5

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"... колко е търпелива към мъжките недостатъци, колко тактичен и фин човек е."За такива в бг-ТО казват, че са прости, "дашни" и пр. Като започнат да се осъзнават и да изискват уважение - истерички, феминистки, "нарцистки". Лични наблюдения нямам естествено, но споделям мнението на Анонимен 3. Този и с невъоръжено око се вижда какъв неуравновесен (ах, колко е артистичен и интересен), претенциозен комплексар (последното си го признава сам). Комарджия. Алкохолик.Лопес спечели.

4

Крис

преди 9 години

До Анонимен 3 Като е мъж, та да, той е 100% виновения, защото си била чела, че тя била много добра??? А понаваш ли я лично? Ейй големи сте нарцистки жените значи, има ли проблем, то винаги мъжа в семейството е виновен, вие сте просто света вода ненапита. В БГ семействата е много характерно, жените винаги да се правят на жертва, без да си признаят недостатъците и вината. Най- вероятно при тези двамата и двамата от тях имат вина за разпада на отношенията си. Дано пък да успеят да се запазят.

3

Анонимен

преди 9 години

Каква терапия за мъж, който обича хазарта? Как да го извадиш оттам? Той изглежда и малко кофти човек, проклетичък. Със сигурност не й е лесно с него. За нея съм чела от колеги нейни само хубави отзиви - колко е търпелива към мъжките недостатъци, колко тактичен и фин човек е.

2

Минко 47 г. ерген

преди 9 години

За ко да купувам кравата като мога само да си я доя!

1

Въй

преди 9 години

Да им имам проблемите.