63

FAMOUSE

преди 8 години

Еййй БОЙКО КАРТОФА!!!! Защоне РЕЖЕШ ЛЕНТИЧКИ???? УМРЯ ли БРЕ???

62

1

преди 8 години

До Бифш офицер,а др.борисов коментира,бригадата риве,а не знае ли,че и цяла България реве,но няма кой да я чуе,той седнал да плаче за генерала.

61

Бифш офицер

преди 8 години

И до ден днешен продължавам да се чудя как един армейски генерал може да падне толкова ниско,до нивото на един армейски старшина например?Шивиков не е изключението,а правилото,има много други такива,като него,знам конкретни имена и случаи.От личен опит знам-с подчинените отношения,взаимоотношения само служебни,и нищо лично,защото неприятностите са неизбежни,нали така Другарю Шивиков,а другото го е казал Атанас Буров,че който използва подчинените си за лични цели и облаги е НЕГОДНИК!!!

60

цц

преди 8 години

"....Половин Карлово излиза да го изпраща..."Абе, бат Бойко, в Карлово само 300 жители ли има?

59

Анонимен

преди 8 години

Аз и още идин софиянец рязахме дървата на ротния. В странджата планина беше. Рязахме до късно и ротният ни даде по бутилка вино. Напихме се и си тръгнахме весели. На баира Рашо каза, дай да извикаме Уволнението, че нещо се бави. Ревахме докато прегракнахме но То не дойде. Виковете ехтяха в долината. На другата сутрин ротният дойде бесен, събудили сме го и ни вкара в ареста.

58

Анонимен

преди 8 години

държавата вече реве от вас бе Тиква

57

ммм

преди 8 години

Г-н Борисов, няколко въпроса: 1.Вчера В.Прокуратура казва, че сигнала не е анонимен, Вие казвате, че е анонимен. Кой лъже? И кой ще си ходи за лъжата? 2.Защо не внесете проектозакон, с който да се забрани да се повдигат обвинения по анонимни сигнали? 3.Това, че НАТО го харесва, аргумент ли е за прекратяване на производство? Че НАТО харесва и ген.Кларк, който избиваше деца, жени и старци и рушеше храмове в Сърбия през 1999 г. 4.Защо не го предложите за Кмет на София?

56

без боклуци

преди 8 години

Бригадата реве, защото Роската е главнокомандващ! А не заради генерала-***!

55

BG

преди 8 години

Ха, ха - "Бригадата реве" :))) Това е същата бригада от която фуражки опикаха паметника на Евлоги и Христо Георгиеви в центъра на Карлово, и същия "достоен" генерал вместо да ги уволни на секундата, тръгна да си защитава пред журналистите :))))Бригадата реве - ще реве ами как, всичките тия са вкарани с подкупи на тая сладка службица и всеки знае как се ходи на мисия в чужбина - с рушвети до дупка !

54

Анонимен

преди 8 години

като знам , Българите какви са дупедавци и подмазвачи на силните на деня , достатъчно е в обикновен нормален разговор , да спомене че му трябва помощ , и половината бригада да отиде , а ако наистина е бил уважаван , не виждам какъв е проблема . Който му завижда на парите , да завърши неговото образование , и да отиде в Афганистан на мисии , като може да го гръмнат талибаните . Борисов може и да няма друг генерал , кандидат за глупавите мисии на НАТО в Афганистан и други натовски изгъзици.

53

В ...

преди 8 години

... нашата неолиберална, либертарианска, обективистка, дясна, анархокапиталистическа, олигархична *** има само бананови генерали.

52

Как Бригадата...

преди 8 години

... няма да не реве! "Генералът" ги е покрил, сега ги чака Афганистан! Некадърници!

51

Деградацията в...

преди 8 години

... Армията е тотална след като профан като Борисов се гаври с нея - 'Бригадата реве"

50

Генерал Петреус, ...

преди 8 години

... главнокомандващ армията на САЩ в Ирак и Афганистан, си подаде оставката, когато го обвиниха в извънбрачна връзка. Нашият е срам и позор за Пагона и трябва да се разкара аламинутно!

49

Явно...

преди 8 години

... Борисов и Плевнелиев нямат друг будала генерал, който да се занимава с безсмислици и да си губи времето в Афганистан, и сега ги е страх, че ще им се скарат от НАТО, че пак се изложиха с корупционни практики.

48

Няма ...

преди 8 години

... никакво достойнство в този "генерал" след като дискредитиран тип като Борисов се застъпва за него като оказва влияние в/у съответните органи. Застъпването на Борисов е доказателство, че този "генерал" с ревяща бригада е замесен в гербаджийска далавера. Срам и позор за българския Генерал!

47

Анонимен

преди 8 години

Бойко, *** си с достойнство, докато е време, защото народа ще ви разкъса много скоро. Предния път ви изгониха от властта с камъни и колове, но за втория път ме е страх да си помисля, какво ще ви се случи, след всички поразии, които направихте през последните месеци.....

46

Анонимен

преди 8 години

Заплатите на военните в България са силно надценени.Не ми цитирайте САЩ, Франция или Великобритания защото военните там са отговорни за дежурство на бомбандировачи, самолетоносачи и подводници водещидежурство с ядрени оръжия, докато нашите дебелацииграят карти и пушат цигари по цял ден в поделенията ислед това отиват да пият по цели нощи.Реално, заплатите на военните у нас трябва да се намалятдвойно.

45

Анонимен

преди 8 години

Един генерал взема огромна заплата на фона на останалите хора вБългария, така че е можел да си плати ремонта без никакви проблеми.Обаче муфтаджията си е муфтаджия, селянията си се вижда.Не знам какви са тези звания генерали при положение, че нямамеармия, ако се гледа отговорностите, въоражението и личния състав,за който е бил отговорен най много подполковник.

44

Владо

преди 8 години

Аз пък съм рязал колци за домати на взводния, ама после заедно, яко с ракия ги бичехме, огън момче беше !