11

Вуте

преди 8 години

Големият брат винаги цака малкия.Така беше-така и ще бъде.

10

Анонимен

преди 8 години

Янки гоу хоум.

9

Анонимен

преди 8 години

Ще плащате на американците, не само скъпия им ток, ами и още много други неща в десеторен размер. Който дреме у БГ това заслужава. Още от комунистическо време БГ беше с най-последна от всички останали и 25год. след "промяната" нещата са същите. Така и не ви увряха *** БГ кратуни, че тук работиш и се блъскаш, за да има за хрантутниците в тая държава.Бил съм за кратко в западна държава, но скоро смятам да бъда за перманенто ситизен там.Който остане тук е будала на ента степен.

8

анонимен

преди 8 години

Всичко ще се оправи като вземат 1 млр нов дълг -НЕК или БЕХ.Но затова се мълчи,по малко трябва да знаете,иначе как ще харесвате това правителство.

7

Българин

преди 8 години

Утрепи американец, направи добро.Хубаво почнаха да ги таковат на полигона ама ........................

6

Анонимен

преди 8 години

Интересно защо щом ГЕРБ дойде на власт и веднага започва да се говори за повишение не само на цените на тока, а на всичко. Къде отиват тези пари. Дали не отиват в сметката на милиардерката Цветелинка с многото прякори.А пък на кой е подставено лице ТЯ, мисля че знаят всички името МУ.

5

Анонимен

преди 8 години

Договорите не са проблем - ако се спази практиката до сега държавата е винаги губеща. Въпросът е откъде ще се вземат повече от милярд и то суха пара?

4

Роб

преди 8 години

Интересно!"нашите партнйори"за пореден път ни цъкат на коленца:)))) браво!а те трябваше да плащат на Нек!ето братя как се заробва един народ!путин за това нервничи!

3

ДС

преди 8 години

До От ръководството:Аз що не съм усетил. Моята заплата е на същото ниво от преди 4 години ?! За управляващите, въобще депутатите едва ли е така.

2

От ръководството:

преди 8 години

Браво!Бавно, без много шум и на пръв поглед не много забележимо, правителството всъщност много сериозно, сигурно и с ускорение подобрява качеството ни на живот

1

Анонимен

преди 8 години

1 месец забава струва 100 милиона лева на народа. ДКЕВР и ГЕРБ ще покрият ли загубата.