69

Анонимен

преди 8 години

ПРИЗНАВАМ СЪСИПАХА НИ ВЕРНО С НАША ПОМОЩ,ЧАК СЕГА РАЗБРАХ КАКВО НЕЩО СА ПАРИТЕНАС НИ ВЪЗПИТАВАХА В ЧЕСТНОСТ,ДА НЕ ЛЪЖЕМ, А ТО БИЛО ТОЧНО ОБРАТНОТО,КОТО ЛЪЖЕ И КРАДЕ СТАНА НАЙ БОГАТ.ВЗЕМЕТЕ ВСЯКО НАСЕЛЕНО МЕСТОКОЙ Е НАЙ БОГАТ,ГРАД ,КУРОРТ И ЩЕ СЕ ОБЕДИТЕ,ВСЕКИ ГО ВИЖДА,НО СИЛАТА НА ПАРАТА ОБЪРНА ЦЯЛОТО СЪЗНАНИЕ НА НАРОДА,УНИЩОЖИХА НИ,НЕ СТИГА ЧЕ УНИЩОЖИХА МАТЕРИАЛНОТО КОЕТО СЪЗДАДОХМЕ,НО УНИЩОЖИХА ДУХОВНОТО,ВЪТРЕШНИЯ МИР НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН,ЗАПРИЛИЧАХМЕ НА ПАРИЧНИ ПАРЦАЛИ ДА МИСЛИМ ЗА ВСЕКИ ДЕН.

68

БГ

преди 8 години

БЪЛГАРИЯ,ТАЗИ КРАСИВА И ГЕРОИЧНА СЪС СВОЯТА ИСТОРИЯ СТРАНА Я ПРЕВЪРНАХА В КОЛОНИАЛНА ЧАСТ КЪМ БОГАТИТЕ ,ЗА ПАРИ И МАЙКА СИ ЩЕ ПРЕДАДЕШ И УСПЯХА,ЕТО ТОВА Е РАЗУЗНАВАНЕ ДА СЪУМЕЕШ БЕЗ ВОЙНА С ПРОПАГАНДА И ПАРИ ДА УНИЩОЖИШ ТАКЪВ СЛАВЕН НАРОД.ВИЖТЕ ХОРАТА ПО УЛИЦИТЕ,ТЕ ПОЧТИ НЕ СЕ ПОЗДРАВЯВАТ,НЕ СИ ВЯРВАТ,ГЛЕДАТ СЕ КАТО КУЧЕТА И КОТКИ,КОЙ КОГО ЩЕ ИЗЛЪЖЕ,ЗА КОЛКО,КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИ,КАК ДА ГО ПРЕКАРА,С КОЛКО.КАК МОЖЕ АМО ЗДРАВЕТО ДА НИ Е ПЕТ ПЪТИ ПО СКЪПО/ПЕТ ПЪТ ПЪТИ ПОВЕЧЕ СЕ НАДПИСВА/това ли ви е ДЕ

67

клошар

преди 8 години

Верно, от целата кофа най свежичък беше. Да видим за следващият банкет, пардон избори какво ще наберем

66

11

преди 8 години

До СвиленаЩо бе, Свилена да е кратко времето? То на Орешарски беше още по-кратко, но на някои дълго им се видя та излязоха на втория ден на паветата и така - до края.

65

анонимен

преди 8 години

Как да вярвам в тези соц проучвания?Повече от година ми казват,че Йорданка Фъндъкова била най одобрявания политик в България.Значи и Силистра,Казанлък,Кърджали,Русе,Бургас и т.н. хората много я одобрявали и защо ли?Какво е направила госпожата за тях ,нещо не мога да схвана.Значи или народа е *** или има нещо сбъркано с тези проучвания,или просто там също играят много пари,с цел манипулиране на общ. мнение.

64

Живена

преди 8 години

ГЕРБ правят това което диктува икономическата ситуация в България,тя винаги управя бакиите на предшественика си,естествено за сметка на нас,защото няма друг кой да обере негативите.Пари в държавата вечно няма защото битува останките от комунизма,тяхните закони и правила които са приети за др.вид система и тоталитарно управление и до скоро никой от управляващите не се нае така отговорно да следи парите на народа за какво и как се харчат ,при кого отиват и защо,едва ГЕРБ започна да го прави .

63

Българче

преди 8 години

До българинНенаситни червени лапачи са именно господарите ти от ГРОБ, които освен да крадат пари от асфалтиране на пътищата, за нищо друго не стават. Да, АЕЦ-Белене и Южен поток щяха да оси гурят десетки хиляди работни места и милиони левове от транзитни такси, и това е безспорен факт. Сигурно Виктор Орбан и унгарците са по-глупави от нас, щом строят руска АЕЦ?! Да не говорим, че у нас имаше референдум за АЕЦ-Белене и народът подкрепи този проект. Срам и позор за вас, гробаджийските ***!

