19

Анонимен

преди 8 години

ДО ГУРБЕТЧИЯКРИМ Е РУСКИ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ЕКАТЕРИНА ВЕЛИКА. ЧЕТИ ПОВЕЧЕ.

18

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

Ърнест отговори, че "тези планове са само на ранен етап на обсъждане".ТЕЗИ ПЛАНОВЕ МАЙ ЩЕ СИ ОСТАНАТ САМО НА РАНЕН ЕТАП И НИКОГА НЯМА ДА СТИГНАТ КРАЕН ЕТАП ! РУСИЯ КАК РАЗПОЛАГА ТЕЖКО ОРЪЖИЕ В КРИМ БЛИЗО ДО ГРАНИЦИТЕ НА НАТО , ЗНАЧИ АЛКОХОЛИЦИТЕ МОГАТ ,А НАТО НЕ МОЖЕ ?! НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА СЕ РАЗПОЛОЖАТ ТАКИВА ОРЪЖИЯ ЗА ДА ИМА БАЛАНС НА СИЛИТЕ ,А И НЕ САМО В СТРАНИТЕ ЧЛЕНКИ ,А ТРЯБВА ДА СЕ ВЪОРЪЖИ И УКРАЙНА ЗАЩОТО ДОКАТО ИМ ДОЙДЕ КЕФА НА АМЕРИКАНЦИТЕ , РУСНАЦИТЕ ВЕЧЕ ЩЕ СА РАЗРУШИЛИ УКРАЙНА !

17

Аз

преди 8 години

В Унгария и Словакия, дето са на границата с Украйна, няма да има американски танкове, а у нас, дето сме насред нищото - за чий ще ги оставят тука? Ние си знаем, че сме под окупация - един генерал-губернатор в американското посолство е достатъчен!

16

Анонимен

преди 8 години

eee

15

Гого

преди 8 години

Благодарение на Боко и САЩ вече сме анексирани, в БГ има сигурно повече чужди войски от колкото български. Сега остава и танковете да дойдат. Вие се занимавайте с паметници и с и с футбол и с какво ли още не!... България, за която умряха предците ни е продадена на САЩ за военен полигон.

14

Анонимен

преди 8 години

Ще има лека Кримска война 2 и руснаците ще почнат да си ядат подметките.

13

Анонимен

преди 8 години

До ВЕЩИЦАТА Аха, ти искаш да ги оставят да завземат Европа, после Южна Централна Америка, и тогава да почнат да се отбраняват, така ли? Не, байно, никой не е луд да прави такива глупости.

12

ВЕЩИЦАТА

преди 8 години

КЪДЕ АМЕРИКА КЪДЕ ЕВРОПА. КАКВИ ГИ СТИСКАТ ТИЯ НА ДРУГ КОНТИНЕНТ. ДА НЕ БИ РУСИЯ ДА СЕ Е ЗАСИЛИЛА ДА ГИ НАПАДА. НО ДОРИ И ДА Е ТАКА ЗА КАКЪВ *** СА В ЕВРОПА. ОТ ЕВРОПА ДО АМЕРИКА ДОСТА ГОЛЯМО РАЗСТОЯНИЕ А ПЪК И ОТ ТАМ ЗАПЛАХА ОТ НАПАДЕНИЕ. ОВЪРШАХА ДРУГИТЕ КОНТИНЕНТИ СЕГА Е РЕД НА ЕВРОПА. И ОНИЯ МУХЛЬОВЦИ ОТ ЕС НЕ РАЗБИРАТ, ЧЕ В ЕДИН МОМЕНТ ТЕ ЩЕ БЪДАТ ПЪРВИТЕ ЖЕРТВИ.

11

Шоп

преди 8 години

До zeusВъпросните сили по никакъв начин не биха затруднили Русия при евентуален конфликт, но пък като окупационна войски за защита на марионетните правителства стават ;)---------------- Зависи какъв конфликт. Ако трябва да се пратят 4-5000 зелени човечета, въпросните сили съвсем сигурно ще ги затруднят да наложат диктат на 30 000 то малцинство от полуруски издънки.

10

Шоп

преди 8 години

До до одисейСАЩ се сетиха че в Унгария имало корупция и наложи санкции и черен списък на унгарски лица...-------------------Е, и какво? Това по какъв начин задължава Унгария да си води собствена политика?

9

до Одисей

преди 8 години

Няма нещо в Брюксел, което да е "предложено " от Сащ и да не е прието. Ти на това ли му казваш консенсус ?!

8

Анонимен

преди 8 години

САЩ са ТЕРОРИСТИ!Защо никоя друга държава не е тръгнала да разполага оръжия да кажем в Мексико?Действително САЩ са Империята на злото, но както всички други империи и тях ги чака тъжен край

7

Анонимен

преди 8 години

Продадени и обречени сме, нямаме си вече държава.

6

Анонимен

преди 8 години

никой не го е еня за сигурноста на българияза тях е важно да дразнят руснацитеи са си уредили марионетките банкянската тиква и ирландсата пастиркаи ще си правят каквото искат а българите да го духат

5

Анонимен

преди 8 години

краварите ще нахлуят в майка българия с типичната си наглост, безпардонности липса на интелект - пияни маймуни защитници на гербавите

4

zeus

преди 8 години

Въпросните сили по никакъв начин не биха затруднили Русия при евентуален конфликт, но пък като окупационна войски за защита на марионетните правителства стават ;)

3

анонимен

преди 8 години

аз съм за мир на балканите и не желая никакви ам оръжия и дрогиранинегри в българия

2

Демократ

преди 8 години

А Източна Европа право на мнение има ли? Или каквото кажат от Петоъгълника?

1

Анонимен

преди 8 години

"Може и да разположат", "не щели да разполагат", "още не е взето решение"...А обадете ни когато окончателно стане известно.