15

Ния

преди 8 години

Алооооо, неграмотницииии! В подзаглавието имате грешка - инструктОр се пише, а не инструктУР.... аман от неграмотници!

14

до 9

преди 8 години

Ти знаеш ли изобщо какво е наркомания? Когато целият ти ден, започне да минава в мисли, как да си вземеш "дозата", тогава говори за наркомания. Днеска може да вземеш кокаин после цял живота да не вземеш, няма да те направи пристрастен, нека позная - не си член на МЕНСА налЕ?

13

Гуфи

преди 8 години

фитнесът НЕ Е спорт!!! Каква е тая простотия???!! Фитнесът е едно допълнение към практикуващ се спорт: лека атлетика, плуване, гимнастика, футбол и всякакви други. Ако идеята е да се прави кариера като напомпан и на нищо неприличащ боди бюлдър...това е друго:)))

12

на 48

преди 8 години

Мили деца, упражнявайте занимателни спортове, които освен физически, ще ви развият психически. Фитнеса е за бастуни като мен, които не могат да си намерят патньор дори и за тенис на маса.

11

Сп???нс

преди 8 години

!? протеините и креатина водели до пристрастяване - !!!!!! хора четете малко и се образовайте , ако на 18 години ще ходиш във фитнеса е препорачително да взимаш поне протеин 50/50 и креатина не е отровен , от опит мога да ви гарантирам ,че с тези двете не се постигат чудеса .

10

стероид

преди 8 години

До анаболУважаеми, сина ми не е плондер, а жилка. Ръст 184, тегло 73. Ако зоби стероиди, няма да може да бодва, когато не е в цикъл. Мацките му се редят без прекъсване.

9

Анонимен

преди 8 години

До 7Това означава, че в 100 грама месо има половин грам креатин. В човешкото тяло непрекъснато се образува и етилов алкохол в малки количества, обаче това не е оправдание за алкохолиците да изпият цяло шише с ракия. После второ,трето и така. Ако някаква химия се взема в допълнителна висока доза, това вече е наркомания, дрогиране.

8

Анонимен

преди 8 години

Научете детето си да прави повече упражнения на открито,климата у нас позволява да се прави това почти цялата година.Пробягването на 2-3 километра е много по-полезно от келешлъцитев джимовете с добавките споменати по-долу.

7

Анонимен

преди 8 години

В 1 кг телешко има 5гр. креатин, спри телешкото, протеина го има в много храни, спри ги и тях. В ядките има голямо количество аминокиселини, спри да ги ядеш. Мини на фотосинтеза, че да не страдаш от тия "дроги".

6

до 5

преди 8 години

спирай месото тогава, защото съдържа креатин!

5

1

преди 8 години

До 3"Креатина, протеина и аминокиселините откога са дрога бе?"Винаги са били такива. Обаче родителите не знаят това.

4

анабол

преди 8 години

До стероидХаха, ти наистина ли смяташ, че момчето на татко е постигнало всичко това с яко Пържолин и Кюфтакс? Ооо,богове! Това е заблудата на всеки добър баща. Проследете синчетата и ще видите, как крият от вас в стария шкаф или под дивана пълна кофа с Нацепин. И когато ви няма яко се друсат с конски дози.Вече казах. Видите ли, че влизат във фитнеса, веднага след тях. И сетне с шамари ги изведете на чист въздух. Могат да поиграят футбол пред блока или да поплуват в басейна.

3

до 1

преди 8 години

Креатина, протеина и аминокиселините откога са дрога бе?

2

стероид

преди 8 години

До анаболМоя син е на 17. 4 пъти седмично ходи на фитнес. Друсам го яко с Пържолин и Кюфтакс. и убавеца !Кърти мацки на тат

1

анабол

преди 8 години

Момчетата се дрогират във фитнеса понеже искат огромни мускули за една нощ. Бият си в *** (в тоалетната) инжекции с анаболи, дрогират се с разни там креатини, протеини, аминокиселини. Нали знаете киселините как разяждат тялото? Ако синовете ви нямат 18, направо им забранете да ходят на фитнес. Иначе ще станат наркомани с това зобене. Видите ли, че отиват във фитнеса, влезте след тях. И ги изкарайте оттам с шамари.