62

Свилена

преди 8 години

И какво му е на Борисов и правителството,какво очоквоте да стане за толкова кратко време ,за кратко време става революция от която не се знае кой ще спечели в такова мътни времена.Хубавите неща стават с много и опорит труд,постояннство и отговорност.Другото е алабализми и празни приказки.В труда е разковничето на положителните промени,ако не искаме да го разберем дълго ще си приказваме едно и също.Разбирате ли ?

61

Българче

преди 8 години

Или накратко казано - докато има зомбирани зяпачи на турски сапунки и слушачи на порно-чалга, ще има и герберо-депесарски тарикати.Каквото народът сам си е надробил, това и ще сърба.

60

Българче

преди 8 години

След вчерашния зелен светофар за грабеж, който престъпниците от ГРОБ и техните съучастници дадоха на банките и на частните съдебни изпълнители, би трябвало олиигархичното събрание да бъде окупирано, ако бяхме нормален народ, но уви. Масата предпочита да сътрудничи на собствените си душмани в името на своя бог мамона. Жалка и тъжна картинка.

59

Българче

преди 8 години

Гробаджийското управление е безспорно най-престъпното и българофобско от 1989 г. до днес. Никой нормален народ не би търпял гробаджийските престъпници дори 1 месец. За отрицателно време тези българоубийци направиха куп поразии - загробиха народа с нов 6+16 милиарден заем; провалиха важните за народа проекти "Южен поток" и АЕЦ-Белене, които щяха да осигурят десетки хиляди работни места; замразиха безсрочно пенсиите и доходите на хората; увеличиха многократно тока и т.н. Срам и позор за народа!

58

Рая

преди 8 години

Дълго време ще имаме проблемите които ни връхлитат в момента,защото 25г.никой не ги решаваше,Борисов неможе с магическа пръчка да ги реши за кратко време но трябва непрекъсната работа за това.Честото правене на избори ,неспокойната обстановка и агресията от страна на някои лидери не дават доверие на чуждите инвеститори към държавата ни и това е от огромен минус за всички ни.Политиците да си мерят приказките и действията и да не навреждат на държавата с поведението си ,особено такива като Местан

57

FBI

преди 8 години

Не са само тези Проблемите г-н Борисов има доста неща още като например Етнически Конфликт умишлено създаден от Тодор Живков и Пенчо Кубадински 1986 който Манипулативно се покри , така че има Проблеми още от Комунистическия Режим

56

българин

преди 8 години

Трудно ми е да реша, кои са ми по-противни, тук, във форума - ГЕРБ-авите или "критиците" им от "Атака", БСП и АБВ, или пък мазните гадини от ДПС. Показателно е също, че гласовете от тези, ачик комунистическите "партии", отиват евентуално към ПФ - сбор от ченгета и ***, подобно на "Атака". РБ изглежда изолиран, защото там НЕ ВСИЧКИ са комунисти. Чудна картинка. С тоя акъл, нещастни мои сънародници, дето си харесвате всичките комунисти, ви предричам само 2 пътя - към Терминал 2 и към Малашевци.

55

Анонимен

преди 8 години

Ние матрияла останал в България най си харесваме милиционера.

54

красота

преди 8 години

Борисов най-красиво реже лентички и лети със самолети и въртолети. Също така прави и най-красивите задкулисни договорки с ДПС.

53

Анонимен

преди 8 години

алоууква стана тя бре гербави продажни лаячигермания се деверсифицира с още две тръби от нов северен поток вчера подписахаасаудитския принц иска сътрудничество в атомната област - демек руски централиа ония буклуци не купуват - и не знаят че има велика американска компания уестингхаускат наште гербериа ние ще се деверсифицираме с руски газ от румъния гърция или турциякъде ви е *** да изпраска една статийкащо мълчите като бити ***

52

5555

преди 8 години

КАКВО ЗНАЧИ 33% ГО ХАРЕСВАТ А 41% НЕ - А ОСТАНАЛИТЕ ДО 100% КАКВО ГО ПРАВЯТ ДА НЕ БИ ДА МУ СЕ РАДВАТ ЗНАЧИ И ТЕ НЕ ГО ХАРЕСВАТ - СТИГА СТЕ СЕ МЪЧИЛИ ДА ГО ИЗКАРАТЕ НАЙ ХАРЕСВАНИЯ НАЙ УМНИЯ И КАКВО ОЩЕ НАЙ - КОГА ЩЕ БЪДИТЕ МАЛКО ПО ЧЕСТНИ И ЩЕ КАЖЕТЕ ИСТИНАТА

51

Анонимен

преди 8 години

Бойко е най-добрия за момента.Другите са комунистически шушумиги, дори не смеят да станат премиери, правят измами като в Костинброд, слагат *** като Орешарски да се излагат пред света...

50

Ъъъъъ

преди 8 години

Браво Боко, ти си най-готиния, всички ционистки статистики само те хвалят. Сега след като знаем от медиите, че си най-харесван, ще си знаем че печелиш на изборите, нищо че ще си напечатате още 200-300 000 бюлетини. Когато Плевнята си прокара тъпия референдум за електронното гласуване, вече ще можете да си ги гласите гласовете евтинджос, без печатане...само някой да пипне сървърчето и готово!