9

въвчас

преди 8 години

мисля че тази статиика е малко поръчкова,от някои неграмотен и безизвестен журналист,на които му е трябвало некои лев.долавя се типичната българска завист и злоба,че некои си е докарал от ес, някаква таратаика без значение колко струва.и баи ганио веднага почва да злобее.тоо измамник глеи ква кола докара,сигурно милиони струва и я кара със чуждите номера мръсника,гаранция е крадена,затова е с тези номера.това е мисленето на зависливата ни бг, наациа.ДА АМА НА.ние сме във европа.може да си кара.

8

Щирлиц

преди 9 години

Кога ще има акция "* без шоф.книжка"?Питам повторно,де,защото предишния въпрос се разтвори в евромъглата над България.

7

НЕГРАМОТНИЦИ

преди 9 години

изтекал тримесечния срок за смянаАло журналистите, ИЗТЕКЪЛ СЕ ПИШЕ.НЕГРАМОТНИЦИ ТАКИВА, ДАЖЕ КОМПЮТЪРА ГО ПОДЧЕРТАВА С ЧЕРВЕНИЧКО,ЧЕ СТЕ НЕГРАМОТНИ Е ЯСНО, АМА МАЙ СТЕ И СЛЕПИ

6

Blake

преди 9 години

До ГеоргиТакива пишлигарчета после правят големите бели - карат скъпи коли, които едвам са купили, правят се на гоелмите състезатели, а иначе са с гладки гуми 5-та употреба, и сипват по 5 лева газ на бензиностанцията... комплексари!

5

Георги

преди 9 години

то не случайно в българия има толкова много S-класи :). Пълно е с "тарикати", които им е скъпо да си плащат данъците, болят ги краката за това спират на места за инвалиди. Имаш 5 лева, а се държиш все едно имаш 10. Живей си според това което имаш, за да се чувстваш на мястото си. Скоро слушах едно момче така.. Ще си купува Audi A8, ама "моля се да са му сменени ремъците и ролките, че смяната е 1000лв." Ще си купиш кола, ама ще се молиш друг да я е обслужил.. друг да и плати данъците..

4

Schwaebisch Hall

преди 9 години

В статията не се прави разлика между ВРЕМЕННА регистрационна табела, известна още като "транзитни номера" и постоянна регистрация. Очевидно е, че някой се опитва да заблуждава обществото с ПР акции с които ще плаши гаргите.За домашно на автора на статията, оставям да разбере, защо няма нищо незаконно в това да притежаваш автомобил с регистрация от страна членка на ЕС.За десерт, може да попита защо има толкова много скъпи коли с немска регистрация SHA и защо никой нищо не може да им направи!

3

Анонимен

преди 9 години

иха за 15 г нашата милиция разбра за една далавера и сега започва в седлващите 15 г да предприема действия...

2

M

преди 9 години

Хахаха, сетиха се тези "умници" да гонят дивото....

1

Анонимен

преди 9 години

Статията е написана от някой лаик пак... Малки таксички, тънки таксички...