5

Мен

преди 8 години

Всички кандидати без Радев са подходящи за поста на БНБ!

4

Fifi

преди 8 години

Реформаторите се опитват отново да се направят на богоугодни. Каква партия са след като сами не могат да се обединят и издигнат свой кандидат за шеф на БНБ. Миланов е в пъти по-смислена кандидатура от Радев, но май някой им натиска бутончетата и сега се опитват хем да му угодят, хем да се представят като независими. Честно казано ми писна от този Радев, да ми го навират постоянно в очите и да му се слагат всички. Поредния Дянков, който ще го изритаме след няколко години, ама до тогава ще е съсип

3

Анонимен

преди 8 години

Трябва демократичен конкурс както в ЕС се явявят 10-15 хиляди кандидати на конкурсен изпит и само 100 остават за следващите изпити докато изберат най-добрия 1 накрая след поне 10 изпита и различни изпитни комисии.

2

!

преди 8 години

Съвсем честно, заглавието в началото го прочетох като " четирима БАНДИТИ кандидати за шеф на БНБ", и направо си представих братя Галеви и разни други корпулентни фигури.

1

Анонимен

преди 8 години

Може ли и аз да се кандидатирам?Съгласен съм и на половин заплата от тази на сегашния!!!И много ще съм послушен,ама много!