8

Анонимен

преди 8 години

ХАМЕРИКОСИТЕ ДА СИ ГИ ПРИБЕРАТ ПРИ СЕБЕ СИ. ТАКАВА КАША СА ЗАБЪРКАЛИ А НИЕ ТРЯБВА ДА Я ЯДЕМ...И ПЛЮВНАЛИЕВ НАШ СПИ ...

7

Do 4:

преди 8 години

През последните поне 10 години, правителствата на Сърбия са прозападни. Президентите - невинаги. Дачич няма какво да чака от Русия. Впрочем, призивът му към ЕС напомня, че там членуват държави, които са сред основните съучастници на САЩ в съсипването на страните, откъдето сега прииждат нежеланите имигранти.

6

сократ

преди 8 години

Преселението от Африка и Близкия изток,ще продължи към Европа до тогава докато САЩ останат единствени господари на тези земи съответно и на петрола.Марионетките на Европа също знаят какво преследва САЩ,но слугата си е слуга.Това е новият начин на колониазиране.Случайно ли съсипаха мирния живот на хората от Африка и Близкия изток.Не е нужно да си много образован за да го разбереш.

5

Анонимен

преди 8 години

При нас с този наплив, ако не се увеличи допълнително, бежанците ще са най- голямото малцинство до 10 г. период. Или трябва да ги разпределят в ЕС и да спрат с простотиите в Близкия Изток и Африка, или да се вземе общо решение за недопускането на бежанци от държави не граничещи с ЕС. Разпалиха конфликти навсякъде и сега го отнася ЕС. Слепи ли са, че не виждат какво всъщност става? Ако продължават така нещата ЕС сериозно ще се дестабилизира, а може би това е и целта.

4

Анонимен

преди 8 години

Независимо дали им харесва или не, скоро всички ще построят огради. Не може това велико преселение на народите да продължи, не може Африка и Близкия Изток да се пресели в Европа просто така. Даже им се чудя как позволяват това, особено по-малките държави които буквално ще бъдат размити от хилядите имигранти. Европа сякаш е полудяла щом поощтрява този процес.

3

Анонимен

преди 8 години

До АнонименМи щото тея мигранти са в следствие на политиката на ЕС, и задокеанските им ментори, затова.Тееееа у мислителя

2

Анонимен

преди 8 години

Призовавали ЕС. Що не призовете Русия бе, нали все ближете *** на Путин, ами пак до ЕС го докарахте. Кво стана с руския рай?

1

Тпре Чрчич

преди 8 години

Изражението на снимката в словесно излияние би изглеждало:"Йееебии га? Шта бре?"