29

Анонимен

преди 9 години

България е закупила отдавна руски патенти за производство на оръжие .И каква е тайната ? Че и американските частни фирми на черно ( като в този полигон в Анево ) ги произвеждат и продават на И.Д . Оръжие , Петрол , Енергия -- големите доходи за Америка ! Завладяват всяка държава ..( под девиза че й помага ?)

28

Анонимен

преди 9 години

Оръжието се внася чрез Кувейт и други арабски държави за И.Д .България им доставя също ( частна американска фирма ?)Тази Министерка знае повече и може да й плащат нещо.В САЩ е пълно с такива частни фирми , които обучават за Ирак и къде ли не и доставят оръжие. Не ги крият даже и не е такава , както го представят в България !Една от тях е : Muggy water ! Показваха шефа на тази фирма и мястото където ги обучават !

27

Анонимен

преди 9 години

ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ...И НЯМА ДА Я РАЗБЕРЕМ ЩОТО-БИГ МАМА СКЕНДЪЛ...

26

Анонимен

преди 9 години

Чак пък само руско оръжие да размахват. Имат и много американско, изоставено от иракската армия, както и внос през някои околни ислямски държави. И много руско, по същата схема.Ето сега и ние щяхме да ги снабдим с руско оръжие. Произведено в България по руски патент.

25

Анонимен

преди 9 години

Никакъв пентагон. Американци и европейци правят незаконна търговия на оръжие за ислямистите. В замяна на това получават нефт на черно. пак незаконно и печелят яко. Нашата държава е с мафиотско управлениелюлка на мафията . Фирмата имала лиценз за търговия на оръжие. Чакайте малко! На кого и как? Оръжие не се продава като джапанки! Продава се, продава се, зави си колко от продажбата отива в джоба на държавната мафия

24

Гого

преди 9 години

Да импишат иманата! Ако не са арабски, аз си режа главата

23

Бай Хой

преди 9 години

Ни е от пентагона то чиляк, от макдоналдс е! :D :D :D :D

22

Анонимен

преди 9 години

Така и не разбрах какъв е проблемът. Ако случайно не сте забравили, не сме част както от ЕС, така и от НАТО. НАТО е военен съюз, следователно взаимни военни проекти са естествена част от този съюз.А иначе, какво като е умрял. С взривове работят! Това им е работата. За това им и плащат, за това имат и застраховки. Какво правите от мухата слон. По-страшно е действието на ГАЗПРОМ. Просто, тази държава е .... какво да приказвам. Едно простовато и селяндурско племе е българина.

21

Умна приказка

преди 9 години

Който се е захванал с цигари, наркотици, алкохол и война.... бял ден не е видял.....

20

До №1

преди 9 години

Тъкмо и аз щях да потам за цветовете на жена ти...:)

19

Пешо

преди 9 години

Да заповядат всички от пентагона ние имаме потенциала да ги изчистим всички, а и братушките ще помагат и така

18

Анонимен

преди 9 години

Майка си търси в Анево, цялата истина да излезе и хората да знаят за какво става въпрос!

17

до 17

преди 9 години

Прав сте, тереторията наречена България се управлява от АКА - Американска Колониална Администрация.

16

Анонимен

преди 9 години

Каква тайна?Всички знаят,ама се правят,че не знаят.

15

Анонимен

преди 9 години

Е, щом Сидеров го твърди, значи е вярно. Ей такива клоуни пляскат някакви глупости пред камерите или още по-лошо в парламента и цяла България им верва.

14

Анонимен

преди 9 години

Леле какъв остроумен отговор даде Румето министърка.

13

Анонимен

преди 9 години

АКО НА НЯКОИ ОЩЕ НЕ ИМ Е ЯСНО А ТОВА СТЕ НАД 90 % ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ЩЕ ВИ КАЖА ЧЕ ВИЕ НЕ ПРИТЕЖАВАТЕ НИЩО. ЗНАМ ЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА МИ ПОВАРВА. НО АЗ ВИ КАЗВАМ САМАТА ИСТИНА КОЯТО НЯМА ОТ КЪДЕ ДА Я НАУЧИТЕ. ЗАЩОТО КАКТО КАЗВА ДРУГАРКАТА БЪЧВАРОВА ТОВА Е СЛЕДСТВЕНА И ДЪРЖАВНА ТАЙНА КОЯТО Е ЗАСЕКРЕТЕНА ЗА 50 ГОДИНИ. ОГЛЕДАЙТЕ СЕ ОСЛУШАЙТЕ СЕ И СИ ПОРАЗМЪРДАЙТЕ СИВИТЕ ВЕЩЕСТВА И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ВИЕ СТЕ НИКОИ. НОТАРИАЛНИЯТ ДОГОВОР ЗА ПРИТЕЖАНИЕ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ Е В РЪЦЕТЕ НА КРАВАРИТЕ. ЧЕСТИТО.

12

Анонимен

преди 9 години

България е разграден двор! Този може да е всякакъв - американец, арабин, танзаниец...!

11

Х

преди 9 години

Отмъстихме им за приятелския огън с който убиха Гърди Гърдев.

10

Анонимен

преди 9 години

Абе те и за Украйна изнасят оръжие, ама сега Вашингтон и нашите *** се опитват да замажат голямото осиране в Анево.