дума на немски не знаеше на Пресконференцията в Германия , само шменти-капели на шопски