29

Анонимен

преди 8 години

Далаверата е 20 000 000 лв. и трафика ще си остане същия, а вие си плюйте колкото искате:)

28

vesko02

преди 8 години

Лафка?

27

Cok

преди 8 години

" румънската технологична компания UTI Grup и българското дружество "Иновативни задвижващи системи" ЕООД, е компанията, която остана единствена в надпреварата за поддръжка и изграждане на светофарни уредби на територията на Столичната община."Забележка: Българската фирма е само от един човек !!! Румънци не съм виждал да монтират. Тука има некаква огромна далавера .

26

до 29

преди 8 години

Когато харата са *** и по 20 мин може да си висят, това си е техен проблем. Тамън бутона ги кара да застанат на мястото за пресичане, а не да тичат посредата на кръстовището, като абуригени, каквито всъщност са.Стига мрънкахте предизборни *** такива, когато нищо не се прави ужас зле било, когато се прави нещо ново модерно и доказано в европа пак мрънкате? Нямате угодия, баси племето.

25

Анонимен

преди 8 години

махнаха таймерите защото времето за зелено и червено се променя динамично спрямо трафика. От къде да знае колко да ти покаже? Ако има коли ще е повече ако няма ще е по-малко - таймера какво да ти покаже? Стария вариант беше има или няма коли седиш и висиш обаче те топли това, че горе някъде ти пише примерно 60 секунди червено? Сега зеленото ти мига последните 3 секунди, което пак те предупреждава много от рано, за да можеш да си направиш сметката ще минеш ли или не и да спреш безопасно.

24

Анонимен

преди 8 години

Отвратителни са ! Хората не мо гат дапресекат по 5 мин ,а и защо махнаха времетраенето ? Това е най-сигурният и безопасен начин да си прецениш колко ти остава... И да си направиш сметка

23

анонимем

преди 8 години

До пепи бутона е за заявка,че искаш да ти светне зелено,а не като го натиснеш и веднага да ти светне зелено.Ако не е натиснат бутона няма да светне зелено.В редица европейски градове е с такива бутони-само тук в България не можем да ги приемем.

22

пепи

преди 8 години

нищо умно не виждам в новите светофари,...напротив - махнаха таймерите /нещо изключително удобно и полезно /, а зеления сигнал за пешоходците е толкова кратък ,че не можеш да стигнеш и до средата на кръстовището, да не говорим ,че не натиснеш ли бутона навреме не светва за пешоходците и те се чудят да минават ли , да не минават ли? С тая простотия ще стане голяма беля съвсем скоро

21

sport

преди 8 години

До Анонимен 24Околовръстното?

20

sport

преди 8 години

До Анонимен 15Май става въпрос за пешеходния светофар, който свети след натискане на бутон /светещ в зелено/.

19

Анонимен

преди 8 години

Като се прибирам от АМ Хемус до кв. Бояна от 14 светофара хващам 12 червени, минавайки по по най-основните пътни артерии на града. София е най-трудния за придвижване град в света. Даже Мексико Сити е по-добре устроен!

18

Анонимен

преди 8 години

От "Умните" Светофари по бул."Ал.Стамболийски" съм много доволен.Всеки ден най- малко 3-4 пъти ми се налага да минавам по трасето и пеш и с кола и се минава в пъти по-бързо от преди.Това че хората не знаят правилата а се качили на коли и това че пешеходците са като коне с капаци и не гледат надписите по стълбовете си е лично техен проблем.Само плюене му дай на българина.....

17

Asi

преди 8 години

хайде да видим после тези дето се пререждат бам- снимка 110 лева :)

16

Анонимен

преди 8 години

Аз пък съм много доволен от светофара на семинарията и по Г.М.Димитров. Всеки ден ги ползвам и след, като "Поумняха" се минава в пъти по бързо. Дори в пиковите часове времето за минаване на цялия тоя маршрут ми е максимум 10-15 минути, а преди беше над 30. Българина винаги плюе по другите. Като сложим и червените *** и лумпелите на Волен, които предизборно във всяка тема пишат глупости е ясна картинката на коментарите ви.Дано по-бързичко сменят навсякъде светофарите.

15

Анонимен

преди 8 години

Когато работа в КАТ не върви се започва ремонт на будките! А няма ли да ги санирате?Кат отдавна треба да се закрие!

14

Интересно

преди 8 години

е с каква поръчка се монтират, като такава не е обявявана ?? Прокуратура ? Една от монтажните фирми е офшорка, а основната е румънска, на румънски ченгета .

13

Анонимен

преди 8 години

Журналистите, хайде малко по-нормален език, статията е като разговор в кварталната кръчма!

12

Анонимен

преди 8 години

От статията става ясно, че милиционера е най-глупавото нещо в галактиката.

11

Анонимен

преди 8 години

До партиен членКолко *** трябва да е някой, за да тръгне с колата си, понеже е помислил бутона ДОЛУ на нивото на ръцете на хората... за светофарна светлина за преминаване????

10

Анонимен

преди 8 години

Не знам дали е 1 милион или повече или по-малко... но като цяло, напълно съм съгласен с "HIter".Иначе да не мислите, че не са идвали западни фирми да си предложат системите? Идали са, даже многократно, но нашите управници задават въпроса "а на мен какво ще ми дадете?"... и фирмите си заминават.Иначе поне за момента, от личен опит казвам - сложените уж умни светофари, са си направо ***. Слабо изпълнение. Не си струва парите, колкото и да са.