15

Стамат

преди 8 години

Евроатлантически ценности...

14

до 16

преди 8 години

А ако не си 200 килограма, не смърдиш на чесън и не си епилираш краката, това означава ли че не се поддържаш? Това "поддържане" ви стана любим израз за оправдание на всякакви извращения.

13

страшна снимка

преди 8 години

Не знам за Бекъм като баща,но да не ти е мъж. Горката Виктория изглежда много изнемощяла и изтормозена. А като се добави и некадърния и силикон, жално да ти стане.....

12

Анонимен

преди 8 години

Само не разбирам по какъв начин това мъжът да се поддържа автоматично го прави "гей"? И не, не говоря да си "епилираш ***" или нещо от този сорт. Не смятам, че под това да си мъж се разбира да си 200-килограмов ***, смърдящ на чесън и псуващ наляво-надясно. "Мъж" е начин на поведение, а дали се поддържаш говори за това дали имаш себеуважение като цяло...

11

Анонимен

преди 8 години

Напоследък публикуват тук пълни откачалки.

10

Анонимен

преди 8 години

Метросексуалността е начин да заявиш, че си скрит гей, без да се разкриваш.

9

Минко 47 г. ерген

преди 8 години

Тия на едното мъде на баце ви Минко не мои се фанат.

8

Анонимен

преди 8 години

Човек може да бъде мъжкар, без това да му пречи да е нежен и внимателен с най-близките си хора.Всеки от нас може да посочи такива примери. Да не би пък на Запад да не е точно така?

7

Анонимен

преди 8 години

Безумна статия ! За да се развива добре едно дете трябва да израстне в здраво и сплотено семейство с ясно изразени модели на женско и мъжко поведение. Ако тати се епилира като мама, а мама псува като тати, ...горко му на детето.

6

АТАКИСТ

преди 8 години

Бекъм ще си остане футболиста с най-прецизното центриране в историята на футбола.ГОЛЯМ!

5

баща

преди 8 години

Светна ми !!! Вместо да работя по 12 часа и малкото си свободно време да отделям на семейството от утре напускам работа и единствината ми занимавка ще бъде да се кипря и куконя. Така ще стана идеалния баща, който сега очевидно не съм.

4

Анонимен

преди 8 години

На Бекъм това му е начина на живот. Нито иска да парадира със себе си,с децата с жена си, нито с нищо. Той си играеше своята игра в Манчестър и си остана футболиста с най-великото центриране до момента в историята на футбола. Всички други глупости са за клюкари като вас.

3

умерен неумерен

преди 8 години

А ние, хетеросексуалните мъже, какво да правим? Вече сме малцинство!

2

АТАКИСТ

преди 8 години

"Проучването разкрива още, че мъжете се чувстват под напрежение да изглеждат добре като звезди от ранга на Чанинг Тейтъм, Райън Гослинг или Даниъл Крейг" Да ви кажа не мога да мигна от факта, че не изглеждам като Даниъл Крейг!Британските журналистически гонят братята си хамериканци по кретения!

1

swet

преди 8 години

Поредната преводна тъпотия по *** критерии и мерки!