16

8

преди 8 години

В БЪЛГАРИЯ СА НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ НА СТОКИТЕ И УСЛУГИТЕ В ЕС И НАЙ-ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ-В 2115 ГОДИНА.А ЩЕ ИМА ЛИ ТОГАВА ЕС?!

15

Боно

преди 8 години

Сравнение с кои заплати е евтино в България:Българска заплата в лева, която е 340 лв минимална заплата или Европейска която е между 4-6 пъти по голяма?

14

Луд с Мотика

преди 8 години

"Цените на потребителските стоки и услуги в България са били най-ниските в Европейския съюз (ЕС) през 2014 г., сочат данни на Евростат, разпространени днес."Моля? Знаете ли че в Холандия бутилка олио струва 80 цента и там всичкото е внос, защото нямат полета и не отглеждат слънчоглед. А тук го отглеждаме и плащаме бутилка олио на 1,50 евро - 2 пъти по скъпо при положение че го отглеждаме и рафинираме. Една нощувка във Виена е 40 евро а тук в българия по хубавите места е 100 лева. Евтино нали???

13

Анонимен

преди 8 години

другарко анисия ти с каква заплатка си че ти е евтино? значи цените ни най ниски в ес обаче за заплати нито ред няма. 150 лв. само за ток му трябват на човек на месец. при заплата от 500 лв. колко ще издържи с тези ниски цени другарко анисия? знаеш ли какви са им заплатките в европа? ами такива каквито неможеш и да ги сънуваш другарко. когато пишеш някаква такава статия първо се допитай до тези със високите заплатки от по 500 лв. на месец

12

Анонимен

преди 8 години

е вие пък сега -цените в Бг гетото са най -ниски в ЕС за немски пенсионери ,английски туристи и други хора със ЗАПАДНИ заплати,доходи в евро ,ся някой с по 3000 -4000 евро доход на месец /може и с 2000 айде да не сме лакоми/ ще дойде в Бг да пее песни.За местните *** -това не важи/''ай ти'' спИциалисти да не се обаждат /:))

11

Анонимен

преди 8 години

A що не кажете за кашкавала, сиренето, шоколада и плодовете че са много по-скъпи отколкото в Европа!

10

Анонимен

преди 8 години

Ура връщам се в България.

9

Ted

преди 8 години

Не знам как са цените в Европа но в САЩ повечето хранителни стоки са на същите цени като в БГ, тока също, бензина е по-евтин както всички знаем. Заплатите им са с толкова пъти по-високи че не ми се и смята в момента и не само на хората с образоание, а и на всички останали защото всеки заслужава трудът му да се заплаща достойно!

8

анонимен

преди 8 години

Анисия, преди да започнеш да пишеш глупости прочети малко икономическа литература. Цени се сравняват спрямо доходите.

7

Анонимен

преди 8 години

Мама ви ***.... Ка, заплатите кога ще сравните прости хора

6

лара

преди 8 години

Сливова луканка лукчета вафли наденица постоянно ми доставят с карго. Останалото е менте. Цената не ме интересува. Надявам се да не променят качеството на гореспоменатите. Чао.

5

Желев

преди 8 години

Не се ли срамувате да правите сравнене.

4

Желев

преди 8 години

Вярно е. С една надница си вземам три кутии цигари. Немеца ряра да ядн .

3

Анонимен

преди 8 години

ZAPLATITE KAK SA BE

2

AZ

преди 8 години

Като лъжете хората, поне не давайте възможност на тези които са в чужбина да коментират....

1

ss

преди 8 години

ОТ не кажат и за заплатите и пенсиите???