31

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКу-Ку - кукувенгер ! Меркел е родена 9 години след самоубийството на Адолф и Хитлер и съпругата ме *** Браун

30

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТеб кой те пусна от Карлуково ?

29

Анонимен

преди 9 години

Гърците от време оно се славят с лукавост и тарикатлък.

28

Анонимен

преди 9 години

Да не забравяме че Меркел е възпитаничка на социалистическия строй, получила е комунистическо възпитание което ще струва на германците много скъпо.Всички пътища към Ада са осеяни само с добри намерения

27

Анонимен

преди 9 години

Тя вероятно се разкъсва между собственото си убеждение, че е важно да се спазват правилата те ако спазваха правилата отдаван трябавше да са изхвърлили Гърция

26

анонимен

преди 9 години

не мога да разбера защо германия наля толкова милиарда в гърция ами тезимилиарди отдавна са откраднати и изнесени от гърция гърците пари не връщагна нас ни откраднаха на бензиностанция тубата с бензин от багажника това екрадливо племе като всички на балканите

25

КРАС

преди 9 години

СПЕШНО ЗАМЕНЯМ ГРЪЦКО ЕВРО ЗА НЕМСКО!Пред номера на купюра на гръцките евра стоибуквичката "Y", а пред немските "Х", пред испанските "V " пред португалските " W", пред френските "U " ....СЕЩАТЕ ЛИ СЕ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ ПРИ ИЗЛИЗАНЕ НА ГЪРЦИЯ ОТ ЕВРОЗОНАТА С НАПЕЧАТАНИТЕ И ГАРАНТИРАНИ ОТ ГРЪЦКАТА ЦЕНТРАЛНА БАНКА ЕВРА !!ЕГАТИ ТОГАВА ЕВРОТО И ЕВРОЗОНАТА.

24

Наблюдател

преди 9 години

Алчността най-вече на германските и френски банки финансирали безконтролно Гърция, а дългът одържавен за сметка на тяхните данъкоплатци, вкара Запада в капан без положителен изход. Това което буди недоуменоие, е търпението на съответните данъкоплатци да плащат сиестата на гърците.

23

Анонимен

преди 9 години

Защото осъзнава че Юръп се разпада.

22

скилидис

преди 9 години

Меркел да не знае много, а да си плати репарациите които дължи на Гърция.С тях гърците хем ще си платят борчовете хем ще и останат и харишлък.

21

Защото ...

преди 9 години

... за разлика от останалите неолиберали около нея от катасТройката (ЕК, МВФ и ЕЦБ) в Меркел все още има нещо добро, човешко, и подсъзнателното и чувството и за справедливост не я е напуснало.

20

мичев

преди 9 години

ГЪРЦИЯ МИНАВА В ОРБИТАТА НА РУСИЯ И ОНД ВСИЧКО ОТ ГЪРЦИЯ СЕ ИЗКОПУВА ПРИОРИТЕТНО -ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДУКЦИЯ , ИЗЛАС НА РУСИЯ И БАЗИ В ДАРДАНЕЛИТЕ , СРЕДИЗЕМНО МОРЕ ДО ИТАЛИЯ КИПЪР СЪЩО -ГОРЕ ДОЛУ ТОВА Е СЦЕНАРИЯ ЗА ТОВА КОЕТО ЗАПАДА НАПРАВИ С УКРАЙНА

19

Анонимен

преди 9 години

Защо Меркел продължава да подкрепя Гърция?Ами мн.просто,защото дългът на Гърция като влезе в кризата беше към германски и френски банки,а след натиска на Саркози и Меркел беше изкупен от държави. На практика дългът към частни банки стана на практика дълг на държавите от ЕС,с което обремениха европейските народи.Не знам до колко това е законно!?Колко е законно да се налагат мерки за икономии,което води до хуманитарна криза и е в разрез с разни членове от договорът от Маастрихт!?

18

БЕЛИЯТ ГЕНЕРАЛ

преди 9 години

Фрау швайн е претиснена за средиземноморската си колония ,ще я смъмри презокеянския и тъмен ловър

17

Анонимен

преди 9 години

МЕРКЕЛ Е ДЪЩЕРЯ НА ХИТЛЕР ОТ СЛУГИНЯТА НА *** БРАУН ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПРЯКА ВРЪСКАМБАЩА -ДЪЩЕРЯ,ИЛЮМИНАТИТЕ СИ ИГРАЯТ С ВАС ЖАЛКО,ЧЕ СТЕ СЛЕПИЧКИ.НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД Е ФАШИСТКИ СВЕТОВЕН РЕД ,С ГЕНОЦИД,БОЛЕСТИ СЪЗДАДЕНИ В АМЕРИКАНСКИ ЛАБАРОТОРИИ,С УБИЙСТВА И С СЛУГИНСКИ ПРАВИТЕЛСТВА СЪЗДАДЕНИ ОТ РОДООТСТЪПНИЦИ ,ПРЕСТЪПНИЦИ И МАФИОТИ КОИТО СЕ КЛАНЯТ НА ЗИДАРИТЕ,10 ГОДИНИ СЕ МЪЧА ДА ВИ ОТВОРЯ ОЧИТЕ ТАКА ОБРИЧАТЕ ДЕЦАТА СИ НА РОБСТВО БЪЛГАРИ ЗАСПАЛИ.

16

Йово

преди 9 години

До АнонименЗАЩОТО ГЕРМАНИЯ ЩЕ СТРОИ СЕВЕРЕН ПОТОК 2?Защото там управлява великата Меркел която не се съобразява с Брюксел се интересува германската икономика да върви напред а в България управлява Бойко пожарникарчето които слуша какво му казват от Брюксел и Вашингтон, затова и заплатите в Германия са над 10 пъти по високи от българските.

15

Анонимен

преди 9 години

istinata niama NIKOGA da ia nau4im.

14

Анонимен

преди 9 години

Пада Ципрас и идват другите.И пак същото положение...

13

do 18

преди 9 години

Dosta poveche.

12

Гошу

преди 9 години

Меркел подкрепя Гърция, щото иначе гори към 200 милиарда евро :)))