12

Антон

преди 8 години

Предварително се извинявам за това което ще кажа. Не разбирам защо ме занимават с тази Даниел ли е каква е. Тя има куче което да и обръща внимание. Да погледнат малко нашите си аутисти които в специализираните заведения дори и мухите не им обръщат внимание. Ама нали, защото тя може да го качи клипа си в youtube става сензация, а наще нека мрът в забвение! Отново се извинявам, но ме е яд как забравяме нашите си проблеми, а обръщаме внимание на чуждите.

11

bez

преди 8 години

Obicham kucheta! Vednuj shte go nahranish, cyal jivot shte te pomni. Za razlika ot horata.

10

Анонимен

преди 8 години

А кой на теб *** "Боян" ти каза, че преводът на заглавието е от клипа!! Докосващо си е българска дума, аман от хора, дето все реват за глупости, а не виждат по-важното в случая! Видеото дали трогва, дали докосва все едно, важното е социалното му послание да достигне до *** като теб, да вземеш да понаучиш нещо за различните хора!

9

Анонимен

преди 8 години

Да пази Господ

8

Боян

преди 8 години

буквален и грешен превод, вместо "трогателно видео" е преведено "докасващо видео" от англ. "touching video"

7

Ева

преди 8 години

Аутистите не могат да общуват с животни ....дори се страхуват от тях ....

6

Анонимен

преди 8 години

Вуйвото казва се естествен отбор на видовете. Ако искаш и на латински да ти го напиша... подбор се прави когато не е естествено, ама май ти си от тези видове дето и да им обясняват няма смисъл...

5

До 7

преди 8 години

Вуйче , научи първо отбор ли е , подбор ли е , и тогава се изказвай

4

Анонимен

преди 8 години

Не ме разбирайте погрешно, но естественият отбор си е нужен и не напразно в природата само най-адаптивното оцелява, всичко изкуствено поддържано рано или късно се "срива". Животните също имат чувства и чувство за стадна отговорност, но преди всичко за тях е важно стадото да се отчисти от негодните с цел да просъществува и да се осигури продължението на стадото.

3

до 3

преди 8 години

Indeed

2

Анонимен

преди 8 години

Поредната доза глупост.

1

до Неа

преди 8 години

можеш да гледаш клипа на :https://youtube/watch?v=0M7PuuukzxY