12

Анонимен

преди 9 години

ОСТАВКА на Антибългарското правителство !

11

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 3Точно заради това се изтрепват, щото много ги е страх, че наистина може някой като Орбан да дойде. Затова се слагат и ни предават и препродават като за последно. Заради едната комисионна.

10

за 9...

преди 9 години

А, АРМИЯТА-чиновници в НЕК и енергетиката ....на заплати ли са или пасат трева за икономия на тока....??!!

9

Анили

преди 9 години

Токът поскъпва за бита... Ами няма как да не поскъпне при положение, че хиляди МВ електроенергия произведена от фотоволтаици се изкупува ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, няма как да не поскъпне при положение, че не се изграждат нови мощности произвеждащи евтина електроенергия като АЕЦ Козлодуй, спряно е строителството на АЕЦ Белене, а в същото време хора от определен етнос ползват незаконно електроенергия, която не се заплаща

8

Анонимен

преди 9 години

американските централи и веитата на свободния пазар иначе всички останали трябва да почнем да произвеждаме ток или да си внасяме...Щом за Турция е 100 лева 1 мегават

7

Анонимен

преди 9 години

Абе трябва ни някой Орбан и на нас българите! Да нарита енергийните монополи! Нащите премиери не стават те работят за монополите!

6

Анонимен

преди 9 години

"Поскъпването на тока няма да намали дефицитите в енергетиката" - само ще увеличи печалбите на ЕРП-тата.

5

ради

преди 9 години

Когато някой твърди, че битов абонат плаща "задължения към обществото" значи е напълно неразбиращ от енергетика. Напълни се по телевизии, радиа и вестници с такива "експерти" - позор за бранша! Тасев, Трайков, Красен Станчев и какви ли не... Такива пък като Куюмджиев са си простовати недоразумения, удобно яхващи нечия кауза или глуповато повтаряйки чужди думи. Но съдържанието му убягва.Всъщност, КРАДЕ се - от работещи до директори и назначилите ги, от доставчиците им и от търговци на ток!

4

Един нежен въпрос:

преди 9 години

А..ти знаеш ли ,ква армия от лапачи са тия от НЕК??!!Знаеш ли , ква им е средната заплата там..??!!Срам ме е да ти разправям---направи сам справка и ще се увеериш..КОЛКО НЕГОДНИЦИ ИЗДЪРЖАШ С ТВОИТЕ ПАРИ ЗА ТОКА!

3

Анонимен

преди 9 години

Стига тия гаргари с тоци и енергетики. Как можа Орбан с идването си на власт на свали с 25% цената на тока на унгарците, а тука всички се изтрепват да ни обясняват, че у нас е невъзможно.

2

Анонимен

преди 9 години

То е ясно че ще катастрофира не само нек но и страната - борбата точенето да продължи още извесно време!

1

Ха,ха,хаааааа....

преди 9 години

.....и кво сега ......ПАК ЛИ ЩЕ ПЪЛНИМЕ ГУШАТА НА ПИРАМИДАТА -НЕК?!!!!ДО КОГА ,БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ИЗДЪРЖАТ ТАЯ ПАРАЗИТНА СТРУКТУРА --СЪЗДАДЕНА , ЗА ДА СЛУЖИ НА РУСКИТЕ МЕГА -ОЛИГАРХИЧНИ МЕРАЦИ??!РАНО ИЛИ КЪСНО---ЩЕ КАТАСТРОФИРАТЕ ,ДРУГАРИ....ДАНО ДА Е ПО-РАНО...!!!!