30

Анонимен

преди 8 години

Нищо няма да се промени докато не се въведе индивидуален пакет всеки да си следи вноските и разходите за здраве .Аз внасям 140лв всеки месец само за мен здр.осигуровки т.е1680 за 1 год и така от 5 год до сега 8400 като нищо не съм ползвал до момента и къде са ми парите когато ми потрябват аз кой пакет ще ползвам този който ползват тези които внасят 17.80лв на месец или друг т.н по-добър .Значи като си изхарчиш това което си внесъл за здраве ще плащаш /без раковите / така е навсякъде

29

одобряващ

преди 8 години

Това се нарича Ред и е справедливо .Най- болните и застрашени да имат предимство.Всяко нововъведение се посреща на нож! Това е безобразието на нашего брата!

28

иван костов

преди 8 години

Сега ще видите,че моята реформа беше по-хубава от тази на Петьо.Младеж с тези поправки развалихре цялата основа на здравеопазването

27

Sisi

преди 8 години

E сега народа ще види какво е това животно 'листа на чакащите' - копираме английско-канадсакта здравна система. Там чакат за специалист и операция 3 - 6 месеца и накрая умират...Честит!

26

Анонимен

преди 8 години

Който внася пари в здравната каса, да ползва повече, ТОЗИ който живее на гърба на държавата и не плаща нищо, да може да ползва само основните услуги......НЕ РАЗБИРАМ КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМА?

25

Анонимен

преди 8 години

Москов си работи за приватизация на болниците, за да издържаме частни болници с обществен ресурс. Тази е реформата и политиката му, ако народът не е разбрал още.

24

АТАКИСТ

преди 8 години

БАЙ ПОДАВАЙ СИ ОСТАВКАТА ДОКАТО Е ВРЕМЕ---СЛЕД 3 МЕСЕЦА ЩЕ БЬДЕ МНОГО МНОГО КЬСНО

23

???

преди 8 години

Защо търпим такива,които ни водят в пропастта?Нито сме роби,нито тези са башибозуци.Как позволяваме на такива да унищожават българите,първо беше срещу ромите,явно целта му е всички обикновени българи.За кого работиш Москов,ти българин ли си?

22

идиотска работа

преди 8 години

Лечението на частно ми излезе значително по-евтино и качествено,от така нареченото държавно,няма да им платя 1 лев осигуровки

21

Анонимен

преди 8 години

Бедните могат да получат най-много 2-3 инфаркта и инсулта. 2-3 пъти лечение в болница им е достатъчно. Трябва да остане ресурс за богатите с по-леките заболявания. Пришки, кал в ушите и враснал нокът.

20

Жени

преди 8 години

Ха, да ни е честито! А на Вас министър два пъти! Голяма лъжица сте приготвили, но надали толкова гладни гърла да нахраните! Все ще реват, че няма и гладни... В края на мандата си сигурно и потупване по рамото ще чакате от народа, но на, народеца беден и болен ще си тегли, но не и ***!

19

Анонимен

преди 8 години

Пакет за бедни и пакет за богати. Бедните ще ги приемат само с инфаркт и инсулт. Богатите ще ползват целия останал здравен пакет от събрани вноски чрез рушвети и корупция. Идеална здравна реформа за богатите реформато-реститути.

18

Анонимен

преди 8 години

Нуждите на работническо-селската аристокрация от качествено здравеопазване ще бъдат задоволени всеобхватно и в най-кратки срокове.Качество и ефективност, ефективност и качество !

17

предлагам

преди 8 години

Всички лекари които работят в държавни здравни заведения да нямат право на частна практика в същото време. Какво се получава: Като отидеш с направление на държавно, ако има частна практика те препраща там. А после и през държавното те прекарва и скубят от две места.

16

Анонимен

преди 8 години

До предложениеВсички доктори, работещи на частно да се изселят в Сибир.Останалите да работят само държавно за около 800 лева на месец.Така работническата аристокрация ще получи подобаващо здравно обслужване.

15

оставка

преди 8 години

Москов народа не те иска,ти работиш срещу народа,след като народа не те иска,редно е да си подадеш оставката,няма как да бъдеш министър на народ който не те иска

14

Анонимен

преди 8 години

...Пакетите ще са основен и допълнителен...Основният "основен", а допълнителният - "рушвет"!Като опции - трети пакет "морга", четвърти пакет - 50% намаление за гроба;)

13

предложение

преди 8 години

Министрите и народните избраници да нямат право да ходят да се лекуват частно, а когато минават по установеният път, ако кръшнат(познати доктори, по-бързо обслужване и т.н.) да бъдат санкционирани с десетократна сумата, която плаща НЗОК за съответното лечение. Отворено е за доразвиване.

12

гръ

преди 8 години

вие хубаво събирате здравни вноски,но ние какво получаваме срещу това?Защо трябва допълнително да плащаме,след като си плащаме здравните осигуровки?Нашите здравни осигуровки за заплатите на чиновниците в НЗОК ли са след като трябва да си плащаме при влизане в болница

11

Стефан

преди 8 години

Г-н министър, не ная къде се лекува майка в,и а честно казано въобще не ме интересува! Влизали ли сте в болница по спешност като пациент,всичко във държавните и общински болници е платено и нямаш ли кинти без значение от какъв етнос си просто си АУТ? За какъв недостиг на средства вечно ревете, вижте какви коли карат докторите, часовници, облекла,телефони, къде живеят и къде почиват - как ли става с 800лв. заплата? Явно целта е изтребление на нормалния човек със 400лв. заплата !