5

Нели

преди 8 години

Познавам една НЕпушачка, която почина от рак на белите дробове и поне десетина пияндета, които се гътнаха от цироза, вследствие употреба на алкохол. Странно, защо никой не се стърви така срещу алкохола и не се въведат стряскащи етикети върху бутилките?

4

6358

преди 8 години

Как пък навремето не са умирали толкова много хора от цигарите? Из все още незасегнатите от технологии места, има баби и дядовци пушачи на по 90-100 години. Мога да се обзаложа, че ако спрат всички заводи и автомобили да работят, и се спре химията в производството на храна, за 20 години раково болните ще намалеят с 20%. А тези родени е свят без химия и вредни отпадъци изобщо няма да разберат какво е рак.

3

Анонимен

преди 8 години

Ми тая отрова защо я продават свободно...един случай не знам, за умрял заради джойнт...апък е забранен...не разбирам :// тоест , много добре разбирам...въпроса е риторичен

2

Анонимен

преди 8 години

"Цигарите виновни за 50% от смъртните случаи от 12 вида рак"Видовете рак са около 150. Цигарите предизивкват 12 от тях. А затлъстяването и некачествените храни могат да предизвикат над 40 вида рак. Нещо да кажете, господа здравеопазващи? Или да плямпаме как трябва да се спрат цигарите - може. А че трябва да се спре с некачествената храна - не може. Щото не можем да си го позволим, нали? ;)Ами давайте - спрете да пушите, ама продължавайте да ядете *** на Европа и дебелейте. Да видим.

1

Кукувица

преди 8 години

За останалите умрели са виновни корумпираните политици. Хората просто умират от яд.