55

скептик

преди 8 години

"Трябва да бъде изменена цялостната концепция", подчерта той." Демек да ви опростят 300 000 000 000 евро и да ви налеят още няколко десетки милиарда?Свършиха балъците , другарю Ципрас, аз лицно отказвам от моите данъци, колкото и скормни да са, да се плащат чужди сметки.

54

до Распутя

преди 8 години

Пич ти ли ще ми се правиш на християнин? Не пишеше ли в Библията "Не съди защото ще бъдеш съден". Развял си мракобеснически инквизиторски байряк, криейки се зад Божието име, сипейки хули и клевети, от позицията на някакъв месия, чието слово не се нуждае от доказателства и не подлежи на съмнения със самочувствието на всеки лъжепророк...Анатема за такива като тебе!

53

Анонимен

преди 8 години

Този стана символ на наглостта и изнудването. Не си дава сметка какво ще стане след седмица-две. Това се получава, когато народа е достатъчно наивен да избере популисти-некадърници за управници - едно голямо нищо. Те нищо не вършат, седят , губят ценно време и се хилят като ***.

52

,,,

преди 8 години

Сайта на Бнеи Ноа показва наказанията за неспазване на законите на Ной(от талмуда,в Библията няма такова нещо,всеки може да сравни като прочете),което е обезглавяване но подчертават,че това не може да се изпълнява докато го няма построен храма.Битката в света се води срещу заличаване Името на Исус Христос и строеж на храма.

51

!

преди 8 години

Разпутиновци само харесваха такива като Елцин и отчаяно се ровят в миналото за да окалват Русия за сатанистките си мераци да видят света подчинен на световно сатанистко правителство и религия,За гоим"законите на Ной"от талмуда и обезглавяване на всички считани идолопоклонници,които не признаят антихриста за"Бог"

50

/

преди 8 години

Лъжите на"Разпутин"са лицето на света който мечтае за човечеството,като лъжата,че Путин откраднал Крим-руска земя .Такива *** искат Русия да се унищожи за да се изземат базите и за улеснение на следващите войни за ционистки"Израел"за да се окупира изцяло Йерусалим и тогава се построи храма за антихриста.

49

Алчо бе...

преди 8 години

До Григорий Распутин--62...така ли ти казаха от НПОто ти????Отдалече ти личи,че си драскач на някоя фондацийка--сигурно на тази,която не хареса паметника на Самуил.....Същата която говори за "османско присъствие"....А що се отнася до доказателствата и фактите--да искат хората факти--защото фактите отговарят на истината.

48

/

преди 8 години

До Григорий Распутинбез съмнение си от там,където не се представят доказателства за ЛЪЖИТЕ

47

,

преди 8 години

До Григорий Распутинти да не пишеш от фермата за *** хасбара?

46

,,

преди 8 години

Хаарец"Нетаняху на шефа на ООН за критицизма му за смъртта на децата в Газа"Няма граница на лицемерието".Ето това е света в който живеем след победата на световния окултизъм ,лъжата е коронясана,истината се нарича лъжа,безчестието-честност,тероризма срещу деца и критицизма му-лицемерие .На хората се подхвърля само пропаганда срещу Русия,и хората се превръщат постепенно в зомбита,неспособни да мислят за цялата картина.ЗАЩО ХРАНИТЕ ***?

45

,

преди 8 години

Пълно световно информационно затъмнение за ционистки"Израел"и започване разглеждането на Палестинската молба срещу тероризма срещу концлагер Газа.Яхнатите от Вавилонската блудница излизат с доклади ,че "хамас били виновни защото се крили зад повече от 500 деца варварски избити при последния бомбен холокост над Газа"и хилядите избити невинни палестински семити.Нетаняху цитиран в Йерусалим пост"Критицизма на Бан срещу акциите на Израелските сили за защита в Газа е черен ден за ООН"(ки-Мун)и "Докладът на ООН за Газа е загубено време"

44

Шоп

преди 8 години

Освен това Путин разпространява вредното си влияние и в чужбина. Например в България подкрепя един Волен Сидеров, който се готви да има дете от 25 години по-млад травестит.

43

Анонимен

преди 8 години

До Шоп---Шопе-има--но не го превръщат това в държавна политика и във "ценност"--нали така....

42

Алчо бе...

преди 8 години

До Григорий Распутин.....ти светил ли си му с кой живее????А доказателствата за убийствата каде са бе...и ти като американците--има,видяхме,във фейса,а снимки и доказателства-йок...Много си личи че си ***-неграмотен и без доказателства.

41

Шоп

преди 8 години

Глупости. В Русия има обратни колкото и навсякъде по света. В Русия пият и имат извънбрачни връзки повече, отколкото по другите страни. Самият им президент се разведе и се хвана с някаква гимнастичка, която може да му бъде дъщеря.

40

"""&q

преди 8 години

До Григорий Распутин-53 леко че изпуши вече--разтече се по клавиатурата.Същият си като комунистите навремето-злобата ти няма край.П.П. а тебе какво те грее,че руснаците уважават Путин???--тебе влизали ти--или ти излиза от това???? Или спазваш точно правилата за тролене???

39

стар и видял

преди 8 години

До Григорий Распутин//////// Да така е-Русия е единствена в момента която държи на морала в обществото и на християнските ценности--това е държавна политика!!А ти ***,не се занасяй много, много по евроатлантическите ценности-защото когато синът ти доведе зет вкъщи--тогава ще ти уври главата............

38

Анонимен

преди 8 години

Саудовская Аравия подписала контракт с украинскими авиастроителями на производство самолетов Ан-132------------- И все пак Украйна произвежда малко повече от маслини, портокали и узаки.

37

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАко им измъкне дори 5-10 млрд, това ще разсипе руснаците. Всичките им "прихвостни" ще почнат да дрънчат пари и да ги изнудват разни Венецуели, Никарагуи, Белорусии...

36

Анонимен

преди 8 години

Ципрас е много прав да иска тежки реформи на ЕС. Не само Гърция е зле, а цяла Западна Европа е задлъжняла яко, но тегли все по-големи заеми да се спаси. Такава еврозона печатница е изгодна само на еврочиновниците в Брюксел защото прибират тлъсти заплати ако останат на власт вместо да се реформират с валутни бордове.