10

Анонимен

преди 8 години

До BaiVanDan,Щом 20 годишна пъстърва не може да вирее в 5 годишен язовир, как според Американската пъстърва се е озовала насред България???

9

Анонимен

преди 8 години

Американска и дъгова пъстърва е едно и също. Балканската или още речна пъстърва си е "нашата". В статията не стана ясно за кой вид става дума. И двете спокойно могат да стигнат 6 кг, стига да имат условия за това. По-вероятно е пъстървата да е американска, защото тя наедрява по-лесно от балканската и по-често се срещат рекордни риби. Въпросът е как е оцеляла в реката преди завиряването толкова години, без да е уловена. Според мен рибата е по-млада.

8

BaiVanDan

преди 8 години

До Бай ИванеАко се интересуваше от риболов щеше да знаеш че "Американската" пъстърва не живее в реките а в язовири и достига до големи размери. Местната за България Балканска дъгова пъстърва е речна риба и достига размери едва до 35-40 см и няма 2кг.

7

....

преди 8 години

Доста пъстърва трябва да изловят и да продадат, че са избие хонорара на хидроинДЖИнера.

6

Луд с Мотика

преди 8 години

"Огромната пъстърва е откупена от страстния въдичар Николай Стаматов, който ще я препарира за колекцията си."Попов, абе пак си писал *** неща... ей не се научи да правиш статии като хората, пак драсканици само. Хайде обясни ми моля, как така рибата хем е откупена от рибаря, хем той ще си я препарира за колекцията???? Сашеее, Саше, мноо си ***, честно.

5

ами сега?

преди 8 години

А от гьола в Белене кога ще започнат да вадят шарани?

4

ЦК на БСП

преди 8 години

Язък, че се провали SOUTH STREM там щяхме да лапнем 1млрд? комисионна.

3

Бай Иване

преди 8 години

До BaiVanDanЯзовирът е построен на река, която тече от там стотици хиляди години.

2

BaiVanDan

преди 8 години

И в язовир на няма 5 години хванаха 20 годишна пъстърва?!? Сигурно се е крила под някой камък или в близката гора, чакайки да завирят.

1

хидроинжинер

преди 8 години

Ашколсун.Аз пък хванах хонорар около милион