25

gost

преди 9 години

ванка даи им малко по дебел ценорзпис нема да се охарчат

24

Анонимен

преди 9 години

Най-добре ще бъде да не се хранят в Народното Събрание, защото са с леко наднормено тегло.

23

Тиквоча

преди 9 години

Хе-хе!Лапайте въздух,простаци!Аз и всички за които гласувахте ядем и пием каквото си искаме и имаме милиони,а за вас остава пак да ни изберете срещу жълти стотинки и така докато не ви разтаковаме мамата докрай!

22

Анонимен

преди 9 години

Кюфтето е за по-бедни депутати които още не са забогатели достъчно ! А тези които се уредиха за фотоволтаични паркове има суперлуксозни заведения и няма значение каква сметка ще платят! Ха да са ви честити новите цени на тока!

21

психолог

преди 9 години

Колко добре го е написал прокурор-пенсионер . Сега обаче другарите се занимават в НС колко е кюфтето. Ами да ви кажа нещо много ефективно. Парламентарната група на БСП отказва да посещава стола в НС и яде отсреща в хотелите . Друго дават личен пример като лява партия , и се пенсионират с пенсия от 180 лв. в знак на солидарност с своя електорат . Не като сега , милеят за бедните , а всички са милионери . Айде стига с тези номера , защото вече не вървят .

20

Анонимен

преди 9 години

ДО 22-ПЕНСИОНЕРНИТО СЪМ ПЕНСИОНЕР НИТО СЪМ ТИ ДРУГАР. НЕ МЕ Е ЕНЯ КАКВО Е БИЛО.ЩОТО БАБА МИ ТОГАВА НЕ Е ГЛАДУВАЛА. А СЕГАШНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ СА ЗЛЕ. ТИ С ТВОЙТА ПРОКУРОРСКА ПЕНСИЯ НЕ Е ЗА ЖАЛЕНЕ. СИГУРНО ИМАШ НЯКОЕ ДЕТЕНЦЕ ДЕПУТАТЧЕ ТА СЕ КЕФИШ ЧЕ ВЗИМА ТЛЪСТА ДЪРЖАВНА ПАРА И РЕВАТ ЗА БЕЗПЛАТНА ДЪРЖАВНА ХРАНА. СРАМОТА. НЯМАТ НИКАКВО ДОСТОИНСТВО

19

прокурор-пенсионер

преди 9 години

Айде..е..е , мали...и...и , червен *** чуе ли за безплатни кюфтета побеснява , защо него го няма на софрата . Другарите над 50 години ядат безплатно и крадат , а сега които не могат реват като карпатски мечки. Само да напомня на по младите . При Тодор Живков имаше едно УБО , което обслужваше висшия ешелон на БКП , ама по всички въпроси. Носеше им храната в къщи от стола на хотел Рила и то безплатно . Така , че айде другарите да не се правят на толкова онеправдани .

18

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Ние сме един много малък, но за сметка на това много долен, злобен и завистлив робски народ.Заслужаваме си съдбата и управниците. Факт !

17

Анонимен

преди 9 години

Абе кюфтето не знам дали ще скочи, ама народа много скоро ще скочи! И тогава на тия пиявици само до кюфтета няма да им е!

16

8

преди 9 години

До АнонименСМЕНИХА СЕ САМО ПО-РАВНИТЕ-ДОЙДОХА ПО-ГЛАДНИ И СА МНОООООООООООООООГО ПОВЕЧЕ!

15

Анонимен

преди 9 години

КОЯ Е ТАЗИ УЖАСНА ЕПОХА В КОЯТО *** ВОДЯТ СЛЕПЦИТЕ???? " УЙЛЯМ ШЕКСПИР"

14

Българин

преди 9 години

Новинарските ни сайтове удариха дъното. Това ли е водещата новина? Дали ще поскъпне кюфтето на депутатите

13

vesko02

преди 9 години

Кюфтето може и да скочи ,българина не,каквото и да му се случва

12

ало

преди 9 години

Нали при соц.времето беше такаа............Ами сега може би са построили комунизма за тях разбира се!!!

11

Докога ще търпим?

преди 9 години

Положението у нас няма да се оправи докато политиците и висшите чиновници смятат,че от една страна те са държавата и личното (и на родата)им благоденствие е отпървостепенно значение,а от друга страна решаването на тежките икономически иетнически проблеми са за следващия мандат.Затова и виждаме,че в най-важнитесектори,направления,части от обществения живот държавата липсва,по-точно липсватактивни действия от страна на горните хрантутници,заети с обогатяването на светлитеси персони.Ние спим!

10

БУЛшит

преди 9 години

Сигурно си мислят, че и ние пазаруваме на подобни цени и затова Тиквата твърди, че жизненият стандарт е висок и си въобразяваме, че нямаме какво да ядем, когато сме си купили нов хладилник за 200 лева, в който държим 5 яйца и една минерална вода! Срам и позор!!!

9

odessa

преди 9 години

tova ako se publikuva v rumynski sait sutrinta, nai kysno do obiad deputatite chste visiat po dyrvetata.

8

Анонимен

преди 9 години

Наглостта и нахалството им нямат край!!!А народа гладува и всеки ден става все по непоносимо с тези ниски доходи,а тези неЩатници ми яли кюфтета за 35 стотинки.Това е жива подигравка към всички граждани,независимо от етноса.

7

браво

преди 9 години

Този стол трябва да работи за социално слаби,демек за всички работещи бедняци,а не за тези дето си гладят ризите на глобус.

6

Анонимен

преди 9 години

А нямат пари да запълнят дупката от 287 хиляди лева, необходими за проекта "Европейски стипендии". За кюфтета и кебапи има, за стипендии няма. Това е положението, драги.