90

abv

преди 8 години

Потресаващо....

89

Сандо

преди 8 години

мнооо яко, мене ми е писнало от някви голи охльови, ама и за "подържани" минават дори

88

Анонимен

преди 8 години

Единствените, които могат да си позволят да не се обезкосмяват са естествените блондинки ;) При тях дори не става въпрос за косми, а за мъх и е даже сладко. Останалите- категорично не, особено в комбинация с дълга чуплива коса са като хванати от гората.

87

Eli

преди 8 години

какви са тия космаци?! И това ако е мода...

86

😈

преди 8 години

Олее ужасТ....Дано не стане модерно наистина...Идва лято, горещини, пот...и миризми. Но трябва да призная, че тази с панделката ме разби...

85

Анонимен

преди 8 години

Кончита Вурст е най-секси. Даже брада си има.

84

Бънди

преди 8 години

Господ е създал и девствената ципа, ама малко жени я запазват до края на живота си. Въобще въпроса не стои. Както не е хубаво един мъж да мяза на гол *** така и ме е хубаво жена да мяза на Реджеп.

83

Иво

преди 8 години

Като гледам сайта е пълен с бабички привърженички на (Реджеп Иведик)Пускащи само минуси.... Абе ей миризливи гнусливи хора живеем в 21 век не в каменната епоха да не се поддържаме.В един коментар прочетох , бог ни е създал така и защо трябва да се бръснем , а бикчетата били само за мъже да си бръснат брадите...Бог като ни е създал така що пъ да не ходим всички като Робинзон Крузо.Ходете си както искайте с косми , миризливи , *яни гнусливи но по далеч от мен . Айде блъскайте минуси ***

82

Алекс

преди 8 години

Дано не се възроди модата на космаланките. Независимо за гледане или ползване поне за мен космите не са приятни.

81

Анонимен

преди 8 години

Охаа!Аха да го преместя, ама не мога, щото вече е над колана!

80

Анонимен

преди 8 години

Гнуссс! И като вземеш, че се изпотиш... а, не! Вие ако искате, ама аз ще продължавам да си обезкосмявам цялото тяло! А номер 102, по твоята логика дай и да не се къпем, защото Господ не е създал шампоана, ама е създал въшките.

79

Анонимен

преди 8 години

АКО НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СА ОКОСМЕНИ ЗАЩО ГОСПОД ГИ Е ОКОСМИЛ? ЗНАЧИ ГОСПОД НЕЩО СЕ Е ОБЪРКАЛ??? ТАКА ЛИ??? САМОБРЪСНАЧКИТЕ СА ЗА МЪЖЕТЕ ДА СИ БРЪСНАТ БРАДИТЕ А НЕ ЗА ЖЕНИТЕ ДА СИ БРЪСНАТ ПОД МИШНИЦИТЕ И ВЕНЕРИНИЯТ ХЪЛМ. ЕДНО ВРЕМЕ БАБИТЕ ВИ ВСЕ СА СЕ БРЪСНА ЛИ!!!!! КАКТО СА КАЗАЛИ СТАРИТЕ ХОРА НА КАЛПАВ Х.Й И ВЪЛНАТА МУ ПРЕЧИ.

78

вергил

преди 8 години

Изобщо не харесвам рунтави *** или мишници.Е то сигурно и с годините ставам придирчив де.Като бях на 20 години хич ми не пукаше рунтава ли е или не/то тогава повечето си бяха рунтави/.И не бяха толкова дашни тогава жените.Сега да си ученик или студент направо е рай.Ама като ги гледам какви са ***-дай им компютри или да се напият като ***.След години ще съжаляват за пропуснатите възможности,но ще е късно.

77

Анонимен

преди 8 години

А набузата има и брадавица с косъм.

76

Анонимен

преди 8 години

Баба ми на село е дори още по-натурална и секси. Тя дори мустаците не си бръсне. Дори има леко катинарче. Цялата е секс.

75

Анонимен

преди 8 години

#ПОВРЪЩАМ

74

атанас

преди 8 години

До осем инча до 80Предпазват ти мозъка. Космите са остатъчен дефект може да се каже - страничен ефект от хормоналната активност в тялото. Функция нямат никаква - ако имаха съществена функция степента на окосмяване щеше да е относително еднаква, а тя е много различна при различните хора. Дори напротив, голямото окосмяване задържа потта и точно това води до инфекция и раздразнение на кожата. А за естетика няма какво да говорим - като видя жена с рунтави косъмчета по ръцете и ми се повръща!

73

Веско

преди 8 години

До DeboraКакво общо имат космите с чистоплътността? Утре ако стане модерно ще си обръснеш ли главата?

72

8

преди 8 години

Един известен дизайнер беше казал,че модата я измислят грозните жени,а красивите са достатъчно глупави и им подражават.

71

Анонимен

преди 8 години

Мен ме кефят дамите с окосмени подмишници. Придава им вид на жена, а не момиченце.