21

Анонимен

преди 9 години

4estno kazano tezi ukraseni ekleri na snimkata ne mi haresvat....njamat frenskia fines....ima da u4i malkata

20

Анонимен

преди 9 години

До еднаПо коментара ти личи колко си елементарна и невежа, щом не различаваш бисквита от еклер...

19

Анонимен

преди 9 години

И сега не може да се говори с нея сигурно след,като е правила бисквитена торта за Холивудските звезди .Защо ни занимавате с такива никому неизвестни сладкари и баничари

18

Анонимен

преди 9 години

От няколко години следя блога на това прекрасно момиче, правила съм някои от рецептите в него - всички до една много успешни! Вижда се, че е скромна и трудолюбива. Да е жива и здрава, късметът да е с нея, и да сбъдва мечтите си! Удоволствие е да се чете за такива млади хора, връща ни вярата, че новите поколения не са напълно изгубени в чалга, агресия и поквара! Браво и на родителите й!

17

Анонимен

преди 9 години

Браво на момичето - щастливо с работата си!Да се пази от завистници и интриганти.Да постига все по-големи успехи - да е удовлетворена от дейността, която и носи удоволствие, и пари!Превърнала е хобито си в професия и не и се налага да работи :)А коментиращата некадърна, просташка и хейтърска *** да си гледа НЕ любимата работата!

16

jj

преди 9 години

Знаех си, че досега не съм се оженил с основателна причина. Ето това е мома за мене!Обърнат сладкиш с кайсии.... леле майко. С компот дето се прави. Ммммммммммхммм.

15

Мария

преди 9 години

До НораБлагодаря Ви, Нора, за хубавите думи.Подкрепям напълно написаното, че Ирина е един изключително талантлив и всеотдаен професионалист. Без значение дали е в реномирания Савой или в личния ѝ блог.И не на последно място - Ирина е един от най-лъчезарните и скромни хора, които познавам.

14

До Чорбарчето

преди 9 години

казах жалък, не скучен. Ама сигурно не можеш да четеш... нормално. Сигурен съм няма скука в това да си бъркаш в носа по цял ден и плюеш наляво и надясно, мразейки чуждите успехи и осъзнавайки своята некадърност :)

13

CSKA

преди 9 години

До 19А ти да не си на Ванга внука за да знаеш дали ни е скучен живота????Мале извинявай ти сигурно съдиш по своя собствен.Съжалявам,ако те напрягаме нещо нали знаеш,че винаги можеш да се скриеш в ъгъла и да си поплачеш

12

Анонимен

преди 9 години

*** до тъпанара коментирал. Нищоправещи хейтъри Ама нищо де, така поне бягате от жалкия си живот със подобни коментяари в нета скрити зад клавиатурата :)

11

masona

преди 9 години

До НораПожелавам и да се върне в България и да започне веднага работа в сладкарница Неделя.Аз съм и ял десертите и не можах после 10 дена да си измия езика от гадното сладко xaxaxaxa

10

бочо

преди 9 години

Да ти имам и мечтата ,да въртиш скалички,кокосови топчета и тората Гараш хаххахаххаха

9

Нора

преди 9 години

До АнонименДа, познавам я лично от 7-8 години, още преди да се зароди тази й страст. Опитвала съм много пъти различни неща, които е приготвяла. Демонстрираше талант и тук, просто отиде на място, където ще научи повече. Пише го в статията. Може пък след време да реши да се върне отново в Бг. За съжаление се убеждавам, че е взела най-правилното решение...съдейки по коментарите.

8

ЛЕЛЕ-

преди 9 години

ЗА ДЖОНИ ДЕП,ВСЕ ЕДНО КАЗВА ЗА ГОСПОД БОГ

7

Нора

преди 9 години

Моля читателите да не се подвеждат по глупавото заглавие и да си спестят плоските коментари! Който не познава Ирина изпуска много. Тя е един изключителен човек и невероятен професионалист. Има страшно много талант и не спира да го демонстрира. ...и да, тя е млада, успешна и е намерила щастието в това, в което е най-добра. :)

6

ДЖОНИ ДЕП

преди 9 години

След,като ми сготви мусака аз и дадох от семенната ми заливка и тя остана много доволна

5

Анонимен

преди 9 години

Да се задавите от злоба :)))))

4

Анонимен

преди 9 години

Хейтъри мръсни долни са всичките писали по-долу!

3

Анонимен

преди 9 години

"И ?"..................и ... ТОВА !момичето прави каквото иска и е щастлива, и пари има ..., а ти гниеш в собствената си омраза.

2

Анонимен

преди 9 години

Уаауууууу...то голяма гордост да си правила десерт на Джонито Деп-а! И винаги съм се чудил на жените какво толкова харесват в този Деп. Кое му е красивото се чудя. Най-обикновен човечец. Вярно някои ще кажат че трябва да съм гей за да гледам по този начин, но нека си кажем истината- и хетеросексуалните можем да оценяваме правилно някой мъж по красота.За мен красив мъж е оня русия дето играеше в сериала Ларго. И така се казваше човека в самият сериал.