18

Анонимен

преди 8 години

Супер задръстените сте и нямате никаква местна музикална култура - вечно припадате по английската и американската чалгия. Здравко Чолич няма нищо общо с чалгата - това не ви е Руси Русев!

17

Анонимен

преди 8 години

не съм го чувал.

16

густо майна

преди 8 години

До циникаПич, ти си мега чалгар само ще ти кажа. И отдалеч лъхаш на турбо селянин, потури и чесън. Пънк слушаха само селяните от Съединение и Горни Воден, в града се слушаше всичко - метъл, хард рок, арт рок, ню уейв, та даже диско и италиански хитове като Матиа Базар, Ерос Рамацоти. А това че си селянин с комплекси и искаш да се изкараш гражданин си е твой проблем.

15

Анонимен

преди 8 години

Кой е тоя?! Чак и за арена да е додрапал, брееееййй?!?!

14

циника

преди 8 години

16-ия коментар също развеселява. Много добре помня ранните ми тийн години от 80-те и наистина сръбското се слушаше от селяни, докато метъл и хард рок, хипи и др. такива въшливи влечения имаха току що урбанизираните и разбира се недостатъчно цивилизовани бивши селяни. та те последните си мислеха, че е яко да слушат метъл щото е на английски и нищо не разбират:))) Истинските граждани слушахме пънк, ню уейв и др. подобни характерни за истинската градска среда стилове:)))

13

Анонимен

преди 8 години

хахахаааа...."щели да получат паричната себестойност". Това сред грамотните хора, означава, че ще получат равностойността на разходите за печат на парите (банкнотите и монетите), които са дали на касата - демек почти нищо!

12

циника

преди 8 години

Отдолу някакви типични чалгари - един дърт Фашист и един сополанко Дежо се надпреварват кой по-голяма чалга слуша. И двамата са убедени, че не са чалгари... хахохохохо

11

70-ти набор

преди 8 години

Който твърди, че тоя селянин Чолич не пее чалга, значи не е наред с мозъка. ЧИСТА, 100% ЧАЛГА си пее. Навремето си спомням че по парковете само барабите го свиреха с китари. А те слушаха само сръбско и гръцко, понеже тогава още нашенска чалга нямаше, освен хисарския поп, да, сега се сещам те и него слушаха. Останалите, дето бяхме по модерни и западняшки настроени слушахме Моторхед, Веном, Джудас, пък който не харесваше метъл слушаше диско, но си беше признак на селяния да слушаш сръбско и гръцко

10

Анонимен

преди 8 години

ЧОЛИЧ НЕ ПЕЕ ЧАЛГА. ТОЙ ПЕЕ СРЪБСКА ЕСТРАДА ПРИМЕСЕНА С ФОЛКЛОРНИ МОТИВИ. НО ТОВА ЧАЛГАЖИИТЕ НЯМА КАК ДА ГО РАЗБЕРАТ. ВИЖ АКО БЯХА КУ.ВИТЕ ОТ ПЛАНЕТА И ОНЗИ АЗИС ОТ ТРЕТИЯТ ПОЛ ЩЯХА ДА СЕ ИЗБИЯТ ДА КУПУВАТ БИЛЕТИ.

9

славянин

преди 8 години

Тези които пишат,че Здравко Чолич пее чалга нещо не са в ред.Коя от песните на Чолич е чалга,кючек или маане както някой казват нито една ,това си е славянска естрада с много съдържателни текстове.Ако имате предвид"*** сбогом"текста е "кто би бил с тобом"кой би ходил с теб.Но явно някой са имат за много умни и не признават българската и славянска естрада и не че разбират какво се пее а просто да отидат на концерт и да крещят дори и не слушат какво се пее.

8

до младежа Дежо

преди 8 години

Ама и ти брат яко боза слушаш... Къде- къде по- яки са In Flames, Arch Enemy, Amorphis...

7

младежа Дежо

преди 8 години

До ФАШИСТБабa ми и дядо ми са същите *** като теб и слушат същите *** песновки като тези дето си изредил. От всичко което си изброил само Rolling Stones и Beatles (до някъде) стават. Всичко останало е *** за едно друго поколение, по-точно за дърти и *** пенсии като теб :))) Сигурно и аз като одъртея ще разправям: "Еееех, какви класики имаше по мое време - Chevelle, Foo Fighters, Hellyeah, Seether, Avenged Sevenfold" - Му-ха-ха-ха-ха

6

Анонимен

преди 8 години

" Бело дугме" щяха да напълнят "Арена Аремеец". \m/

5

Анонимен

преди 8 години

Каква невероятна чалгарска драма, другари !

4

#3, ти си тъпак!

преди 8 години

"прослушах" го певача във Вбокса, тъкмо си е чалгар...

3

Анонимен

преди 8 години

той не пее чалга бе ***

2

vesko02

преди 8 години

Ужас!

1

Светлина в тунела?!

преди 8 години

Зарязват чалгата?