28

Анонимен

преди 8 години

Е стига са той повече няма да прави така

27

Пловдивчанин

преди 8 години

Тия патриоти що не си сложат ръката на сърцето и да кажат нещо положително ?Или всички са зяпнали за милиончетата дето ще дойдат в Пловдив за това ,че е европейска столица на културата.Като видите един успешен кмет и направо гледате да го изядете.Каква е тази кампания на оплюване ?Недостойна!Колко гласа имат т.н. патриоти в Пловдив на миналите избори?То само този кмет е с имоти в гърция?!!!Мен не ме интересуват имотите му,а Пловдив да е европейски град,за да не се срамувам да казвам къде живея!

26

До Стар

преди 8 години

Айде стига с тези измислени кражби, един излиза и викнал тя трябва да е за 7, айде да покаже този същия къде има зала за 7000 човека за 3.5 милиона евро......точно пък тази зала да атакуват е тотална безсмислица!

25

Баба Меца

преди 8 години

До Анонимен - 5Пука ми, че ще съсипят ОПГ ГЕРБ! Те са си за съсипване! По-лошото е, че ще досъсипят и малкото, което е станало от държавата. Е, те това вече е трагедия!

24

Стар

преди 8 години

Точно така 23 - ГЕРБ са най-добрата алтернатива в краденето от най-горе до най-долу. Гласувайте *** за тях, те знаят какво да правят!

23

Анонимен

преди 8 години

Наближиха изборите и барековците се активизираха.

22

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ наистина са най добрата алтернатива. Успех на г- н Борисов на изборите!

21

ХОХОХО

преди 8 години

Какво става бе "скъпи сънародници" ?!? Нали ГЕРБ бяха най- добрата алтернатива на БСП и ДПС ?!? Айде сега да ви разграбват малкото доходи, които получавате, та да се усетите! Другите избори гласувайте пак за ГЕРБ!

20

Дам

преди 8 години

7 милиона само за специалната настилка на колодрума са отишли бре. Какви са тези глупости! Това първо не е зала, а колодрум, по-голям от атинския за олимпийските игри през 2004. Могат да се играят волейбол, баскетбол и т.н.......и най-важното вече е готова! Доста интересен приятелски огън към нещо успешно направено, та ако ще и от герб... а за милионите, само като се види от вън.....от вътре, на човек му става ясно, че 7 милиона са тотална глупост!

19

Анонимен

преди 8 години

А защо сега преди изборите/

18

Цецо Цветанов

преди 8 години

Ванка, хич не ги слушай мойто момче!Нека да се види кои сме с парите в тази държава...Ако станем мухльовци като всички тези, дето мърморят, кой ще ги управлява?Нужни са такива като нас, за да вкарват ред. А ред се прави с пари, с много пари.Виж ги онези, цяла банка съсипаха, за да имат пари да вкарват ред в държавата.А тук мърморят за някакво нищо и никакво хотелче и за 60 млн. от спортна зала. Е, па, да си взел от тях, колко да си взел? 5-10 млн.... И за джобни не стигат.Горе главата!!!!

17

az

преди 8 години

човека играе наедро :D

16

Нарин

преди 8 години

ПФ яд ли ги е

15

Анонимен

преди 8 години

То затова се шири такъв хаос и беззаконие в страната, защото всички действащи фирми, общини и прилежащия им човекоматериал са членове на ГЕРБ. На тях затова не им пука, защото знаят че бате им Бойко ги пази като елеторат и позволява всичко.

14

Анонимен

преди 8 години

Не знам, ама за тия години се убедих, че ГЕРБаджия и пари на снимка да види - пак ще ги открадне.

13

xx

преди 8 години

Той обясни, че семейството на кмета притежава огромен хотел на девет етажа, сега строи бизнес център до него, има голяма къща, вила в престижно вилно селище, имоти в Гърция.Този хотел на 9 етажа и бизнес сградата беше държавна сграда и преди 20 г. ,когато на власт беше жан виденов, незнайно как стана собственост на сем.Тотеви.А когато станеш собственик на такъв имот без пари, е лесно да продължиш нагоре.Истината обаче е,че това се случи когато днешния кмет беше ученик.

12

anonimen

преди 8 години

За мен вина имат и тези които гласуват за такива кметове но няма да се учудя ако излезе,че повече от изборите са фалшифицирани за управляващите това не че е нормално а задължително.

11

Анонимен

преди 8 години

а на тези кметове дето си кътат парите извън България ,за тях какво ще правим ? като кмета на Свищов ?

10

?!

преди 8 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

9

Мамин Ваньо

преди 8 години

Колко общински ивенти минават в хотела на Мамин Ваньо