77

ukraininform

преди 9 години

До бай Иван----------------И Хитлер и Наполеон са нападнали Русия защото тя ги е предизвикала и се готвела да нападне.Хитлер пленява 3 милиона СССР войници и офицери.Всички офицери снабдени с карти на Германия а на Русия нямат ! 22 жп бригади руски за смяна на релсите заловени на 22 юни.През цялата война обаче сменят на обратно.

76

ъ

преди 9 години

нещо да кажеш за вашите ракети и техния брой ?????????

75

Анонимен

преди 9 години

нема да се напрегате и пугате!вий сте най-великите!ама подпалите ли нова св. война-шансовете Ви да излезете сухи абсолютно клонят към 0.хубавко си помислете докато имате все още такава възможност!!!

74

НАТО-ОТАН

преди 9 години

Нацистка Агресорска Тоталитарна Организация

73

Анонимен

преди 9 години

Няма разлика между Хитлер и НАТО

72

Анонимен

преди 9 години

НЕ СЕ ТРЕВОЖЕТЕ АМА СИ СЪБЕРЕТЕ СИ ИГРАЧКИТЕ И У ДОМА. ЩОТО ДА НЕ НАВЛЕЧЕТЕ И НА НАШИ ГЛАВИ НЕЩО...ПОКАЗАТЕЛЕН Е ПРИМЕР С АМЕР. КОРАБ ОТ КОЙТО 28 ЧЛЕНА НА ЕКИПАЖА ПОДАЛИ СА ОТСТАВКА И СА СЛЕЗЛИ НА ПЪРВО ПРИСТАНИШЕ СЛЕД КАТО РУСКИ САМОЛЕТ НАПРАВИ НЯКОЛКО КРЪГА НАД КОРАБА И ЦЯЛАТА ИМ ТЕХНИКА ЗА УПРАВЛЕНИЕ Е БИЛА БЛОКИРАНА.КОГАТО ОТЛЕТЯЛ ТО СИСТЕМИТЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ СА СЕВКЛЮЧИЛИ НО СА БИЛИ С КООРДИНАТИТЕ НАСТРОЕНИ ЗА ВРЪЩАНЕ ИМ УДОМА СИ.

71

славянин

преди 9 години

Вулканът Йелоустоун нетърпеливо чака няколко руски ядрени ракети да го събудят от хилядолетния му сън..............................и тогава сбогом империя на злото, здравей свобода за света!!

70

Az

преди 9 години

Я, ти да видиш , според янкито Русия била "могъща" държава. Нали препеченият му шеф обяснява наляво и надясно, как Русия била регионална сила, какво стана изведнъж ??? Като взе да става сериозно и вече не ви е до тъпите смешки, щото много добре знаете че НЯМА КЪДЕ ДА СЕ СКРИЕТЕ !

69

Аз

преди 9 години

Тъй, тъй, "на зла *** - зъл прът" казва народната мъдрост!

68

Тревожно

преди 9 години

Тревожно е, че САЩ губят лидерството на световен диктатор, и се очертава многополюсно демократично бъдеще в което САЩ играят ролята на малко полюсче.

67

Анонимен

преди 9 години

Има една поговорка. Да бе мирно седяло не би чудо видяло. Тревожите се ама ...

66

НАТО

преди 9 години

Нацистка Агресорска Тоталитарна ОрганизацияНяма разлика между Хитлер и НАТО. Историята се повтаря

65

Едно две

преди 9 години

Едно е да разпалваш конфликти по света, друго е да си на прицел от най-ново поколение ядрени бойни ракети. А защо да не снабдят и южна Америка с ядрено оръжие, САЩ го заслужават, защото са разположили по границите с Русия половината си армия. Той и Хитлер това разправяше, че няма да нападне и че Сталин му бил пръв приятел.

64

Анонимен

преди 9 години

Американски и руски евреи се плашат с война, а в същото време задкулисно заговорничат как да доразграбят световните богатства.

63

Анонимен

преди 9 години

То тоя смечага се разтревожва и всеки път като Путин си погледне часовника...

62

Анонимен

преди 9 години

40 танка Абрамс в Европа - срещу тях 40 ракети ... *** били балистични - е за по голяма сигурност на поражението!Чиста сметка!

61

Боби

преди 9 години

Леле като гледам коментарите тука няма нито един който разбира за какво става дума. Новината както обикновенно е направена от муха слон Всяка година ресурса на определено количество ракети свършва и те трябва да се заменят Америка има 3 вида боеприпаса Въздушни ракети, балистични шахтови и балистични на подводници РФ има Въздушни ракети, балистични на подводници които могат да стрелят по всички цели дори да са в пристанището си, балистични шахтови и Балистични мобилни на камиони РФ има преимущес

60

Анонимен

преди 9 години

Няма по-смешно подобие на държава от Расия...Нещо като нашия Болен тука - само глупости и мизерии с цел да го забележи някой и да си мисли, че е велик, а всъщност никой не го бръсне за слива и от него нищо не зависи. Най-богатата страна на ресурси, но живееща със стандарт на държава от третия свят, а вожда с 98% рейтинг. Световни ***!

59

Анонимен

преди 9 години

Руския феодалнен фашизъм се развива както очаквах

58

ОО

преди 9 години

До АнонименА ТИ С КАКВО МОЖЕШ ДА СЕ ПОХВАЛИШ С БЕДНОТИЯ