26

gtf

преди 8 години

ще идват едни хора, които с нищо няма да допринесат за страната. На всичкото отгоре трябва и да ги храним, както и ци_те и мигрантите. За здраве нямало пари, за образование, за пенсии ..иначе пръстите на широко.

25

Анонимен

преди 8 години

Българското предателство в европейския съюз започва 2018(тотално)

24

Анонимен

преди 8 години

40-50 бронирани автомобили!?А баба и дядо да живеят с по 130 лв...Тези, които не знаят чужд език, се предвиждало допълнително обучение... Ами как ги назначихте като административни кадри!?Малиииииии, голямо лапане ще пада.Нямам нищо против да се представим достойно, но да получаваме достойни заплати и пенсии като граждани от тази Европейска общност!

23

Пешо

преди 8 години

ЕС е вреден и измамен, неолиберализма също! Да живее Русия!

22

Анонимен

преди 8 години

И друг път съм ви казвал, че членството в ЕС е от полза само за определени хора - депутати, политици, администрация. Вие какво хващате? Само това, че като отидете веднъж в годината на екскурзия в Еропа и пътувате с лична карта. Голям келепир. Милионите отиват на друго място и стотинка няма да видите от тях.

21

ебльо

преди 8 години

и презервативи купете ьото ше требват,мнооооогооооооооо презервативи

20

Анонимен

преди 8 години

представям си какъв ще е трафика в града през тия 6 месеца

19

Анонимен

преди 8 години

"Премиерът Бойко Борисов вече прогнозира, че НСО ще трябва да купи 40-50 бронирани автомобила."Боце стига си се занимавал с глупости, направо си купи една подводница.

18

Анонимен

преди 8 години

Дааа сега ще има яко обучение на чиновници и комадировки в големите курорти.

17

Анонимен

преди 8 години

ДО 22ДА ТЕ СВЕТНА ЧЕ В ЧАСТНИЯ БИЗНЕС ЗАПЛАТИТЕ 2 ПЪТИ СА ПО-НИСКИ ОТ ТЕЗИ НА АДМИНИСТРАЦИЯТА А НА ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ 3 ПЪТИ Е ПО-ГОЛЯМА

16

Анонимен

преди 8 години

абе тия ат ЕС и нашите управляващи големи *** брепредлагат на русия да строи газопровод през българия румъния унгария и словакия за европатаа кой прецака южен поток същите *** те и магистралните *** имат повече достойнство от нашта ирландска пастирка и банкянския кефир

15

до предния

преди 8 години

До АнонименПрав си но в частната фирма какви са заплатите? А в държавната администрация какви са? В частните фирми заплтите са поне два пъти по-големи. Въпрос на личен избор.

14

Анонимен

преди 8 години

Значи кандидатстваш в частна фирма и ти искат бакалавър, магистър, опит, квалификации, задължително един чужд език, а в последно време и по два, назначават те на изпитателен срок евентуално след това може и да ползваш 20 дни годишен отпуск. А чиновниците в администрацията ги назначават и чак след това започват да учат!!!!

13

ВЕЩИЦАТА

преди 8 години

Ей тия нямат страх от господа. как за толкова години не се наситиха, не се задоволиха. Това парите са мръсно нещо, те са средство само за съществуване. А те не знаят ли, че на оня свят нищо не се носи. Боже този свят накъде върви. Те тия хора нямат свян, нямат срам, но и явно не знаят, че има божие наказание. Рано или по-късно ще ги стигне и тогава ще си задават въпроса "какво толкова лошо направих та господ така ме наказва" Дали са щастливи?????

12

2018

преди 8 години

2018 година. Султанът, пардон, министър-председателят на България, Абдуллах Гюл, призовава нацията да бъде толерантна с българското малцинство!

11

про текторат

преди 8 години

Българско председателство на ЕС няма да има. Истинският председател на ЕС са Сащ. Защото ЕС е протекторат на Сащ! Пример: ЕС прилага самоунищожителни санкции срещу Руската Федерация, само и само за да угоди на задокеанските си господари.

10

Анонимен

преди 8 години

алоууква стана тя бре гербави продажни лаячигермания се деверсифицира с още две тръби от нов северен поток вчера подписахаасаудитския принц иска сътрудничество в атомната област - демек руски централиа ония буклуци не купуват - и не знаят че има велика американска компания уестингхаускат наште гербериа ние ще се деверсифицираме с руски газ от румъния гърция или турциякъде ви е *** да изпраска една статийкащо мълчите като бити ***

9

бай Ганьо

преди 8 години

до Одисей Келепир ще има, брато!

8

Анонимен

преди 8 години

Дано извадят късмет нашите чиновници,щото бъдещето на ЕС вече е ясно.Заради имигрантите след Великобритания,вчера и Дания смени курса.

7

Войвода

преди 8 години

Веднага ги сметна Асфалтпаша,40-50 коли за НСО,че и бронирани...Вземи и от твоите любими "Кугъри" да ги вардиш и от въздуха.Народа няма какво да яде вече,те Ауди А8 6.0L си купиха,сега и 40-50 бронирани коли им липсват.Като приключи председателството на БГ,да може да си ги менка всеки ден пожарникарчето.Ах къде съм се родил...