13

Анонимен

преди 8 години

БРАВО!!!!!!!!!ТАКИВА ХОРА НИ ТРЯБВАТ НА ПЪТЯ ОТЛИЧНИЦИ А НЕ ДВОЙКАРИТЕ И ТЕЗИ БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ!!ИНТЕРЕСНОТО Е САМО ОТКЪДЕ ПАРИ ЗА ПОДОБНА РАБОТА БРАВО!БУДА НЕ ИМ Е ДАЛ ТОЙ ПАРИ ИМА САМО ЗА НЕГО СИ И СМЕШЕН ПИ АР !

12

:)

преди 8 години

Най-накрая нещо умно в тази държава - да се дава на можещите и знаещите, а не социално слабите, неграмотните и мързеливите. Така се прави силна държава - с отличници, не с *** некадърници !

11

па и нагли бе..

преди 8 години

тия са измамниците нали бях на курсове при тях.играят комбина с даяджията и оня си измисля закони в движение и къса по тях.не стигнах до момента когато след н-тото късане имам право да предлопжа подкуп.нямам намерение да спонсорирам измамници.

10

Нещастен

преди 8 години

Още убийци на пътя!

9

Аз

преди 8 години

Да се сетят да дадат и на децата от домовете, щот с това ще им дадат възможност да си изкарват хляба.

8

Аз

преди 8 години

30-те часа практика са крайно недостатъчни. Личен опит. Доплатих си още 15 часа. Отделно месеци наред търсих съвестен инструктор, който да ме научи наистина и да ми даде и практически съвети за след курса. Такива почти не са останали. Заради "бизнеса", който си развиват, умират хора! Още повече, че у българина си тлее нещо самоубийствено и мерките за безопасност са ... А това какво беше?!?

7

Нарин

преди 8 години

От отличник се пази не е гаранция че е читав повечето са меко казано флегми

6

Инструктор

преди 8 години

А колко ще струват изпитите пред ДАИ и вътрешните. А колко ли са допълнителните часове. БАС са изпечени мошеници. Схемата е само се запиши при нас и гледай какво става.

5

gost

преди 8 години

щото в тия големите маи не се знае какво става като цяло атам се зели интересно мие се кадарнили отиват там а другите какви са

4

gost

преди 8 години

интересно мие кои големи огладняха та и това да правят както винаги големите да ядат малките да гледат имам и един въпрос интересно мие следното на тия големи фирми как е допуснато да си провеждат теориите след като само даи са оторизирани та къдее питам даи сега и министър Московски

3

vesko02

преди 8 години

Има училища ,където тройката е шестица в друго.

2

Анонимен

преди 8 години

Защо нямаше такова нещо преди няколко години? Щях да си спестя доста пари за курс. Ама лошо няма, поне тези след мен да имат късмет. Идеята е супер! Защото днес без книжка си за никъде, а курсовете не се евтини.

1

Анонимен

преди 8 години

Доста добра идея, браво! Ако има как да бъде реализирано това в цялата страна ще е супер :)