19

Гошо

преди 8 години

За разлика от някои, считам че зоологическите градини са нещо много ценно - хората, най-вече децата се запознават с дивите животни, обикват ги и което е много важно - в зоопарковете се запазвет измиращи видове, увеличева се популацията им. Пример - голямата панда.Безкрайно съм удивен, че спецчастите на Грузия така зле са се справили с проблема.

18

Freiburg

преди 8 години

Elkeeeeeeeeee,ako vaobste se kazvas Elka - kade go pro4eto za tozi lav?

17

Анонимен

преди 8 години

До ЛВЕдна монахиня беше казала преди повече от 15 години: Колкото повече опознавам хората, толкова повече обиквам животните"! Интересно защо ли?

16

111

преди 8 години

Не било лъв, а тигър, такава е информацията от западните медии, и снимки на вече убитият тигър има . Ама къде ти такава актуална актуална информация в днес.бг, тук целта е или половинчатост, или тотална дезинформация.

15

Анонимен

преди 8 години

Първо да видим тоя грузинец какво е правил в склада,може да е крадец,второ нормално е гладен лъв да нападне човек.Но не е нормално спец части да преследват лъв и да не могат да го хванат.

14

Анонимен

преди 8 години

Лъвът е верен на природата си, за нищо не е виновен. Виновни сме ние хората, защото най-жестокото нещо е да затвориш животно в зоопарк и да си мислиш, че го правиш щастливо.

13

xph

преди 8 години

природата отвръща на удара... всички зоологически градини да се затворят...

12

Анонимен

преди 8 години

И защо трябва да обичам хората?

11

ЛВ

преди 8 години

Към повечето нескопосани опити за сарказъм по-долу:За да обичаш животните, трябва да можеш да обичаш и хората. Няма любов мотивирана от омраза. В България няма хора, които обичат. Има хора, които мразят страстно, като основна цел и смисъл на живота.

10

Ф.С.В

преди 8 години

Най жестокото и хищно създание на Планетата - е човекът - това е създание което убива себеподобните си за удоволствие - това е създание което изпитва удоволствие докато убива безащитни животни птици и всичко което е живо - това създание е нормално да не съществува - Самото ТО ще се самоубие след има няма 100 г - Това е и единсвеното създание което се самоубива - няма друго такова на Планетата - всички животни се борят до последно за живота си ,и за децата си - а човекът не е от тази Планета

9

+

преди 8 години

"Тази планета сме я приватизирали за сметка на животните и растенията, които унищожаваме ежедневно."Абсолютно вярно,животните станаха по-добри от хората и обикновено бягат като видят човека,който ще доунищожи всичко и себе си с наближаващата ядрена война,По грешка натиснах "несъгласен"с коментара ви.Поправям се.

8

Анонимен

преди 8 години

Аз само нме можах да разбера с какво по-ценен е живота на човек, отколкото на един лъв или на една зебра? Тази планета сме я приватизирали за сметка на животните и растенията, които унищожаваме ежедневно.

7

,

преди 8 години

Значи какви са фактите.Един лъв бива пленен и затворен в някаква зоологическа градина,където хората да го зяпат като маймуни.Става наводнение и десетки невинно затворени животни умират в мъки,удавени,същото става и с хора.После лъва ужасен от преживяванията бива ранен от некадърници ,скрива се и когато човек влиза и го напада.Естествено ще бъде доубит ако не умре предварително от раните и ужаса си.

6

Анонимен

преди 8 години

Наакашвили сега ще си изяде вратовръзката!

5

Анонимен

преди 8 години

Нормално. Тбилиси и Грузия като цяло са все едно да си идете на село(софианци). Казали че намерили всички лъвове умрели, после откъм Африка се телепортирал изненадващо един лъв, който не бил умрял и утрепал човек. Впоследствие двеста човека специални части преследват лъва, но понеже той се телепортира през времето и пространството, успели само да го ранят.За вълците и тигрите още не се знае, но очаквайте скоро още смешни истории от село! :)

4

Еколог

преди 8 години

Добре ли е лъвчето?

3

Анонимен

преди 8 години

Нали вчера казаха, че всички животни са намерени мъртви. Тез по-големи лъжци от наще управляващи

2

Анонимен

преди 8 години

Вчера пък от зоопарка в Тбилиси съобщиха, че всички липсващи лъвове и тигри от наводнената зоологическа градина са намерени мъртви. Не е намерен нито жив нито мъртъв един ягуар. Грузинските спецчасти и те кат' нашите.

1

Анонимен

преди 8 години

Ей това е вече новина. Напоследък все обратното става.