18

Мартин

преди 9 години

До Анонимен 21 Ей чш' алоу, за къф' се мислиш ти да им казваш да спазвали били законите. Алоу малкия т'ва тука е електоратчиту... То си прави каквото си иска с когото, където както и когато си поиска. Ко' не разбрахте за 'сички тези години? Да спазвали закона... че те да не са българи? А ходете ги питайте какво са и да видим дали ще ви кажат, че са българи преди да ви кажат че са циг*ни... После ние сме ги били дискриминирали и сме ги били не знам си какво си.. А кой се опитва да ги интегрира?

17

Анонимен

преди 9 години

Биг Брадър, скандали в къщата и квартала. Да го пускат по Нова телевизия.

16

клип

преди 9 години

Е, като сложихте камери в Борисова градина, предотвратихте ли убийството, хванахте ли убиеца? Имитация на мерки!

15

Продължение на 15

преди 9 години

Тогава опечалените щат не щат - приемат предлаганата каменоделска услуга. После ги одират със солени цени.Накрая, при поставянето на поправения паметник, пак има предложение - ще наглеждат този гроб и нищо няма да му се случи, срещу заплащане от 400 ЛЕВА МЕСЕЧНО. Ако не ти е по джоба, откажи се от гробното място - ромите ще посредничат да го продадеш за 5-6 хиляди евро, с комисиона 25%. После изгори останките на близкия си - има урни.Там камери няма ли да поставите г-жо Фандъкова?!

14

ганонимний проникващ

преди 9 години

Сети се Фандъкофтъ *** да докара видео наблюдение. Нито е скъпо, нито отнема голям ресурс за поддръжка. Въпросът е защо чак сега..

13

Г-жо Фандъкова

преди 9 години

Централните софийски гробища също са в Орландовци.За ромите този гробищен парк е поле, в което те "берат" - чантите на самотни жени, а също и всичко, което може да се откърти от надгробните паметници и да се продаде.Също така, цели организирани групи събарят и повреждат паметници, а после оставят съгледвачи покрай тях - те дежурят и чакат да дойде някой опечален. Веднага му дават визитка на майстор, който поправя "за без пари". Откажеш ли, следва ново опустошение и пак чакат съгледвачи.Продълж

12

NEW WORLD ORDER

преди 9 години

Винаги сте били в клещите ни, а сега още повече, ***.

11

Анонимен

преди 9 години

Фандъковица има персонална вина за заселването на интелигентните, работливи и мирни ромове. Лично тя е назначила продажният кмет на Орландовци който е започнал да заиграва с ромовете. Същият е обещал да узакони къщите им, облагородил улиците с една цел, да гласуват за ГЕРБ. И да знаете, мършата няма да пипне и едно незаконна къща. Идват избори и даскалицата ще трябва да е набутат отново за да продължи гепенето. Била болна..добра новина. Господ наказва гадориите й.

10

Сиган

преди 9 години

Работни места, а не камери.Без работа народа се принуждава да краде, а с работа на народа се осигурява поминък.

9

Анонимен

преди 9 години

камерите метални ли са?

8

Анонимен

преди 9 години

Фандъкова обеща пред 4 години че ще почне да събаря и на българи и на турци и на роми. След 4 години застрояването даже се засили и почти нищо незаконно не е съборено.

7

Mimoza

преди 9 години

И какво като има камери?!?! След дъжд качулка!! Ако стане някой инцидент, после как ще разпознават участниците? Особено по-тъмните, в тъмните нощи??? Те посред бял ден не можаха да намерят убийците на Георги от Борисовата градина, та в Орландовци ще намерят някой..... СМЕШКИ!!!! Прах в очите на хората хвърлят само....

6

жед

преди 9 години

Колегaтa под мен е прaв! Продaжните медии всеки ден нaбивaт в глaвите , че видите ли хорaтa нямaли проблеми с ромовете a просто товa стaнaло зaрaди провокaтори и политически сили! Всичко било нaред aмa някои бългaри искaли дa имa рaзмирици! Подкупни телевизии!

5

lulin

преди 9 години

Mi aide malko i v lunin da se ponapravi sa6toto ili trqbva i tuk da ima takiva izpalneniq kato v Orlandovci,Katunica i Garmen.I i tuk nesa malko murgavite a na vsi4ko ot gore stavat i pove4e a KUKUTE kazvat 4e sa vdignali race ot tqh i ni6to nemogat da napravqt

4

реалист

преди 9 години

Нека да слагат, но само това няма да реши проблема! Като ти забий брадвата в главата, каква полза, че го снимала камерата?!

3

Анонимен

преди 9 години

Кaк не можaхa дa рaзберaт, че Ром не може дa бъде интегрирaн!!! Aз съм рaботил с Роми около 8 години, aми могa дa кaжa със сигурност ,че те не подлежaт нa интегрaция, те не подлежaт нa дресеровкa! Те сa свикнaли нa скотски нaчин нa живот, рaботaтa не е зa тях, те сa племе с други рaзбирaния зa животa!!!!

2

1984

преди 9 години

Скоро и в домовете ви! Всякаш камерите ще научат ромите да работят и учат...

1

Анонимен

преди 9 години

Да се предават на живо по ефирната телевизия и да стане цела *** едно риалити шоу!