78

44

преди 9 години

Борисов да не се прави на мъдрец,а да се заема с решаване на ромските проблеми,защото ще пламнат нови огнища на напрежение!

77

yoyora

преди 9 години

рамадан кордоба е долен яифутин

76

ебльо

преди 9 години

и името на този който дирижира нещата е еееееееееееееееееее......той е бах мааааму кой светна лампите,тъкмо щях да му кажа името

75

...за 118....

преди 9 години

...ПОМОГНИ СИ САМ---ЗА ДА ТИ ПОМОГНЕ И ГОСПОД!!!ГОСПОД ИЛИ ....Държавата---КОЯТО СИ СВИКНАЛ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА ТИ БЪРШЕ *** ПРИ СОЦА../Майната и на Държавата ....оправяйсе сам --както се оправят всички бе , въшкар!Така се оправят по целия свят!!!!!

74

до: 114

преди 9 години

Бъркаш или не знаеш коя ти е Родината , са твое сведение Дасикане рома са християни тоест съответно на ГЕРБ ПСП ПФ ОДС БЗНС но не и на ДПС

73

койчо

преди 9 години

Радане, защо не виждаш организираност в бързото събиране на и последвалия бой над българите, от където почна конфликта? И ти си същия нагаждач като Кукунева! Вън и двамата от политиката!

72

жххк

преди 9 години

Кажете най-после кой дирижра тези анти протести, коя политическа сила стои зад тях? ЗА ДА ЗНАМ КОИ СА ТЕЗИ ИСТИНСКИ ПАТРИОТИ И ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ!

71

240 идиота

преди 9 години

Зад индийците Стои Тиква,те много добре знаят това Индийците мислят,че направиха на Тиква голяма услуга гласувайки за него и сега могат да правят всичко - каквото им се поиска. Нали забелязахте ,когато гербераси са на власт,то винаги има етнически конфликти.

70

Анонимен

преди 9 години

Путин стои зад всичко,което става в България.Иска да предизвика размирици с * и турци, за да го върне на американците,предизвикали майдана в Киев.Ще свали правителството на Борисов и ще завладее страната ни.

69

kkk

преди 9 години

опитват се да ни разделят ... на "този" и "онзи" протест... на протестите срещу Пеевски и мафията и протестите срещу ромите ... това са 2 протеста с едно лице - дойде ни до гуша от вас, стига сте ни деляли на красиви и грозни, интелигентни и не толкова, защото каквито и да сме ние ви плащаме заплатите и ви издържаме, наглеци! Ромите не правят заменки, не затриват предприятия, не сключват договори с ТЕЦ-овете... Да, не го правят... техните кусури са капка в морето в сравнение с вас, ***

68

Анонимен

преди 9 години

С други думи- нямате право да протестирате срещу *я терор

67

seira

преди 9 години

БЪЛГАРИ И СМЕ АКТЬОРИ В ТЕАТЪРА, РЕЖИСИРАН ОТ САЩ!

66

seira

преди 9 години

ДО ДАНС:МОМЧЕТА,ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЛАГА ЗАКОНА БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ И С ЦЯЛАТА МУ СИЛА!ВСЯКАКВИ КСЕНОФОБСКИ И НЕОФАШИСТКИ ПРОВОКАЦИИ СА АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМИ!ЦЯЛАТА ТАЯ ОБСТАНОВКА В СТРАНАТА СЕ ОРГАНИЗИРА ОТ СИЛИ С ПОДКРЕПАТА И ПОД "МЪДРОТО" РЪКОВОДСТВОТО НА САЩ!ТОВА Е ЧАСТ ОТ ПЛАН-ПРОГРАМАТА НА САЩ ЗА ДЕСТАБИРИЗИРАНЕ НА ЕДНОНАЦИОНАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ В ЕВРОПА!ЦЕЛТА Е ОТСЛАБВАНЕ И ПЪЛНО ПОДЧИНЕНИЕ НА ЦЕЛИЯ ЕС!!!БЪЛГАРИ И СМЕ АКТЬОРИ В ЧУЖД ТЕАТЪР!!!

65

Анонимен

преди 9 години

По ОРГАНИЗИРАНА престъпност от държавната,в тази държава няма !

64

Анонимен

преди 9 години

СУТРИНТА ПО ТВ. НЯКАКЪВ ОЯДЕН *** ИМЕНУВАЩ СЕ СОЦИАЛЕН АНТРОПОЛОГ ПИСУКАШЕ,ЧЕ ТЕЗИ АНТИ ПРОТЕСТИ БИЛИ МНОГО ОПАСНИ,ЗАЩОТО ВИДИТЕ ЛИ МОЖЕЛИ ДА ПРЕРАСНАТ В НЕЩО ПО ГОЛЯМО ОТ КОЕТО ДА СЕ СРИНЕ ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА В БЪЛГАРИЯ И ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЕЛИТ КОИТО СЕ СЪЗДАЛИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 25 Г.ДА ПОСТРАДА.//ТЕ ТОВА ГИ ПЛАШИ ТЕЗИ *** ,ЧЕ НАРОДА МОЖЕ ДА СЕ СЪБУДИ И ДА ГИ ИЗМЕТЕ,ЗАТОВА ПО ДОБРЕ Е ДА ИЗБИВАТ БЪЛГАРИ С БРАДВИ И КОЛОВЕ ДА НИ КРАДАТ,САМО И САМО ТИЯ ГОРЕ ДА СА ДОБРЕ

63

Анонимен

преди 9 години

Единствените дирижирани протести бяха вашите Раданчо,кога тия наркоманчета от протесна мрежа срещу малко долари и лека дрога които им даваше бащицата ви Сорос ,близо година се търкаляха по улиците на София,а това,че на българина му писна от мизерията до която го докарахте ти Радане,твоя *** кумир от Драгалевци,ББ,Догаш,Станишев и останалата продажна на сащ и еврейте политическа *** си е логичен завършек на 25 годишната разруха именувана (демократичен преход)

62

Анонимен

преди 9 години

ссс

61

Веско

преди 9 години

Аз това го разбирам: Правете каквото си искате, ако някой протестира ще го арестуваме!Радане излез и обясни защо не съм прав. Арестувахте ли бандата с брадвите?

60

Анонимен

преди 9 години

Значи да се бориш за справедливост не е в реда на нещата,а да седиш с наведена глава и всеки наглец, крадец ,"държавен служител" и тем подобни да те крадат бият и тормозят си е в реда на нещата ! Така ли ? Ами стига вече ,по тази схема затрихте цял народ бре !

59

vasilaki49

преди 9 години

Не може и да има съмнение, че е дирижирана агресията на ромите. Че се вдига патардия по празници и свадби, се вдига, но да предизвикват спокойно търпящите съжители на ромските оргии да молят за по-ниски децибели и да отговорят с агресия е предизборно настройване на българското слабо податливо на манипулиранеа население да не гласува за сметка на търсещото гешефт от избора ромски избирател. Правозащитни организации пледират за по смело устояване на правата си. Къде са да подкрепят протестиращите.