114

четящ

преди 9 години

пълни хамерикански простотии! зощо няма ангели, дракуля и чудесна епе енд????

113

Петърчо

преди 9 години

Боже, възроди Русия отново и отново! Все по-силна и все по-мощна!Амин!

112

Анонимен

преди 9 години

Някои преди мен са определили САЩ като хулиган. Понятието хулиган е някак си гальовно, като палавник, непослушко и т. н. САЩ са си направо световен жандарм, който непрекъснато се оглежда наоколо и се чуди кого да смаже. То бива злоба, бива, ама тяхното на нищо не прилича. Те вече водиха войни по целия свят, с изключение на Антарктида и Австралия. Непрекъснато кръстосват океани и се чудят кого да ударят. За какви жизнени интереси става въпрос. Кой е до границите на САЩ и ги заплашва с война?

111

Ехото

преди 9 години

До анонимника "...Китай и Русия = вечна дружба,против агресора..."Китай е хищник, който има вече сили и пари, и само дебне удобният момент да си вземе обратно Манджурия и Сибир.

110

ОА

преди 9 години

ТАКА ИМ СЕ ПАДА ГАДНИ АМЕРИКАНЦИ

109

Божидар

преди 9 години

до Венелин - не че ние ще сме на губещата страна, тук печеливша страна няма да има, защото след третата световна война, четвъртата ще се води от мутиралите *** след няколко милиона години, тъй като хора просто няма да има след всичката радиация която ще ни се излее отгоре...

108

Венелин

преди 9 години

С наглостта и глупостта си, американците докараха Русия и Китай до съюз, към който освен останалите страни от БРИСК клонят още 20-тина големи държави. В крайна сметка така нареченият "Запад" може да се изправи срещу коалиция, която не само ще го смачка, но ще го унищожи напълно. Третата световна война вече започна, а ние както винаги сме на губещата страна.

107

Анонимен

преди 9 години

193-ти, *** до Америка, влез в която и да е тяхна библиотека, или в който и да е университет. Само не забравяй при това да си свалиш шапката - така е прието. Може пък да ти просветне защо се считат за нещо повече. Ако трябва, *** до Ню Йорк, и т. н. Ако въпреки това нищо не става, то не се претоварвай, за да не си лепнеш някой енцифалит.

106

Анонимен

преди 9 години

Господ да им дава сили и мъдрост на янките, за да пазят България от нашествениците (дето ни нападнаха през 44-та, и осират всичко, до което се докопат).

105

Анонимен

преди 9 години

Интерсно янките се правят на велики и се отнасят към другите с различни прозвища(наричат Русия хулиган).А сега да видим кой е хулиганът,Виетнам;Ирак; Афганистан;Косово;Либия;Сирия и много други.Дори за Украйна дадоха 5млрд за да я разбунят,всички тези държави дадоха хиляди жертви заради американските интереси.Не са ли те хулиганите?Сега ги е яд,че не могат да убият някоя и друга хилядарка от населението на Крим и че не успяха да завладеят черноморските пристанища и трябва да се съобразяват с РФ

104

183-ти

преди 9 години

До 191-ви. Естествено съм чел въпросната статия за това кой, къде, какви пари праща.Ако ти остане време и знаеш английски, прочети пълния и ще видиш що за чужденци работят в Русия. Упътване: виж къде отиват въпросните 20 милиарда. Но най-добре е човек е да поседи малко в Русия, малко в Щатите (или обратното), та да разбере за какво иде реч, а не да повтаряклишета. Иначе няма избавяне от стила на недомлъвки "...им е забранено ..." (изреченията трябва да имат ясен подлог и дори смисъл).

103

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 183 - защото им е "забранено" а иначе Русия плаща над 20 милиарда долара на работещи в нея мигранти , на второ място е Великобритания с 18 милиарда и т.н ! Попрочети малко и тогава коментирай !

102

Аз

преди 9 години

Ако затворят в една стая Маккейн и Жириновски, ще стане супершоу!

101

Анонимен

преди 9 години

Путин се държи по-нагло от мутрите, но със сигурност ще "гризне" дървото!

100

истината

преди 9 години

Кофтито от цялата работа е че накрая ние ще го изядем обикновените хора. После няма да има значение на чия страна си Русия или САЩ защото компаниите ще печелят луди пари, а населението бива изтребвано.

99

Анонимен

преди 9 години

Маккейн направо им се изака в ушанките :)))

98

yan

преди 9 години

Хулиганите са САЩ, а проститутките са са европейските политици и техните послушни медии и журналисти. Визирам и българските политици от всички партии и Днес.бг.

97

Анонимен

преди 9 години

Добре казано: "бензиностанция ...", може и "Горна Волта с ядрени ракети". Но защо българската младеж емигрира при лошите, а не при кагебиста? Защо нашите студенти са на летни бригади в USA or UK, а не при братушките? А Кадафито - доколкото си спомням, самите либийци му забиха желязна пръчка отзад и после го тръмнаха. Садам също се молеше да не го дават на иракчаните. За Путин ще се погрижат самите руснаци, само малко търпение, товарищи.

96

Анонимен

преди 9 години

Китай и Русия = вечна дружба,против агресора :)

95

Анонимен

преди 9 години

Тоя кокал не е за тяхната уста :) ,това да не е някоя от аборигенските държави,които порутиха без проблем! Тук ще си счупят зъбите,и май почнаха да го проумяват :)