11

Grom

преди 8 години

До ПъзелИли просто е крайно време да започнем като цивилизована държава просто да слагаме достатъчно и видни знаци! Направило ми е впечатление, че не само в София, а в цяла България вместо предупредителни знаци, в най-добрия случай знак има точно в началото на ремонта, а не няколко улици преди това. Да не говорим пък за маркировката. По София е пълен хаос - има нарисувани стрелки за посоки, към които не може да се ходи.... Цариградско в момента очевидно не прави изключение!

10

Дани

преди 8 години

Маркировките по строежите в България са под всяка критика. Можеш да паднеш в някой изкоп и да си умреш като овца без история.

9

Пъзел

преди 8 години

На ден минавам 4 пъти точно в зоната на ремонта. До сега 7 или 8 пъти срещу мен се движат коли чийто шофьори са се "объркали". Регистрациите с букви А, У, Е..един даже ми светкаше, че съм му пречел да си кара :) За това няма да се обиждате, но като решите да идвате в София, оставяте колата на паркинг до метро станция и после си я вземайте!

8

Анонимен

преди 8 години

Столичният общински съвет реши да отпадне забраната за движение на мотоциклети в участък от бул. Цариградско шосе, предаде Агенция Фокус. Досега беше забранено движението на този вид превозни средства в участъка между Орлов мост и бул. д-р Г.М. Димитров. ТОВА Е 28.06.2012 Та не виждам каде е забранено за мотори?

7

goose

преди 8 години

До ХммЯвно не обичаш да гледаш знаците ... от 2 години е разрешен и за мотористи.

6

Анонимен

преди 8 години

Гадно! Ама тая маркировка са я сложили толкова малоумно, че е доста лесно да се объркаш. Дано се оправи човекът, а КАТ вместо да залягат по храстите и да чакат почерпка да си вършат работата!!!

5

Анонимен

преди 8 години

ДО 6 АКО СЕ БЕШЕ НАДЪНИЛ В КАМИОН? В ТОЗИ УЧАСТЪК Е РАЗРЕШЕНО ЗА КАМИОНИ?

4

123

преди 8 години

До GromЕ къде видя да липсва маркировка? Колчета със знаци и светлинна индикация разделят платната и са наредени през 2 метра.

3

с

преди 8 години

Бил се объркaл, товa дa не ти е билиотекa?A кaкво стaнa с пянaтa локaлнa селскa мейткa с джип, която уби двaмa до Креснa?

2

до 1

преди 8 години

или пиян

1

Grom

преди 8 години

По-скоро липсата на маркировка го е объркала...